Bende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorumMide bulanti kusman varmi ben mahfoldum yeni yeni toparlaniyorum
Herkesin güzel haberini görmek istiyorum burda inşallah herkese nasip olurKötüyü düşünmüyoruzbize güzel haberlerle gel kuşum
Benim 9 ay boyunca hiç bulanmadı midem mesela sadece son haftalarda yanma çok olmuştuBende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorum
İlk oğlumda hiç midem bulanmadi son aylarda acayip midem yandı 2.oglumda ilk 4 ay Mide bulantısı çektim feci son aylar tekrar başladı üstüne birde Mide yanmasiBende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorum
Umarım benimde öyle olur canım ya mide bulantısı çok zor heleki çalışıyorum birde anaokulu öğretmeniyim çocuklarlayım mahvolurumBenim 9 ay boyunca hiç bulanmadı midem mesela sadece son haftalarda yanma çok olmuştu
Annene sorsaydın oda mı öyleymiş diye acaba bu dedikodu doğru muİlk oğlumda hiç midem bulanmadi son aylarda acayip midem yandı 2.oglumda ilk 4 ay Mide bulantısı çektim feci son aylar tekrar başladı üstüne birde Mide yanmasi
Annem yemek bile yapamıyorum kokudan onun daha feciymis ama iste çocuktan çocuğa bile fark ediyoAnnene sorsaydın oda mı öyleymiş diye acaba bu dedikodu doğru mu
Doğru kız erkekte bile farklı oluyor benceAnnem yemek bile yapamıyorum kokudan onun daha feciymis ama iste çocuktan çocuğa bile fark ediyo
Kızda cok bulanır derler ben 2.oglumda bulaninca kesin kız demistim oğlan ciktiDoğru kız erkekte bile farklı oluyor bence
Ne kadar değişik işler yaaa Allah sağlıklısını nasip etsin tabikide ama gönlümde hep kız yatıyor yıllardır ama bu bulantı işi sıkıntıKızda cok bulanır derler ben 2.oglumda bulaninca kesin kız demistim oğlan cikti
Rabbım gönlüne göre versin canım insallahNe kadar değişik işler yaaa Allah sağlıklısını nasip etsin tabikide ama gönlümde hep kız yatıyor yıllardır ama bu bulantı işi sıkıntı
Daha var canim en az 1 haftayı bulur en güzelini yapmissin aklında kalmazBenim kararlılık seviyesiKızmazsanız bir şey diyeceğimm. Ovü takibi yapmayacaktım ama yapasım geldii adet bitiminden itibaren başladım Çünkü denememiş olmak istemedim nedense Şimdi kızlarım deneyimli olanlar sizce bunun pik olması kaç günü bulur? Sanki bu ay erken yumurtlayacağım gibi
Ben o gebelik takvimini kapattım ayarlardan kimseninki görünmüyor. Hiç ummadığım üyelerin gebelik takvimini görünce bir garip oluyordum. Kıskanmak yada üzülmek değil mesele sadece içim bir tuhaf oluyorduBu işte doğuma şu kadar kaldı olayını bende ilk buraya girdim gördüm dedim hamile kalırsam bende koyucam bunu ama şuan düşündüm hamile kalsam onu koysam buradaki bacılarım kız kardeşlerim görüp uzulurse diye geri vazgectimburda çok yakın olduk birbirimize inşallah hep birlikte en kisa surede o günleri goruruz
Değil mii bende öyle düşündüm 15-20 Ağustos arası büyük ihtimalde 15 ağustosta pik olursa diye korkuyorum çünkü eşimle o gün denk gelemiyoruz içimizden dolayıDaha var canim en az 1 haftayı bulur en güzelini yapmissin aklında kalmaz
Aynen gün aşırı devam bizde mümkün oldukça yapmaya çalışıyoruz bakalim nasipDeğil mii bende öyle düşündüm 15-20 Ağustos arası büyük ihtimalde 15 ağustosta pik olursa diye korkuyorum çünkü eşimle o gün denk gelemiyoruz içimizden dolayıŞimdiden onun planı peşindeyim 14ü akşamı ve 16 sabahı olsa yakalarım diye Bu arada her türlü günaşırı ilişki yapmaya başladım yumurtlama gördükten sonrada devam edeceğim işimi sağlam kazığa almak istiyorum artık
İnşallah en yakın zamanda nasip olsunBizede şöyle kırmızılar nasip etsinNasılsın canım vajinal bir sıkıntın vardı sanırım doktora gidebildin mi ?
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz Nisan annelerine bekliyoruzBenim gelen giden yok şeffaf uzayan akıntı var bitek awox verdim o gelsin yapicam bakalim
2 gün öncesi bembeyazdı kuzum. İlk gebeliğimde yerleşme 11. Günde olmuştu yani hiiiç belli olmuyor o işler. En geç bir gün önce kesin çıkar yumurtlamdan eminsek tabi.Hayırlı olsun inşallah canım benim kan verdiğim gün büyük ihtimalle dpo 9 du yani dün. 0.2 çıktı o zaman sanırım hiç ihtimalim kalmadı
Ahh ağzından bal damlıyor nasıl güzel söyledin öyleHadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz Nisan annelerine bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?