11.gun 36.50
12.gun 36.53
13.gun 36.10 tekrar olctum 36.50
14.gun 36.60
15. Gun 36.65
16.gun 36.65
Ateşin bana düşük geldi acaba kişidin kişiye değişiyor mu bilemedim ama yumurtlama sonraki dönemde benim 36.8 36.9 sonra hep 37 gördüm adet zamanı düştü tekrar. Siz değerlendirmeye devam edin isterseniz

Yok ben hamile kaldım diye kimse üzülmez ben nasıl seviniyosam onlarda sevinir bu imzayı görülüp uzulunurse dedim yoksa hepsi canı gönülden birbirimize sevindireceğine biliyorum
Ya benim yarın olmam lazım hiç sancım yok ilginç bi şekilde. Kokulardan tiksinti geliyo çok rahatsız oluyorum belki kendim kuruntu yapıyorum büyük ihtimalle ama çok heyecan var içimde bu ay olsun artık ya

Ateşin bana düşük geldi acaba kişidin kişiye değişiyor mu bilemedim ama yumurtlama sonraki dönemde benim 36.8 36.9 sonra hep 37 gördüm adet zamanı düştü tekrar. Siz değerlendirmeye devam edin isterseniz
Bence kişiden kişiye değişir canım ben şuan hamileyim bu ay vücut ısımı ölçtüm hep. En yüksek 36.70 e falan çıkmıştı 36.50 - 36.60 civarında gezdi hep

Uygulamaya göre olmaz ki benim uygulamaya göre geçen ay 27 gösteriyor ama benim yumurtlamam 23 Temmuz oldu. Her ay bile değişebilir. İlk gebelikte 11. Gün çatlamıştı yumurtam o zamandan bu yana geçen ay yaptım ovülasyon 9. Gün çatladı. Ovülasyon bende stres yapmıyor tam aksine çatladığı günü öğrenmek benim içimi rahatlatıyor :)

Ya o zaman benim adete 5 gün kala verdiğim kan testi yanıltıcı olabilir mi diyorsunuz yani yumurtlamam farklı bir güm olmuşsa acaba hala gebelik ihtimalim var mıdır kafam çok karıştı

Bence kişiden kişiye değişir canım ben şuan hamileyim bu ay vücut ısımı ölçtüm hep. En yüksek 36.70 e falan çıkmıştı 36.50 - 36.60 civarında gezdi hep
Mrb cnm bende gebeyim saglik ocagina gitmem lazimmsi komsu soyledi siz gittinizmi yda oyle bi durum mu var saglik ocagina gebelik bildirilmeliymis

Ya o zaman benim adete 5 gün kala verdiğim kan testi yanıltıcı olabilir mi diyorsunuz yani yumurtlamam farklı bir güm olmuşsa acaba hala gebelik ihtimalim var mıdır kafam çok karıştı
Eğer geç yumurtlama olduysa hala ihtimal olabilir de erken yumurtlama olduysa uygulamadaki tarihten erken yani o zaman çıkardı bence

Evet bebeğim Bencede zaten yumurtlama öncesini bilip ona göre karşılaştırabiliriz çünkü benim şuan yumurtlama öncesindeyim 36.6 çıkıyor dpo sonrası 37’yi buluyor

Mrb cnm bende gebeyim saglik ocagina gitmem lazimmsi komsu soyledi siz gittinizmi yda oyle bi durum mu var saglik ocagina gebelik bildirilmeliymis
Yani kaç haftalıksın bilmiyorum canım ama ben daha 4+1 deyim henüz kadın doğum doktoruna bile gitmedim ama haber verme işi doğru olabilir çünkü aile hekimliğindeki hemşireler takip ediyorlar hamileleri ve yenidoğan bebekleri. Ben kalp atışını duyduktan sonra bilgi veririm sağlık ocağına

Chate sordum bana da düşük gibi geldi hani yumurtlama sonrasi en azından sabah olcumum 36.80 olur diyordum oda diyirki bazılarında dpo 3 den sonra yükselme başlar. Progesteron yükseliyor diyir. E benim Progesteron yavaş yükseliyorsa bebis nasil tutunacak. Lh testi iki farklı marka ile takip ettim ikiside pik oldu yani ikisidemi yanlis ya da lh pik yaptı ama yumurta catlamadi desem aynı günün akşamı ikiside silikti. Ya bu silik olmasına guvenmicez ya da benimki dusuk artis off kafalar karışık yine bende

Canım bence senin ateş olayı düşük kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. İki testin hata vermesi saçma olur. Muhtemelen sen 13. Gün çatlama gördün. Chatgpt üst üste 3 gün yükselirse o yükselişten ilk günün öncesini baz alın diyor. Ne zaman silikleşti testin?

Ya benim yarın olmam lazım hiç sancım yok ilginç bi şekilde. Kokulardan tiksinti geliyo çok rahatsız oluyorum belki kendim kuruntu yapıyorum büyük ihtimalle ama çok heyecan var içimde bu ay olsun artık ya
Belirtiler o yönde inşallah rabbim o sevinci yaşatır kuzum

Evet bebegim 9 da öğrendim ki öyle çok silikte değildi, yumurtlamayıda takip ettiğim için erken yumurtlama durumuda yoktu. Senin gelen giden var mı? Yaptın mı test bugün?
Benim gelen giden yok şeffaf uzayan akıntı var bitek awox verdim o gelsin yapicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…