- 29 Aralık 2024
- 1.774
- 942
- 38
Bilmiyorumki kuzum ya çok stresliİçimden nedense sen hamilesin gibime geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki kuzum ya çok stresliİçimden nedense sen hamilesin gibime geliyo
Bendede böyle çıkardı days doctorTam hatırlamıyorum ama days docktor muydu neydi
Verdim canım 0,1 çıkmıştı test yanılttı beniKimyasal gebelik olabilir mi acaba kan vermiş miydin
Sen kan versene ya acile gidip bu test pozitif çıktıysa varsa kanda da vardır benceBenim 10 sanırım
Prodoctor mu buKızlar bakın bır kaç ay önce yaptıgım gebelık testı normal şartlarda bu sekılde çıkması ıcın betanın baya yüksek olması lazım dimi ama benımkı yalancı pozitif![]()
Canım ovu dün akşamda yaptım sabahta silik çıktı birazdan yine yapicam birde dün akşam karnım şişti ve ağrılarım vardı saat 20 21 arası baya arım olduHavuç yedinmi yarın yine ovu yap siliklestiyse yeterli bence operasyon tamam merkez![]()
Hayır days doctorProdoctor mu bu![]()
Canım inşallah test doğru verir. Ama bu marka bende hep yalancı pozitif verdiHayır days doctor
Bendede bu bı kaç ay omcekı test zatenCanım inşallah test doğru verir. Ama bu marka bende hep yalancı pozitif verdi
Prolaktin yüksek gibi geldi canım ama. Doktoruna danıştınmıKızlar
Fsh 7.6
E2 31.70
Tsh 1.89
Lh 3.8
Prolaktin 19.6
Öncelikle çok tebrik ederim , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllah , aranıza yeni katılıyorum da aşılama olmuştum ben tutmadı bu ay adet oldum dün , afedersin ama hamile kalmak için bişey kullanmışmıydınız acabaÇok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bu ay hsg çekildim ondan ötürü umutluydum onun sonrasında eşimin sperm sonuçlarının ve ultrasonunun kötü gelmesiyle umudum bitmişti çünkü doğal yoldan zor olur dediler o sebeple şimdi şoktayım ama herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Catlamis canim artık yapmana gerek yok artıkCanım ovu dün akşamda yaptım sabahta silik çıktı birazdan yine yapicam birde dün akşam karnım şişti ve ağrılarım vardı saat 20 21 arası baya arım oldu
Sen regl oldun mı canımCatlamis canim artık yapmana gerek yok artık
Canım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incir havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorumÖncelikle çok tebrik ederim , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllah , aranıza yeni katılıyorum da aşılama olmuştum ben tutmadı bu ay adet oldum dün , afedersin ama hamile kalmak için bişey kullanmışmıydınız acaba![]()
Yok canim olmadimSen regl oldun mı canım
Eee test yaptın mı ki başkaYok canim olmadim
Hiç bi zaman umutsuz olmıcaksın da işte dayanamıyoruz bizdede hiç bişey yok herşey çok güzel , tüplerimede kist ameliyatımda bakıldı açıkmı kapalımı diye çok şükür açık çıkmıştıCanım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incir havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
Öyle canımm. Eşin bakıldı mı peki sperm testi falanHiç bi zaman umutsuz olmıcaksın da işte dayanamıyoruz bizdede hiç bişey yok herşey çok güzel , tüplerimede kist ameliyatımda bakıldı açıkmı kapalımı diye çok şükür açık çıkmıştı
Evet temiz çıktı yavrumÖyle canımm. Eşin bakıldı mı peki sperm testi falan