Negatif çıkan testinin markası neydi canım?

darısı başımıza kızlarrrrr… şimdi size bi sorum var ben 24nden beri pik görmüşüm bugün de test yapmıcam çatlamıştır muhtemelen.. reglimi hangi tarihe göre hesaplayacağım? 24 mü 26 mı 27 mi

Son durumun ne canım?
Belirtiler devam ediyor mu?

Belirtilerini de yaz bizee ne zaman basladi neler oldu var miydi belirtin
Valla bence pek belirtim yok o yüzden emin de olamıyorum hala gögüslerimde ağrı yok ama yumuşak 1 haftadır falan birkaç gündür ara ara kasık ağrım var hatta adet olcam sandım eşime söyledim adet olcam galiba diye akıntım oldu yine 1 haftadır ama azar azar çok gelmiyor .
bu arada ben 34 eşim 37 yaşında 6 yıllık evliyiz 5 aydır falan korunmuyoruz . Geçen sene doktor kontrolüne gittiğimde sorun yok demişti gebelik düşündüğünde 1-2 ay önce folik asite başla demişti bende nerdeyse 6 aydır içiyorum vinalac diye folik asit verdi bana .
Ama bu ay diğer aylara göre gerçekten hem iş yoğunluğundan hem kendi yoğunluğumdan bu durumu önemsemedim diğer aylar hep olcak olcak mı diye düşünüp araştırıyordum sürekli aklım oradaydı bu ay gerçekten saldım hatta gidip dudak dolgusu bile yenilletmiştim adetim bitince uzun uzun yazdım herşeyi okuyabilirseniz
değerim yükselerek devam eder inşallah bi aksilik olmaz

İste belirti arayip duruyoruz bos yere cidden bu kadar erken cogu kiside belirti olmuyor tesekkurler canim ayrintili yazmissin hayirliysa kucagina all insallah. Ben de 33 yasindayim 5 aydir deniyorum durumumiz ayni umarim bu ay pozitifi gorurum

İste belirti arayip duruyoruz bos yere cidden bu kadar erken cogu kiside belirti olmuyor tesekkurler canim ayrintili yazmissin hayirliysa kucagina all insallah. Ben de 33 yasindayim 5 aydir deniyorum durumumiz ayni umarim bu ay pozitifi gorurum

T tugceZMR gözün aydın tebrik ederim bizi bilgilendir belirtilerin nelerdi hangi günleri değerlendirdin

Hadi inşallah ya Allah herkese nasip etsin sağlıklı bebekcikler
Bu arada benim adetim de düzenlidirler çok nadir gecikir bu ay tam 1 inde adet olmuştum 8-12-14-15ve 21 inde değerlendirmişiz not almıştım uygulamaya geçen ay pik günlerimde 3-4 gün nerdeyse arka arkaya yapmıştık ama olmamıştı olmayınca olmuyor demekki

14-15 dekinde tuttu buyuk ihtimal

Canım daha çok yeniiii Bende 25 ile öğrenmiştim değere çok takılma. 2 günde bir artış olacak mı diye kan ver sadece
Teşekkürler canım Pazartesi yeniden kan verip kontrol edicem evde bir tane daha vardı testimden bugün silik çıkması değerim düşük diye yorumluyorum olmadı ondan da tekrar yaparım daha net çıkabilir ybelki yükselirse

Catlama hangisinde oldu bilmiyoruz ki ama 26 sindan hesapla bir gun arti eksi seklinde kafanda oyle hesap et bence.

Hafta başında negatif çıkan testinin markası neydi canım?

Bence test yap yine çatlama gününe göre regl olunuyor bende öyle oluyor yani

çatlama dün gece oldu diye tahmin ediyorum gece yaptığım teste nryyy çatlama olmuş dedi tabi bana göre aynı duruyordu birazdan bidaha yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…