- 29 Aralık 2024
- 1.795
- 953
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım söyleyen doktorlar var işte hepsinin işleyişi farklı bana korun dedi yaniSöyle düşün rahmin temizleniyor ve bebise tertemiz hazırlanıyor yenileniyor ve hamile kalma oranın artiyo
Yarın dememdeki amaç hazır reglin başlamış belki hemen hsg randevusu verirler diye demistimKorunmaya gerek yok zaten tutmuyordüşüneyim de yarın duruma göre haftaya randevu alırım
Doğrudur canim hepsi farklı şey soyluyoCanım söyleyen doktorlar var işte hepsinin işleyişi farklı bana korun dedi yani
Aynen öyle gerçekten hoş bende işe de yaramadı zaten tüpler açıkmış genelde tüpler kapalı olup açılanlar hemen hamile kalıyormuşDoğrudur canim hepsi farklı şey soyluyo
Yarın 3. Gün oluyor bebek eşimin de biraz işleri var otobüsle bana zulüm olur bu sıcaktaYarın dememdeki amaç hazır reglin başlamış belki hemen hsg randevusu verirler diye demistim
Kaçıncı haftada öğrendin acaba geçmiş olsunKızlar benim tsh da 7ye fırlamış yüksek doz başladı dahiliye
Canım bence çektir. Ben temmuzda hsg çekildim adetimin son gününde. Birkaç gün sonra yumurtlama zamanımdı hiç korunmadım ve bütün günleri değerlendirdim. Tüplerim açıktı hsg temiz çıkmıştı. Ama eşimin sperm ve ultrason sonuçları kötü gelmesine rağmen şuan hamileyim. Ben hsg sayesinde olduğunu düşünüyorumYarın 3. Gün oluyor bebek eşimin de biraz işleri var otobüsle bana zulüm olur bu sıcaktaPazartesi reglim yeni bitmiş oluyor bence çok geç sayılmaz
Saglikli keyifli bir gebelik diliyorum tebrik ederim hayirli olsun masaallah
Teşekkür ederim rabbim sizlere de nasip etsin inşallahSaglikli keyifli bir gebelik diliyorum tebrik ederim hayirli olsun masaallah![]()
Hayırlı olsun canımTahlilim böyle çıktı
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin aminn
Aaa gece cikmis he osmaniyedesin ondan ankarada ertesi gün öğlen cikiyo ne güzel gece cikmis hayırlı olsun çok güzel bi haber
Benim ilk oğlum öyle olmuştu ama şimdiyse uğraş babam ugrasBekarken, düğünden sonra otomatik hamile olunduğunu düşünüyordum ne kadar safmışım
Çevrem öyleydi çünkü evleniyorlar 1-2 ay sonra hamileydiler. Benim de öyle olacak sanmıştım oysa
Salı günü yaptım negatifti teşekkür ederimAaa gece cikmis he osmaniyedesin ondan ankarada ertesi gün öğlen cikiyo ne güzel gece cikmis hayırlı olsun çok güzel bi habertest yapmismiydin sen
Salı akşamı yaptım negatifti canım teşekürler ederimmmm rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahHayırlı olsun canımtest yapmış mıydın kaçırdım da ben
Atmaz inşallah ya ben kocama keçiboynuzu alıp kaynatıcam her sabah taze siz de yapın bence, yine tüm tuşlara basıcam denicem bıkmıcam Allah büyük bir bakmışız olmuşİşte sorun artıp artmiyacagi![]()