Çok teşekkür ederim birtanem en kısa zamanda burada sizlerin de haberini alacağız eminim ben çok umutsuzdunm 1 yıldır bekliyordumAa evet awox yapmıştın işte bak 2gunun bile ne kadar önemi var ayyy senin adına okadar çok sevindimki bizlerde dua et balim
Amin insallah balımÇok teşekkür ederim birtanem en kısa zamanda burada sizlerin de haberini alacağız eminim ben çok umutsuzdunm 1 yıldır bekliyordum
Dün tekrar awox yaptinmi peki ondada cikiyomuÇok teşekkür ederim birtanem en kısa zamanda burada sizlerin de haberini alacağız eminim ben çok umutsuzdunm 1 yıldır bekliyordum
Bu arada bence belirti aramak yalanmış adet ağrısından farklı bir belirtim yokAmin insallah balımçok güzel yaaa çok sevindim
Benimde hafta içi gelicek awox bakalimDün tekrar awox yaptinmi peki ondada cikiyomu
Hayır elimde awox test yok zaten hiç testle uğraşmak istemediğim için hemen kan verdim geceDün tekrar awox yaptinmi peki ondada cikiyomu
İnşallah güzel haberler alırsınBenimde hafta içi gelicek awox bakalim
Evet her hamilelikte belirti olcak diye birsey yok benim adet agrisida yok prolaktinim yükseldi kesin yine onun için geciktimBu arada bence belirti aramak yalanmış adet ağrısından farklı bir belirtim yok
Yine de test yapıp emin olmak lazımEvet her hamilelikte belirti olcak diye birsey yok benim adet agrisida yok prolaktinim yükseldi kesin yine onun için geciktim
Eşim çok yedi bakalimYine de test yapıp emin olmak lazımben bal çörek otu tarçın kürüne çok inanıyorum
Kız ben yedim onu kocam değil kiEşim çok yedi bakalim
Bizim eşimde sorun olunca iste ona dayadım herseyiKız ben yedim onu kocam değil ki
O yumurtayı besliyor sen de yeBizim eşimde sorun olunca iste ona dayadım herseyi
Demekki hamileyken gecede test yapsak olan varsa çıkıyomusO yumurtayı besliyor sen de ye
Askim tabiki çıkar ben gece 12.30 da yaptım sonra dayanamadım 3 de bir daha yaptım ikisi de pozitif çıktı 1 dakika içinde sonra zaten 4 de kan verdimDemekki hamileyken gecede test yapsak olan varsa çıkıyomusbu ay başlamıştım 1 hafta yedim hsg çekilince bide eşimde duyunca birakmistim
Ben gecen ay bebetime yapmistim hiç kuruma bile cikarmamisti awox gelince sabahı bekleyim diyodum gelince hemen yapayimAskim tabiki çıkar ben gece 12.30 da yaptım sonra dayanamadım 3 de bir daha yaptım ikisi de pozitif çıktı 1 dakika içinde sonra zaten 4 de kan verdim
Peki balım akintin varmiydiAskim tabiki çıkar ben gece 12.30 da yaptım sonra dayanamadım 3 de bir daha yaptım ikisi de pozitif çıktı 1 dakika içinde sonra zaten 4 de kan verdim
Daha bugün çok sulu kıvamda bir akıntım geliyor önce yoktu kasıklarımda çok doluluk hissi var belim agriyor özellikle kasıkta batma var belirtilerin sadece bunlarPeki balım akintin varmiydi
Bunlar bendede hep var da bakalım hayirlisiDaha bugün çok sulu kıvamda bir akıntım geliyor önce yoktu kasıklarımda çok doluluk hissi var belim agriyor özellikle kasıkta batma var belirtilerin sadece bunlar
Belki bekleyince daha koyu cikiyordur test ama olan bir şey gece yaptik diye negatif çıkmaz benceBen gecen ay bebetime yapmistim hiç kuruma bile cikarmamisti awox gelince sabahı bekleyim diyodum gelince hemen yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?