Mide bulanti kusman varmi ben mahfoldum yeni yeni toparlaniyorum
Bende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorum

Benim 9 ay boyunca hiç bulanmadı midem mesela sadece son haftalarda yanma çok olmuştu

İlk oğlumda hiç midem bulanmadi son aylarda acayip midem yandı 2.oglumda ilk 4 ay Mide bulantısı çektim feci son aylar tekrar başladı üstüne birde Mide yanmasi

Benim kararlılık seviyesi Kızmazsanız bir şey diyeceğimm. Ovü takibi yapmayacaktım ama yapasım geldii adet bitiminden itibaren başladım Çünkü denememiş olmak istemedim nedense Şimdi kızlarım deneyimli olanlar sizce bunun pik olması kaç günü bulur? Sanki bu ay erken yumurtlayacağım gibi

Eklentiler

• IMG_6236.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 20
Daha var canim en az 1 haftayı bulur en güzelini yapmissin aklında kalmaz

Ben o gebelik takvimini kapattım ayarlardan kimseninki görünmüyor. Hiç ummadığım üyelerin gebelik takvimini görünce bir garip oluyordum. Kıskanmak yada üzülmek değil mesele sadece içim bir tuhaf oluyordu

Daha var canim en az 1 haftayı bulur en güzelini yapmissin aklında kalmaz
Değil mii bende öyle düşündüm 15-20 Ağustos arası büyük ihtimalde 15 ağustosta pik olursa diye korkuyorum çünkü eşimle o gün denk gelemiyoruz içimizden dolayı Şimdiden onun planı peşindeyim 14ü akşamı ve 16 sabahı olsa yakalarım diye Bu arada her türlü günaşırı ilişki yapmaya başladım yumurtlama gördükten sonrada devam edeceğim işimi sağlam kazığa almak istiyorum artık

Aynen gün aşırı devam bizde mümkün oldukça yapmaya çalışıyoruz bakalim nasip

Bizede şöyle kırmızılar nasip etsin Nasılsın canım vajinal bir sıkıntın vardı sanırım doktora gidebildin mi ?
İnşallah en yakın zamanda nasip olsunTakviye ve bol suyla atmaya çalışıyorum bebeğimm enfeksiyon çıktı evet. Yarın randevum var belki kese de görürüz inşallah kuzum.

Hayırlı olsun inşallah canım benim kan verdiğim gün büyük ihtimalle dpo 9 du yani dün. 0.2 çıktı o zaman sanırım hiç ihtimalim kalmadı
2 gün öncesi bembeyazdı kuzum. İlk gebeliğimde yerleşme 11. Günde olmuştu yani hiiiç belli olmuyor o işler. En geç bir gün önce kesin çıkar yumurtlamdan eminsek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…