4-5 gündür hafif akıntım geliyor 2 gündür de kasıklarımda ağrı var adet belirtileri de olabilir tabi yine dayanamayıp Salı günü test yaptım ama negatif çıkmıştı . Yarın testi tekrarlayabilirim gelmezse adetim.
Sizlerde neler var neler yok nasıl gidiyor
Merhaba, reglime 5 gün var. Elimde kaset test vardı. Duramadım meraktan yaptım ama negatif :) bakalım regle kadar denerim ben testleri herhalde. Belirti olarak son 2 gündür sarımsı Beyaz arası kremsi kokusuz akıntı var. İç çamaşırını ıslatıyor. Ara ara Belim kopacak gibi ağrıyo. Bugün baya alt karın ağrısı oldu 1 saat önce başladı şimdi hafifledi. Göğüs ağrısı çok yok. Ucuna dokununca hafif ağrı var ama rahatsız edici değil. Gece uykusuzluk gündüz uyku hali var. Burun akıntısı oluyo son 1 gündür hemen geçiyo ama. Onun dışında başka Bi belirti yok. Ben genelde regl ağrısı da çok çekmem. Regl günü 2 saat hafif sızı olur biter. O yüzden bu belirtiler dikkatimi çekiyor. Bakalım umutla bekliyorum. Olmazsa da bir dahaki aya denemelere devam.
Siz de belirti var mı?
Valla bence pek belirtim yok o yüzden emin de olamıyorum halaBelirtilerini de yaz bizee ne zaman basladi neler oldu var miydi belirtin
Valla bence pek belirtim yok o yüzden emin de olamıyorum halagögüslerimde ağrı yok ama yumuşak 1 haftadır falan birkaç gündür ara ara kasık ağrım var hatta adet olcam sandım eşime söyledim adet olcam galiba diye akıntım oldu yine 1 haftadır ama azar azar çok gelmiyor .
bu arada ben 34 eşim 37 yaşında 6 yıllık evliyiz 5 aydır falan korunmuyoruz . Geçen sene doktor kontrolüne gittiğimde sorun yok demişti gebelik düşündüğünde 1-2 ay önce folik asite başla demişti bende nerdeyse 6 aydır içiyorum vinalac diye folik asit verdi bana .
Ama bu ay diğer aylara göre gerçekten hem iş yoğunluğundan hem kendi yoğunluğumdan bu durumu önemsemedim diğer aylar hep olcak olcak mı diye düşünüp araştırıyordum sürekli aklım oradaydı bu ay gerçekten saldım hatta gidip dudak dolgusu bile yenilletmiştim adetim bitinceuzun uzun yazdım herşeyi okuyabilirseniz
değerim yükselerek devam eder inşallah bi aksilik olmaz
Canım daha çok yeniiiiKızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
İste belirti arayip duruyoruz bos yere cidden bu kadar erken cogu kiside belirti olmuyor tesekkurler canim ayrintili yazmissin hayirliysa kucagina all insallah. Ben de 33 yasindayim 5 aydir deniyorum durumumiz ayni umarim bu ay pozitifi gorurum
Hadi inşallah ya Allah herkese nasip etsin sağlıklı bebekcikler
Bu arada benim adetim de düzenlidirler çok nadir gecikir bu ay tam 1 inde adet olmuştum 8-12-14-15ve 21 inde değerlendirmişiz not almıştım uygulamaya geçen ay pik günlerimde 3-4 gün nerdeyse arka arkaya yapmıştık ama olmamıştı olmayınca olmuyor demekki
Teşekkürler canımCanım daha çok yeniiiiBende 25 ile öğrenmiştim değere çok takılma. 2 günde bir artış olacak mı diye kan ver sadece
darısı başımıza kızlarrrrr… şimdi size bi sorum var ben 24nden beri pik görmüşüm bugün de test yapmıcam çatlamıştır muhtemelen.. reglimi hangi tarihe göre hesaplayacağım? 24 mü 26 mı 27 mi
Teşekkürler canımPazartesi yeniden kan verip kontrol edicem evde bir tane daha vardı testimden bugün silik çıkması değerim düşük diye yorumluyorum olmadı ondan da tekrar yaparım daha net çıkabilir ybelki yükselirse
Bence test yap yine çatlama gününe göre regl olunuyor bende öyle oluyor yanidarısı başımıza kızlarrrrr… şimdi size bi sorum var ben 24nden beri pik görmüşüm bugün de test yapmıcam çatlamıştır muhtemelen.. reglimi hangi tarihe göre hesaplayacağım? 24 mü 26 mı 27 mi
Yap yap çatlama için iyice silikleşmesi gerekiyorçatlama dün gece oldu diye tahmin ediyorum gece yaptığım testenryyy çatlama olmuş dedi tabi bana göre aynı duruyordu birazdan bidaha yapcam
rica ederşm canım iyice silikleşirse bugünüde değerlendirin çatlama günüde çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?