Valla ben daha yeni kınadan geldim koşturmaktan bu işin peşine düşemedim@ElizabethBennettt valla 22 de bi dinlenelim biz devamını getiririz dedik üstüne beş gün denedikboşa gitmez emeklerimiz umarım nryyy sen ne alemdesin
İnşallah olmuştur canımCanım ben sana yazmıştım ya bu kür erken yumurtlama yapar mı diye ben 11. günde yazmıştım sana belirtilerim vardı o gün ovülasyon yapmadım stres olmıyım diye ama ertesi gün dayanamadım ovülasyon yaptım 12. gün silik çıktı bugün yine denedim daha da silik geçen ay 13. gün test yaptığımda koyuydu baya acaba yumurtladım da çatladı mı ya da hiç mi yumurtlamadım anlamadım kafam acayip karıştı
Benimde öyle herkes hamile ve tüm aile her ay benden gebelik haberi bekliyor
Sat/ Bat ne zaman normalde?Kızlar gunaydin daha önce yazmıştım genelde 12 gun yumurtlarim dongum 26 27 gunde bir olur bu ay yumurtlama göremedim ama bugün ovu yaptım koyulasma başlamış resimde alttaki bu sabah ne diyorsunuz ne olabilir
11 haziran SatSat/ Bat ne zaman normalde?
Bugün 18. Gunum11 haziran Sat
7 temmuz bat
Bu ay geç yumurtluyorsun o zaman bence.11 haziran Sat
7 temmuz bat
Yumurtlama olmadığı için baya kotuydum insallah koyulasma olur yoruldum artıkBu ay geç yumurtluyorsun o zaman bence.
InşallahYumurtlama olmadığı için baya kotuydum insallah koyulasma olur yoruldum artık
Ben daha önceleri bir kaç defa yaşamıştım akıntıya beraber özellikle birliktelikler sonra çok hafifti. Kişiden kişiye göre değişebilir birde miyom varsa o da bu dönemlerde kanama yapabiliyorKızlar yumurtlama kanaması yaşayan var mı? 26’sında yumurtladım belirtilerim kesindi. Dün kahverengi lekelenmem oldu hafif kırmızılaştı bugün de silik
Evet canım koyulaşmaya başlamış muhtemelen yarın pik görürsünKızlar gunaydin daha önce yazmıştım genelde 12 gun yumurtlarim dongum 26 27 gunde bir olur bu ay yumurtlama göremedim ama bugün ovu yaptım koyulasma başlamış resimde alttaki bu sabah ne diyorsunuz ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?