- 29 Aralık 2024
- 2.237
- 1.319
- 48
Insallah askimBelki bekleyince daha koyu cikiyordur test ama olan bir şey gece yaptik diye negatif çıkmaz benceşüphen varsa gelince yap tabi balim
Adetten öyle çok ayırt edebildiğim bir şey yok sadece hislerim bana bu sefer oldu demistiBunlar bendede hep var da bakalım hayirlisi
Günaydın bugün ki olcum 36.68 ama şöyle benim her sabah aynı saat olmuyor sadece uyandığım an yastığın altına koydum öyle olcuyorum yani max arada 1 saat oynuyor bugün erken olctumEvet ateş lh dan sonra olması normal progesteron salınımı geç olmuş deriz ama lh önce olması chat e soralım
Tebrik ederim canım. Sağlıkla artsın inşallahKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim birtanem inşallahTebrik ederim canım. Sağlıkla artsın inşallahçok sevindim maşallah
Nisan annelerine bekliyoruz kuzumÇok teşekkür ederim birtanem inşallah
Ay çok duygulandım ben yaNisan annelerine bekliyoruz kuzum
Canım lh testine göre 14. Gün sabah pik yaptı yine 14. Saat 21.00 22.00 arası siliklesti ertesi sabahta baktım oda silikti. Ama 13. Gun pike çok yakın hatta ilk pik sanmıştım 14. Gunu öylesine yaptım baktım kontrolden daha koyu. Bir kaç yerde okudum ates yumurtlama önce düşüş yaparmış benimde 13 düştü o zman doğru gibi degilmiYok 13. Gün çatlamışsa 14 15 16 dpo 3 oluyor
Çok sevindimmmm yaaaa canımmm sağlıkla gelsin bebisin hayırlı olsunnnnAdetim gecmedi henüz 2 gün var 5 gün kala awox negatifti , dün gece bebetime yapar yapmaz silik Pembe çıktı tekrar yaptım tekrar çıktı dayanamadım sabahi bekleyemedim kan verdim geldik değerim 32sağlıkla ilerler inşallah teşekkür ederim bekleyen dileyen bütün canım kadınlara en kısa zamanda nasip olsun
Ayağınızı surukleyin kiz bizde gelelimNisan annelerine bekliyoruz kuzum
Çok teşekkür ederim birtanem en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inşallahÇok sevindimmmm yaaaa canımmm sağlıkla gelsin bebisin hayırlı olsunnnn
Ben de çok sevindim kuzum peş peşe doğuracağız hepimiz inşallahAy çok duygulandım ben ya
Sende geleceksin sanki kuzucumAyağınızı surukleyin kiz bizde gelelim
Var görünüyorKızlarrrrilk resim dünki test diğeri şimdi yaptım sizce varmı ya koyulaşmış değil mi sevinmeye korkuyorum
Evet var görünüyor canım. Test markası ne? Bata k gün varKızlarrrrilk resim dünki test diğeri şimdi yaptım sizce varmı ya koyulaşmış değil mi sevinmeye korkuyorum
Evet koyulasmis inşallah vardirKızlarrrrilk resim dünki test diğeri şimdi yaptım sizce varmı ya koyulaşmış değil mi sevinmeye korkuyorum
Bebeğim testlerin bugün geliyor mu?Evet koyulasmis inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?