Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Yaaaa hissettimm birtanemm buraya ilk geldiğimde seninle konuşmuştum çok istiyordum gebe kalmanı ve en beklenmedik anda geldi bak görüyor musunn Sağlıkla gelsinn çok mutlu oldum adına

Var görünüyor hemen kan ver
Gidiyorum canım zaten kontrolüm vardı kanda vericem
Evet var görünüyor canım. Test markası ne? Bata k gün var
Frelly diye bi marka canım inşallah doğrudur ya idrara değer değmez çıktı ama kanda görmeden ikna olmıycam bat geçti sanırım canım yumurtlama takip etmedim ama öyle düşünüyorum
Evet koyulasmis inşallah vardir
İnşallah canım ya

Canımm şeninde var kesin merak etme güzel haberini bekliyoruz

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Biliyordum
Çok ama çok sevindim
Sağlıkla artsın değerin, sağlıkla büyüsün bebişin canım

Yaaaaaaa sonunda çok sevindim sağlıkla kolaylıkla kucagına al inşallah tebrik ederimmmmm

Aşkım bu at yine çörek otu bal tarçın yaptım, adem elması yaptım , inositol kullandım başka onun haricinde hiçbir şey yapmadım iki güne bir ilişki oldu
Yumurtlama zamanı da mı o şekilde değerlendirdin aşkım çok sevindim darısı başımıza dualarını unutma gelişmelerden haberdar et

Yumurtlama zamanı da mı o şekilde değerlendirdin aşkım çok sevindim darısı başımıza dualarını unutma gelişmelerden haberdar et
Aşkım evet zaten ovulasyon testi yapmadım biliyorsun , ilişki sonrası da bekleme falan da yapmadım yapı umudu kesmiştim aralıkta aşılama yaptırmaya karar vermiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…