24 saatte sperm yenileniyor ama ona dikkat etmeye çalışıyoruzEvet psikolojik olarak düşünmeniz normal ama stres yapıyorsunuzdur farketmeden gün aşırı ile kalitesi artar belki olur. Amaa ben istiyorum ki hiç gerek kalmasın ve hamiş olduğumuzu öğrenelimmSanki ben hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzum
Awox mu bu? Hafiften gördüm ama yerlerini ezberlediğim için bana mı öyle geldi bilemedim.. gölgemsi var gibiSelam kızlar silik çizgi görebiliyor musunuz bata 4-5 gün var
Evet awox hep bunu kullanıyorum daha önce hiç göremedim ama bu sefer bende görüyorum gibi ama emin olamıyorum umutlanmak istemiyorumAwox mu bu? Hafiften gördüm ama yerlerini ezberlediğim için bana mı öyle geldi bilemedim.. gölgemsi var gibi
İki günü bekleyebilirsen tekrar dene sabah ilk idrarla. Ama şuan bende gölge gördüm gibi. İnşallah vardır inşallahhhhhEvet awox hep bunu kullanıyorum daha önce hiç göremedim ama bu sefer bende görüyorum gibi ama emin olamıyorum umutlanmak istemiyorum
De kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorlaİki günü bekleyebilirsen tekrar dene sabah ilk idrarla. Ama şuan bende gölge gördüm gibi.
Zaten onlar kan alırlar ama öncesinde vermen daha iyi olur tabiDe kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorla
En iyisi akşam kan vereyimZaten onlar kan alırlar ama öncesinde vermen daha iyi olur tabi
Haber ver BizedeEn iyisi akşam kan vereyim
Aaaa görünüyor inşallah bebişi vardır testi bilmiyorum çünküArkadaşım yapmış
Ben son fotoda görür gibi oldum canım inşallah vardirSelam kızlar silik çizgi görebiliyor musunuz bata 4-5 gün var
Evet kesinlikle sürekli aklımda döllendi desek tutunamazsa falan24 saatte sperm yenileniyor ama ona dikkat etmeye çalışıyoruzaslında bende ilk gebeliğimde hiç düşünmediğim ay oldu reglim 4 gün gecikince kan vermiştim düşün yani belirtilerim de olmuş anlamamışım hiç. Yumurtlamadan sonra tamamen çıkarmıştım aklımdan. Şuan da psikolojik olarak düşündüğümüz için erteleniyor kendimize bunu yapmamamız lazım
Sen kaç aydır deniyordun yaş kaçtı balım
Araştırıyorum ama yalanci ya da doğru diye bir kıyas bulamadim. İnşallah diğerleri gibi buda bana denk gelmez yalanci olarakAaaa görünüyor inşallah bebişi vardır testi bilmiyorum çünkü
Bende avakado aldım ilk kez yemeye başladım tutunsun diyeKızlar bu arada ben ilk gebe kaldığımda her gün avakado tüketiyordum eşimle de akşamları kefir içiyorduk aklınızda bulunsun
Bence var ya böyle görünenler hamile çıkıyor hepArkadaşım yapmış
İnsallah canim benim su kan ciksin artik hala emin degilim Piyasa o kadar yalanci pozitif kaynıyor ki bizlerde bir heyecanla sevinemiyoruzBence var ya böyle görünenler hamile çıkıyor hep
Aşko bu senin miİnsallah canim benim su kan ciksin artik hala emin degilim Piyasa o kadar yalanci pozitif kaynıyor ki bizlerde bir heyecanla sevinemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?