Kızlar benim 23 temmuzda yumurtlama olmuştu dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Çok az bi kahverengi leke geldi, onun dışında adet olacak gibi ağrım var belim çok ağrıyor ama hâlâ olmadım sizce nedendir ? yumurtlama olduğuna çok eminim eğer regl olacaksam neden olmuyorum neden gecikti kafam çok karıştı

Kızlar benim 23 temmuzda yumurtlama olmuştu dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Çok az bi kahverengi leke geldi, onun dışında adet olacak gibi ağrım var belim çok ağrıyor ama hâlâ olmadım sizce nedendir ? yumurtlama olduğuna çok eminim eğer regl olacaksam neden olmuyorum neden gecikti kafam çok karıştı
Belki regl geliyordur, gecikmiştir. Gebelik testi yaptınız mı

Kızlar selam ben bu ayki adetimi 16 gün adetli geçirdim doktora gittim parça alalım dedi ve rahimden parça alımı gerçekleştirdik sonuçlarını bekliyorum 21 temmuzda adet oldum 5 ağustosta parça alındı ve hala kanama vardı doğum kontrol hapı verdi ve antibiyotik sorun şu ki yumurtlama günümde bile adet gibiydim lekelenme geliyodu ama yumurtladım mı bilmiyorum 1 ağustosa geliyo yumurtlama günüm yapayzekaya göre korunmasız ilişki olduğu için hala ihtimal var 2 gündür bayılacak gibi oluyorum bugün iştah azalması koku hassasiyeti ve mide bulantım var karışık durumlar içindeyim ne olur ne olmaz 11 inde test yapacağım

İşte dün ve bugün tekrar yaptım kaset test negatif kuzum yok yani
Sıcaklardan da regl zamanı çok etkileniyor canım ben her ay saati saatine regl olurdum. Geçen ay 1 gün geciktim ertesi gün gidiyim kan verıyım dedim sabah kan verdim öğleden sonra regl oldum 😒 bu ay da 2 günüm var regl ime normalde 2 gün öncesinde çok adet sancım olurdu ama tık yok yumurtalıklarım da bi dolgunluk var gibi sürekli bıçak saplanıyor sanki değişik bi ağrı yani bilemiyorum göğüslerim zaten berbat dokunamıyorum ama bu her ay oluyo bana diye çokta umutlanmak istemiyorum sadece ağrım bi değişik. Belki bu ay da gecikicem test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum çok kafam karışık

Canım yerleşme olabilir mi acaba kanama devam etmediyse olabilir belki bi test yapsan belki çıkar

Canım yerleşme olabilir mi acaba kanama devam etmediyse olabilir belki bi test yapsan belki çıkar
Adetim sökülecek gibi belim ağrıyor oyuzden biraz daha beklemek istiyorum bugün yarın sokulmezse test yaparım ☹️
Artık test yapmak, aynı sonucu görmekten çok korkuyorum ve çok yoruldum.

Başlangıcı geldiyse devamında gelecektir

Sıcaklardan da regl zamanı çok etkileniyor canım ben her ay saati saatine regl olurdum. Geçen ay 1 gün geciktim ertesi gün gidiyim kan verıyım dedim sabah kan verdim öğleden sonra regl oldum 😒 bu ay da 2 günüm var regl ime normalde 2 gün öncesinde çok adet sancım olurdu ama tık yok yumurtalıklarım da bi dolgunluk var gibi sürekli bıçak saplanıyor sanki değişik bi ağrı yani bilemiyorum göğüslerim zaten berbat dokunamıyorum ama bu her ay oluyo bana diye çokta umutlanmak istemiyorum sadece ağrım bi değişik. Belki bu ay da gecikicem test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum çok kafam karışık
Benimde sağ kasigim o şekilde arada bi batıyor geciyo ama zaten bu ay bende umitlenmiuorum zaten hsg geciktirdi diye düşünüyorum.cunku yumurtlama olmadi yada ben farketmedim ileriye attı muhtemelen oyuzden gecikti

Kasık batması gebelikte olabiliyor bende olmuştu iğne batar gibi kesik kesik bi acı. Diğer belirtilere çok inanmıyorum onlar adet öncesi de oluyor ama kasık batması adet öncesi bende olmaz mesela. İlk gebelikte batmadan da anlamıştım ben. Tabi herkeste oluyor mudur bilmiyorum 🤷‍♀️

Benimde sağ kasigim o şekilde arada bi batıyor geciyo ama zaten bu ay bende umitlenmiuorum zaten hsg geciktirdi diye düşünüyorum.cunku yumurtlama olmadi yada ben farketmedim ileriye attı muhtemelen oyuzden
Kasık batması gebelikte olabiliyor bende olmuştu iğne batar gibi kesik kesik bi acı. Diğer belirtilere çok inanmıyorum onlar adet öncesi de oluyor ama kasık batması adet öncesi bende olmaz mesela. İlk gebelikte batmadan da anlamıştım ben. Tabi herkeste oluyor mudur bilmiyorum 🤷‍♀️
Ay bilmiyorum ki ya iyice de yoklamaya başladı adet sancısı gibi ufak ufak vuruyor ağrı uf yine olmadı sanırım 😞

Benim her ay oluyo

Back
X