Söyle düşün rahmin temizleniyor ve bebise tertemiz hazırlanıyor yenileniyor ve hamile kalma oranın artiyo

Yarın 3. Gün oluyor bebek eşimin de biraz işleri var otobüsle bana zulüm olur bu sıcakta 🤣 Pazartesi reglim yeni bitmiş oluyor bence çok geç sayılmaz
Canım bence çektir. Ben temmuzda hsg çekildim adetimin son gününde. Birkaç gün sonra yumurtlama zamanımdı hiç korunmadım ve bütün günleri değerlendirdim. Tüplerim açıktı hsg temiz çıkmıştı. Ama eşimin sperm ve ultrason sonuçları kötü gelmesine rağmen şuan hamileyim. Ben hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum

Screenshot_2025-08-08-03-15-07-90_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp

Surda yerimi alayimda konu sarmis.pazar gunu test yapacagim pazartesi kan verecegim adet olmazsam.tehlukeli gunlerdeyim 😬

Bekarken, düğünden sonra otomatik hamile olunduğunu düşünüyordum ne kadar safmışım😅🤦‍♀️

Çevrem öyleydi çünkü evleniyorlar 1-2 ay sonra hamileydiler. Benim de öyle olacak sanmıştım oysa

İşte sorun artıp artmiyacagi 😀
Atmaz inşallah ya ben kocama keçiboynuzu alıp kaynatıcam her sabah taze siz de yapın bence, yine tüm tuşlara basıcam denicem bıkmıcam Allah büyük bir bakmışız olmuş ☺️

Back
X