- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Öyle vallahiiYumurtlama, yumurta neye göre büyüyor hiç anlamıyorum kuzumKeşke daha detaylı bilgimiz olsa bununla alakalı. Hep varsayımlar
İnşallah yavrumBugün bana umut oldun
Ben de çarşamba akşamı Predictor Early ile yapmıştım, negatif çıkmıştı
Tıpkı senin gibi çok belirtim de yok
Biz de bu güzel haberi alalım inşallah
İnşallah yavrumadet günün ne zaman
nee harika bir haber buuu. daha çok yeni demek ki canım. tekrarlarsın testi birkaç gün sonra. 2 güne bire gerek yok bence dikkat edip bir sorun yaşamadığın sürece, şimdilik çok erken sürekli kan vermek zorunda da kalma yazık canına. ay çok sevindimmmKızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
Biraz dinleninnakantus umarjm ya yıprandık düşünmekten istemekten S Serenaysss artık salıyorum kocamı anneme gidicem ahahha
Bat geçmişmiydi canım
Hayır 30 hazirandı ya çok üzgünüm yanlış yazılma ihtimali yok dimi referansları görünce sevindim sıfırı görünce yıkıldım resmenBat geçmişmiydi canım
Hayır 30 hazirandı ya çok üzgünüm yanlış yazılma ihtimali yok dimi referansları görünce sevindim sıfırı görünce yıkıldım resmen
Canım daha 3 gün var belki geç döllenme olduHayır 30 hazirandı ya çok üzgünüm yanlış yazılma ihtimali yok dimi referansları görünce sevindim sıfırı görünce yıkıldım resmen
nee harika bir haber buuu. daha çok yeni demek ki canım. tekrarlarsın testi birkaç gün sonra. 2 güne bire gerek yok bence dikkat edip bir sorun yaşamadığın sürece, şimdilik çok erken sürekli kan vermek zorunda da kalma yazık canına. ay çok sevindimmm
HahahahahaAradaki 22 yi nasil atladiniz aaaa cok ayip
Hahahahahasen ne zamann test yapıyosunn
Benim 2 gündür kasıklarım çok batıyor ama daha 5 gün oldu çatlayalı üşüttüm muhtemelen ben de 6 veya 7 temmuzda yaparım muhtemelenBenim 7. gun dahaaa en az 12 de yapmayi dusunuyorum canim o da 2 temmuza geliyor sende durumlar ne?
Benim 2 gündür kasıklarım çok batıyor ama daha 5 gün oldu çatlayalı üşüttüm muhtemelen ben de 6 veya 7 temmuzda yaparım muhtemelen
Şu şekilde : Adetim bu ay 16 haziranda başladı..Döngülerim düzenli..Bir sonraki adet tarihim tahmini 15-16 temmuz.16 haziranda mi regl oldunuz bu sat demek son adet tarihi. Donguler duzenli mi kac gunde bir bilgi verirseniz ona gore tahmin edelim ovulasyonu
Benim belirtilere inancım yok zaten artıkDaha yerlesme olmamistir belirti icin biraz erken. Bende hic bisey yok henuz meme hassasiyeti ve dolgunluk var klasik adet oncesi. Bikac gun gaz sancim oldu o da gecti. Simdilik stabil ilerliyoruz
Şu şekilde : Adetim bu ay 16 haziranda başladı..Döngülerim düzenli..Bir sonraki adet tarihim tahmini 15-16 temmuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?