- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Eğer aklındaysa değerler bizimle paylaşabilirmisin canımAdetten önce verdim normal dediler birde Adetin 2.gunu tekrar verdim onlarda normal cikti
E nabizdan bakıp atayım canimEğer aklındaysa değerler bizimle paylaşabilirmisin canım
Tamam :)E nabizdan bakıp atayım canim
E2 4.74 mü yoksa 47’4 müAmh 3.7
Lh 8.34
Fsh 7.03
E2 4.74
47.4 canim yanlış yazilmis bunlar adet oncesiE2 4.74 mü yoksa 47’4 mü
Adetliyken nasıl47.4 canim yanlış yazilmis bunlar adet oncesi
Bu kanı verdim alttan muayene yaptılar 2 gün sonra az kanamam oldu 2 gün sürdü sadece onun 2.gunude değerler bu şekildedirAdetliyken nasıl
Bencede değerlerinde bi sıkıntı yok gibi görünüyorBu kanı verdim alttan muayene yaptılar 2 gün sonra az kanamam oldu 2 gün sürdü sadece onun 2.gunude değerler bu şekildedir
Lh 7.93
Fsh 8.6
E2 36.6
Evett artık gurme olduk sürekli buradayızBurası bile beni heyecana sokup stres oluyorum buradaki postlari okudukça çünkü kafamdan çıkarayım diyorum ama olmuyo burayada girmeyim diyorum oda olmuyo
Birdahaki aya hamis olarak buraya bakarız insallahEvett artık gurme olduk sürekli buradayız
Adetin gunu geldimi yoksa gectimi canımBu arada ben regl oluyorum galiba leke koyulaştı söylemesi ayıp çamur gibi leke geliyor sildikçe
3 gün vardı dahaAdetin gunu geldimi yoksa gectimi canım
2 gün surerse artmazsa inşallah yerleşme felandir3 gün vardı daha
İnşallah öyledir ama bugun beta 0,0 çıktı2 gün surerse artmazsa inşallah yerleşme felandir
Yeni yerleşiyor olabilir mi acaba yine umutlandım bakİnşallah öyledir ama bugun beta 0,0 çıktı
Egerki yerlesmeyse zaten şuan çıkmaz ancak 1 hafta sonra belli olur bekle bakalım canim çıkmadık candan umut kesilmezYeni yerleşiyor olabilir mi acaba yine umutlandım bak
Ay inşallah öyle bişeydir inşallahhhEgerki yerlesmeyse zaten şuan çıkmaz ancak 1 hafta sonra belli olur bekle bakalım canim çıkmadık candan umut kesilmez
Oğlum da adetimden bikac gün once 2 gün leke şeklinde kanamam oldu adetim geçti 10.gun testte silik şekilde ogrenmistim gec dollenmeydiYeni yerleşiyor olabilir mi acaba yine umutlandım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?