Bismillah tek atışta olmuş yarabbelaleminBenimde bi arkadaşım pcosluydu düğünü oldu 3 hafta sonra 3 haftalık hamileydi
İlkin günahı olmaz, ya da acemi şansı.Bismillah tek atışta olmuş yarabbelalemin
Bence heyecandan tutuyor ya öyle bir durum varİlkin günahı olmaz, ya da acemi şansı.
ben de pkosluyum bana hep pkostu ama hemen hamile kaldı laflarını söylüyorlar ben niye öyle değiliiimmmBenimde bi arkadaşım pcosluydu düğünü oldu 3 hafta sonra 3 haftalık hamileydi
Hahahaha aynenBismillah tek atışta olmuş yarabbelalemin
Evet adet gününü bekleBugün 11 gün ,eğer yumurta çatlatma gününü saymaz isen.
En iyisi adet olmazsam sabah ilk idrarla Test yapayım.
Bende innovita kullanıyorum bariz pik çıkıyor bazen yumurta yeteri kadar büyümeyebiliyomuş ondandır benceKızlar ovulasyon için hangi test markasını kullanıyorsunuz? Ben innovita kullanmıştım ama çok silik çıkardı hiç pik göremedim memnun kalmadım
22 mm yumurtam vardı ama pik olmadı hiç canımBende innovita kullanıyorum bariz pik çıkıyor bazen yumurta yeteri kadar büyümeyebiliyomuş ondandır bence
Muhtemelenİlkin günahı olmaz, ya da acemi şansı.
Daha zamanı var demekki Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah:))ben de pkosluyum bana hep pkostu ama hemen hamile kaldı laflarını söylüyorlar ben niye öyle değiliiimmm
Bu ay bende mi alsam ya bitmişti diye alıp yapmadım akıntımı takip ettim belkide tutturamadımBende innovita kullanıyorum bariz pik çıkıyor bazen yumurta yeteri kadar
O zaman bozuk olabilir başka marka dene birde bakalım22 mm yumurtam vardı ama pik olmadı hiç canım
Önerebileceğin marka var mı?O zaman bozuk olabilir başka marka dene birde bakalım
Ya aslında faydalı ama strese sokuyor ister istemez ben almaya devam ederim galibaBu ay bende mi alsam ya bitmişti diye alıp yapmadım akıntımı takip ettim belkide tutturamadım
Bu ebru diye biri var instagram da ebrunun günlüğü onun testide güzel diye duydum ama daha pahalıydı innovitadanÖnerebileceğin marka var mı?
Işte sorun orda ya cnm , adet günüm normalde geçti, döngüm kısa çok. 2 gün önce adet olmam gerekiyordu.Evet adet gününü bekle
Anladımm o zaman bence bi 3 gün daha bekle o zaman varsa çıkar diye düşünüyorum bu süreçtede beklemek çok zorIşte sorun orda ya cnm , adet günüm normalde geçti, döngüm kısa çok. 2 gün önce adet olmam gerekiyordu.
Off salmayı düşünüyorum da salamıyorum daYa aslında faydalı ama strese sokuyor ister istemez ben almaya devam ederim galiba
Yok yok salamıyosun her ay artık düşünmücem diyorum ama başka konu dönmüyo beynimdeOff salmayı düşünüyorum da salamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?