Ay çok duygulandım ben ya
Ne güzel ya maşallah hayırlı olsun tam vaktinde yapmışsın. Kasık batması evet bir onu belirti olarak alabilirim bende de olmuştu. Ama diğer belirtilere çok aldanmamak lazım. Kasık batması bile adet öncesi yaşayan var da ben hiç yaşamıyorum.

Bu ay ovi almadım bende o şekilde değerlendireyim bakalım
Beni çok strese sokuyordu akıntının olduğu hafta oluyor zaten o hafta sık ilişki yap olmazsa ama testle kendini yorma 5 gün önce awoxda yoktu inan şu an daha kendime gelemedim

Evet bende şu an hamile miyim diyecek bir belirti yok inan adet öncesi gibi

Tabiki balım buradayım hepimizin güzel günlerini görmeden gitmem
Yaa hayırlı olsun ben buraya ara ara yazıyorum ama takipteydim sizi biliyorum çok sevindim kendim hamile kalmış gibi inşalalh bize de nasip olur dua edin lütfen siz de hayırla kucağınıza alın inşallah

Yaa hayırlı olsun ben buraya ara ara yazıyorum ama takipteydim sizi biliyorum çok sevindim kendim hamile kalmış gibi inşalalh bize de nasip olur dua edin lütfen siz de hayırla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kolaylıkla sizlere de nasip etsin

Bu süreçte aşilama yaptirmis miydiniz, yumurtlama takviyesi kullandinjz mi?

Evet öncesinde düşüş çatladığında da yükselişe geçiyor yani çatlama belki 14 gecesi olmuş olabilir sabahına yükselmiş

Günaydın bugün ki olcum 36.68 ama şöyle benim her sabah aynı saat olmuyor sadece uyandığım an yastığın altına koydum öyle olcuyorum yani max arada 1 saat oynuyor bugün erken olctum
Max 20-30 dk olması lazım canım saat ilerledikçe bi tık daha yüksek çıkabiliyor

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin

Canım sana bakmaya geldimm inşallah doğru cıkacakkkk ya netleşmişşş
Evet yaa daha belirgin oldu zaten öyle olmasa sevinmezdim ama hâlâ tereddüt ediyorum sanırım kanda görmeden rahat edemiycem zamanda geçmiyo
Tebrik ederim canım daha net görünüyor sağlıkla ilerlesin
Sağol canım ya inşallah kanda da öğrenirim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…