Bu ay ovi almadım bende o şekilde değerlendireyim bakalımAşkım evet zaten ovulasyon testi yapmadım biliyorsun , ilişki sonrası da bekleme falan da yapmadım yapı umudu kesmiştim aralıkta aşılama yaptırmaya karar vermiştik
Ne güzel ya maşallah hayırlı olsun tam vaktinde yapmışsın. Kasık batması evet bir onu belirti olarak alabilirim bende de olmuştu. Ama diğer belirtilere çok aldanmamak lazım. Kasık batması bile adet öncesi yaşayan var da ben hiç yaşamıyorum.Ay çok duygulandım ben ya
Beni çok strese sokuyordu akıntının olduğu hafta oluyor zaten o hafta sık ilişki yap olmazsa ama testle kendini yorma 5 gün önce awoxda yoktu inan şu an daha kendime gelemedimBu ay ovi almadım bende o şekilde değerlendireyim bakalım
Evet bende şu an hamile miyim diyecek bir belirti yok inan adet öncesi gibiNe güzel ya maşallah hayırlı olsun tam vaktinde yapmışsın. Kasık batması evet bir onu belirti olarak alabilirim bende de olmuştu. Ama diğer belirtilere çok aldanmamak lazım. Kasık batması bile adet öncesi yaşayan var da ben hiç yaşamıyorum.
Bak erken olabilir değer değişebilir demiştikBeni çok strese sokuyordu akıntının olduğu hafta oluyor zaten o hafta sık ilişki yap olmazsa ama testle kendini yorma 5 gün önce awoxda yoktu inan şu an daha kendime gelemedim
Tabiki balım buradayım hepimizin güzel günlerini görmeden gitmemBak erken olabilir değer değişebilir demiştiksağlıkla gelsin bizleri de güncellemeyi unutma
İnşallahhhhTabiki balım buradayım hepimizin güzel günlerini görmeden gitmem
Yaa hayırlı olsun ben buraya ara ara yazıyorum ama takipteydim sizi biliyorum çok sevindim kendim hamile kalmış gibiTabiki balım buradayım hepimizin güzel günlerini görmeden gitmem
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kolaylıkla sizlere de nasip etsinYaa hayırlı olsun ben buraya ara ara yazıyorum ama takipteydim sizi biliyorum çok sevindim kendim hamile kalmış gibiinşalalh bize de nasip olur dua edin lütfen siz de hayırla kucağınıza alın inşallah
Eşinin haberi varmi soyledinmiBeni çok strese sokuyordu akıntının olduğu hafta oluyor zaten o hafta sık ilişki yap olmazsa ama testle kendini yorma 5 gün önce awoxda yoktu inan şu an daha kendime gelemedim
Evet sabah söyledimEşinin haberi varmi soyledinmi
Bu süreçte aşilama yaptirmis miydiniz, yumurtlama takviyesi kullandinjz mi?Kızlar selam,
Bugun reglimin 3. günü idi ve aslında son günü yarın lekelenme şeklinde olup bitecek kısa sürüyor.
Nisan ayında yaptırdığım hormon testinde amh 1.36 iken, bugun 0.962 olarak çıktı. 3 ayda bu şekilde azalması nasıl münkün oldu bilmiyorum.
Aynı hastanede aynı laboratuvarda aralık ayında 1.02, nisanda 1.36 iken, temmuzda 0.962 şeklinde oldu ve amh yükselmesi olmuyor deniyor ve bu sapmalar nasıl oldu hiç anlamadım.
Biraz moralim bozuldu azalma olacağını biliyordum da bu kadar kısa sürede neredeyse %30 azalma hiç tahmin edemiyordum. AMH değeri 1 yılda ortalama 0.1-0.2 ng/ml azalır şeklinde internette yazıyor yani kişiden kişiye değişse de düşüş bana fazla geldi. Artık direkt tüp bebek polikliniğine başvurup tam sorun ne onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı üreme tekniği olarak ne yapacaklar bilmiyorum.
İçimi dökmek istedim umarım anne olabilirim yolun çok başındayım biliyorum ama nedense korkuyorum. Rabbim bizlere de nasip etsin diye dua etmekten başka ne yapabilirim bilmiyorum artık...
Evet öncesinde düşüş çatladığında da yükselişe geçiyor yani çatlama belki 14 gecesi olmuş olabilir sabahına yükselmişCanım lh testine göre 14. Gün sabah pik yaptı yine 14. Saat 21.00 22.00 arası siliklesti ertesi sabahta baktım oda silikti. Ama 13. Gun pike çok yakın hatta ilk pik sanmıştım 14. Gunu öylesine yaptım baktım kontrolden daha koyu. Bir kaç yerde okudum ates yumurtlama önce düşüş yaparmış benimde 13 düştü o zman doğru gibi degilmi
Max 20-30 dk olması lazım canım saat ilerledikçe bi tık daha yüksek çıkabiliyorGünaydın bugün ki olcum 36.68 ama şöyle benim her sabah aynı saat olmuyor sadece uyandığım an yastığın altına koydum öyle olcuyorum yani max arada 1 saat oynuyor bugün erken olctum
Canım sana bakmaya geldimm inşallah doğru cıkacakkkk ya netleşmişşşKızlarrrrilk resim dünki test diğeri şimdi yaptım sizce varmı ya koyulaşmış değil mi sevinmeye korkuyorum
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesinKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Tebrik ederim canım daha net görünüyorKızlarrrrilk resim dünki test diğeri şimdi yaptım sizce varmı ya koyulaşmış değil mi sevinmeye korkuyorum
Evet yaa daha belirgin oldu zaten öyle olmasa sevinmezdim ama hâlâ tereddüt ediyorum sanırım kanda görmeden rahat edemiycem zamanda geçmiyoCanım sana bakmaya geldimm inşallah doğru cıkacakkkk ya netleşmişşş
Sağol canım ya inşallah kanda da öğrenirim teşekkür ederimTebrik ederim canım daha net görünüyorsağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?