- 29 Aralık 2024
- 1.790
- 951
- 38
İşte dün ve bugün tekrar yaptım kaset test negatif kuzum yok yaniEee test yaptın mı ki başka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte dün ve bugün tekrar yaptım kaset test negatif kuzum yok yaniEee test yaptın mı ki başka
Anladım yavrumİşte dün ve bugün tekrar yaptım kaset test negatif kuzum yok yani
Sen ne durumdasın canımAnladım yavrum![]()
Belki regl geliyordur, gecikmiştir. Gebelik testi yaptınız mıKızlar benim 23 temmuzda yumurtlama olmuştu dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Çok az bi kahverengi leke geldi, onun dışında adet olacak gibi ağrım var belim çok ağrıyor ama hâlâ olmadım sizce nedendir ? yumurtlama olduğuna çok eminim eğer regl olacaksam neden olmuyorum neden gecikti kafam çok karıştı
Regl oluyorum ama kahve hala bir iki kez pıhtılı geldi gerisi hala aynı yavrum bence beynim kontrol ediyor buna inanıyorum artıkSen ne durumdasın canım
Hayır yapmadım, cesaretim yok. Bekliyecegim bir iki gün dahaBelki regl geliyordur, gecikmiştir. Gebelik testi yaptınız mı
Sıcaklardan da regl zamanı çok etkileniyor canım ben her ay saati saatine regl olurdum. Geçen ay 1 gün geciktim ertesi gün gidiyim kan verıyım dedim sabah kan verdim öğleden sonra regl oldumİşte dün ve bugün tekrar yaptım kaset test negatif kuzum yok yani
Canım yerleşme olabilir mi acaba kanama devam etmediyse olabilir belki bi test yapsan belki çıkarKızlar benim 23 temmuzda yumurtlama olmuştu dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Çok az bi kahverengi leke geldi, onun dışında adet olacak gibi ağrım var belim çok ağrıyor ama hâlâ olmadım sizce nedendir ? yumurtlama olduğuna çok eminim eğer regl olacaksam neden olmuyorum neden gecikti kafam çok karıştı
Adetim sökülecek gibi belim ağrıyor oyuzden biraz daha beklemek istiyorum bugün yarın sokulmezse test yaparımCanım yerleşme olabilir mi acaba kanama devam etmediyse olabilir belki bi test yapsan belki çıkar
Başlangıcı geldiyse devamında gelecektirKızlar benim 23 temmuzda yumurtlama olmuştu dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Çok az bi kahverengi leke geldi, onun dışında adet olacak gibi ağrım var belim çok ağrıyor ama hâlâ olmadım sizce nedendir ? yumurtlama olduğuna çok eminim eğer regl olacaksam neden olmuyorum neden gecikti kafam çok karıştı
Benimde sağ kasigim o şekilde arada bi batıyor geciyo ama zaten bu ay bende umitlenmiuorum zaten hsg geciktirdi diye düşünüyorum.cunku yumurtlama olmadi yada ben farketmedim ileriye attı muhtemelen oyuzden geciktiSıcaklardan da regl zamanı çok etkileniyor canım ben her ay saati saatine regl olurdum. Geçen ay 1 gün geciktim ertesi gün gidiyim kan verıyım dedim sabah kan verdim öğleden sonra regl oldumbu ay da 2 günüm var regl ime normalde 2 gün öncesinde çok adet sancım olurdu ama tık yok yumurtalıklarım da bi dolgunluk var gibi sürekli bıçak saplanıyor sanki değişik bi ağrı yani bilemiyorum göğüslerim zaten berbat dokunamıyorum ama bu her ay oluyo bana diye çokta umutlanmak istemiyorum sadece ağrım bi değişik. Belki bu ay da gecikicem test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum çok kafam karışık
Kasık batması gebelikte olabiliyor bende olmuştu iğne batar gibi kesik kesik bi acı. Diğer belirtilere çok inanmıyorum onlar adet öncesi de oluyor ama kasık batması adet öncesi bende olmaz mesela. İlk gebelikte batmadan da anlamıştım ben. Tabi herkeste oluyor mudur bilmiyorumSıcaklardan da regl zamanı çok etkileniyor canım ben her ay saati saatine regl olurdum. Geçen ay 1 gün geciktim ertesi gün gidiyim kan verıyım dedim sabah kan verdim öğleden sonra regl oldumbu ay da 2 günüm var regl ime normalde 2 gün öncesinde çok adet sancım olurdu ama tık yok yumurtalıklarım da bi dolgunluk var gibi sürekli bıçak saplanıyor sanki değişik bi ağrı yani bilemiyorum göğüslerim zaten berbat dokunamıyorum ama bu her ay oluyo bana diye çokta umutlanmak istemiyorum sadece ağrım bi değişik. Belki bu ay da gecikicem test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum çok kafam karışık
Ay bilmiyorum ki ya iyice de yoklamaya başladı adet sancısı gibi ufak ufak vuruyor ağrı uf yine olmadı sanırımBenimde sağ kasigim o şekilde arada bi batıyor geciyo ama zaten bu ay bende umitlenmiuorum zaten hsg geciktirdi diye düşünüyorum.cunku yumurtlama olmadi yada ben farketmedim ileriye attı muhtemelen oyuzden
Kasık batması gebelikte olabiliyor bende olmuştu iğne batar gibi kesik kesik bi acı. Diğer belirtilere çok inanmıyorum onlar adet öncesi de oluyor ama kasık batması adet öncesi bende olmaz mesela. İlk gebelikte batmadan da anlamıştım ben. Tabi herkeste oluyor mudur bilmiyorum![]()
Dün benimde öyleydi kesin olcam dedim ama bugün hiç sancı vs yokAy bilmiyorum ki ya iyice de yoklamaya başladı adet sancısı gibi ufak ufak vuruyor ağrı uf yine olmadı sanırım![]()
Benim her ay oluyoKasık batması gebelikte olabiliyor bende olmuştu iğne batar gibi kesik kesik bi acı. Diğer belirtilere çok inanmıyorum onlar adet öncesi de oluyor ama kasık batması adet öncesi bende olmaz mesela. İlk gebelikte batmadan da anlamıştım ben. Tabi herkeste oluyor mudur bilmiyorum![]()
Ay bende öyleyim ya belirtilerime bakarsak her ay hamileyim aynı ya hiç bi fark yokBenim her ay oluyo
Hakikaten çok uzun süredir böyle bir türlü tam sökülemedin bebeğim yaRegl oluyorum ama kahve hala bir iki kez pıhtılı geldi gerisi hala aynı yavrum bence beynim kontrol ediyor buna inanıyorum artık
Bekle canım inşallah hamilesindir bu üzüntülerin sona ererHayır yapmadım, cesaretim yok. Bekliyecegim bir iki gün daha![]()