Geçen ay bende de prodoctor yalancı çıkardı ya silik çizgi çıktı ümitlendiriyorlar yoktan yere. Hangi teste güvencez anlamadım valla

Kızlar bakın bır kaç ay önce yaptıgım gebelık testı normal şartlarda bu sekılde çıkması ıcın betanın baya yüksek olması lazım dimi ama benımkı yalancı pozitif 🥺🤣

Eklentiler

• IMG_20250809_114420.webp
    IMG_20250809_114420.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 14
kızlar mrb mayıs ayında 5.gün taze transfer yapıldı fakat malesef hiç bi şekilde tutunma olmadı dondurma işlemi yaptık doktor 1 ay dinlendird sonra tekrar gel dedi haziran ayında tekrar gittik temmuz başı gibi transfer yaparız dedi tekrar gittiğim zaman rahim duvarı incelmiş dedi estrofem verdi günde 3 defa olacak şekilde kullandım sonra dozu artttırdı 5 defa olacak şekilde 1 ay kullandım tekrar gittiğim zaman rahim duvarı hala 6 hiç bi gelişme olmamış dedi tekrar gel regl olunca dedi fakat geçen ay regl olmadım test vs yaptım negatif tabikide bu rahim duvarını nasıl kalınlaştırabilirim bilgisi olan varmıdır

Kızlar bakın bır kaç ay önce yaptıgım gebelık testı normal şartlarda bu sekılde çıkması ıcın betanın baya yüksek olması lazım dimi ama benımkı yalancı pozitif 🥺🤣
Bu hangi marka canım ayy bende şimdi acile gidio kan versem mi vermesem mi kararsızlığındayım Çünkü

Yani olabilirsem olcam. Geçen ay hormon baktırmıştım şimdi de Salı gününe infertilite bölümünden randevu aldım hormon baktırmıştım bir şey çıkmadı onun için geldim diyeceğim bakalım çekecekler mi😒
Çekerler kuzum belki ondan sonra ki ay hemen gebe kalabilirsin çünkü sizde sorun yok oda temiz çıkarsa inşallah güzel haberlerini alırız

Back
X