Kızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_2290.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Kızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Ay sanki pembe gibi ya gri olunca geçersiz oluyor ya cizgi pembe duruyor bat ne zamandı var bence

Bence de var canım bu çizgi pembe. Kaç gün kalmıştı regline

Çok net bir silik çizgi var kuzum Hadi inşallah hayırlısı olsun. Dilersen bugün kan ver yada birkaç gün artmasını bekle öyle ver

Çok net bir silik çizgi var kuzum Hadi inşallah hayırlısı olsun. Dilersen bugün kan ver yada birkaç gün artmasını bekle öyle ver
Kan verdim canım çıkmasını bekliyorum büyük bir heyecanla bugün de güzellik merkezine işlem yaptırmaya gidecektim o yüzden riske atmak istemedim sabah test yapıp kan verdim . Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…