Selam kızlar silik çizgi görebiliyor musunuz bata 4-5 gün var

Eklentiler

• IMG_6754.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6753.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6749.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 34
24 saatte sperm yenileniyor ama ona dikkat etmeye çalışıyoruz aslında bende ilk gebeliğimde hiç düşünmediğim ay oldu reglim 4 gün gecikince kan vermiştim düşün yani belirtilerim de olmuş anlamamışım hiç. Yumurtlamadan sonra tamamen çıkarmıştım aklımdan. Şuan da psikolojik olarak düşündüğümüz için erteleniyor kendimize bunu yapmamamız lazım
Sen kaç aydır deniyordun yaş kaçtı balım

Awox mu bu? Hafiften gördüm ama yerlerini ezberlediğim için bana mı öyle geldi bilemedim.. gölgemsi var gibi
Evet awox hep bunu kullanıyorum daha önce hiç göremedim ama bu sefer bende görüyorum gibi ama emin olamıyorum umutlanmak istemiyorum

İki günü bekleyebilirsen tekrar dene sabah ilk idrarla. Ama şuan bende gölge gördüm gibi.
De kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorla

De kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorla
Zaten onlar kan alırlar ama öncesinde vermen daha iyi olur tabi

Kızlar bu arada ben ilk gebe kaldığımda her gün avakado tüketiyordum eşimle de akşamları kefir içiyorduk aklınızda bulunsun

Evet kesinlikle sürekli aklımda döllendi desek tutunamazsa falan 5. Aydayız 28 olacağım kasımda

Canlar bugünde yapayım dedim kesin çatlamıştır artık heralde yapmama gerek yok artık dimi

Eklentiler

• IMG_6345.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…