- 29 Aralık 2024
- 2.238
- 1.321
- 48
Bugün kargoya verilecek gozukuyo aşkım yarın gelir büyük ihtimalBebeğim testlerin bugün geliyor mu?
Hadi inşallah kuzumBugün kargoya verilecek gozukuyo aşkım yarın gelir büyük ihtimal
Insallah kuzucum çokça aminnnHadi inşallah kuzumtek tek hepinizin hamile olduğunu görene kadar burayı takipteyim
Yaaaa hissettimm birtanemm buraya ilk geldiğimde seninle konuşmuştum çok istiyordum gebe kalmanı ve en beklenmedik anda geldi bak görüyor musunnKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Zaten belirti ile olsaydı kesin hamileydimBu arada bence belirti aramak yalanmış adet ağrısından farklı bir belirtim yok
Bebeğim başka ne yaptın bu ayy hemen anlatYine de test yapıp emin olmak lazımben bal çörek otu tarçın kürüne çok inanıyorum
Gidiyorum canım zaten kontrolüm vardı kanda vericemVar görünüyorhemen kan ver
Frelly diye bi marka canım inşallah doğrudur ya idrara değer değmez çıktı ama kanda görmeden ikna olmıycam bat geçti sanırım canım yumurtlama takip etmedim ama öyle düşünüyorumEvet var görünüyor canım. Test markası ne? Bata k gün var
İnşallah canım yaEvet koyulasmis inşallah vardir
Aminnn çok teşekkür ederimmmAyyy inşallah kuzum benim önceliğim sağlıklı oluşu ama gönlümden geçen kızçok teşekkür ederim inşallah sen de minnoşunun haberini en kısa zamanda al takipteyim
Canımm şeninde var kesin merak etme güzel haberini bekliyoruzGidiyorum canım zaten kontrolüm vardı kanda vericem
Frelly diye bi marka canım inşallah doğrudur ya idrara değer değmez çıktı ama kanda görmeden ikna olmıycam bat geçti sanırım canım yumurtlama takip etmedim ama öyle düşünüyorum
İnşallah canım ya
İnşallah canım haber vericem mutlakaCanımm şeninde var kesin merak etme güzel haberini bekliyoruz
Sende yarın güzel bir haber patlar bize kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor her güzel haber yaaBugün kargoya verilecek gozukuyo aşkım yarın gelir büyük ihtimal
Ayy bende bende sanki kendim olmuş gibi heyecanlanıyorumSende yarın güzel bir haber patlar bize kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor her güzel haber yaa
Dua zinciri oluşturuyoruz resmen burada neden güzel haberler almayalım kiAyy bende bende sanki kendim olmuş gibi heyecanlanıyorum
BiliyordumKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Yaaaaaaa sonundaKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim birtanem kolaylıkla tez zamanda hepinize nasip olsunBiliyordum
Çok ama çok sevindim
Sağlıkla artsın değerin, sağlıkla büyüsün bebişin canım
Aşkım bu at yine çörek otu bal tarçın yaptım, adem elması yaptım , inositol kullandım
Yumurtlama zamanı da mı o şekilde değerlendirdin aşkımAşkım bu at yine çörek otu bal tarçın yaptım, adem elması yaptım , inositol kullandımbaşka onun haricinde hiçbir şey yapmadım iki güne bir ilişki oldu
Aşkım evet zaten ovulasyon testi yapmadım biliyorsun , ilişki sonrası da bekleme falan da yapmadım yapı umudu kesmiştim aralıkta aşılama yaptırmaya karar vermiştikYumurtlama zamanı da mı o şekilde değerlendirdin aşkımçok sevindim darısı başımıza dualarını unutma gelişmelerden haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?