Canım ben sana yazmıştım ya bu kür erken yumurtlama yapar mı diye ben 11. günde yazmıştım sana belirtilerim vardı o gün ovülasyon yapmadım stres olmıyım diye ama ertesi gün dayanamadım ovülasyon yaptım 12. gün silik çıktı bugün yine denedim daha da silik geçen ay 13. gün test yaptığımda koyuydu baya acaba yumurtladım da çatladı mı ya da hiç mi yumurtlamadım anlamadım kafam acayip karıştıBenim de 12 gün oldu ve başladı akıntım bence erken yumurtlatıyor çünkü benim hep 16 günde başlardıinşallah sağlıkla tutar
Gözün aydın sağlıkla yükselsin değerin inşallahKızlar 36 çıktı nasıl yorumlamalıyım haftaya tekrar mı baktırayım ?
Ben internetten laboquick alıyorum memnunumKızlar ovulasyon için hangi test markasını kullanıyorsunuz? Ben innovita kullanmıştım ama çok silik çıkardı hiç pik göremedim memnun kalmadım
İnşallah canım darısı isteyen herkeseGözün aydın sağlıkla yükselsin değerin inşallah
Benimde öyle herkes hamile ve tüm aile her ay benden gebelik haberi bekliyorBende artık başkalarının hamile haberlerini duydukça elimde değil kötü oluyorum aksi gibide etrafımdaki herkes hamile üstelik ilk denemelerinde
İşte insan daha çok strese giriyo ozamanda buda gebeliği etkiliyoBenimde öyle herkes hamile ve tüm aile her ay benden gebelik haberi bekliyor
Arkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?
Merhabalar. 21 haziran ve sonraki gün yumurta akı gibi akıntım oldu. Bugün de kremsi geliyor. Adetime 12 gün var. 10 temmuzda bat. Aynı durumda olan var mıı
21 haziranda olmus o zaman yumurta aki kivaminda akinti geldiyse catlama ya o gun ya sonraki gun olabilir sonradan da zaten daha kremsi katilasir normal surecler. Gebelik belirtisi suan olusmaz canim cok erken17 - 24 haziran
Yaa. Teşekkür ederim. Ay yıldım ya 5 aydır21 haziranda olmus o zaman yumurta aki kivaminda akinti geldiyse catlama ya o gun ya sonraki gun olabilir sonradan da zaten daha kremsi katilasir normal surecler. Gebelik belirtisi suan olusmaz canim cok erken
Yaa. Teşekkür ederim. Ay yıldım ya 5 aydır
Evet evet oldum 26 sında
Tebrikler rabbim kucağınıza almayı nasip etsinİyi akşamlar arkadaşlar. 9 yıl sonra ikinci bebeğime hamileyim çok şükürrr.İnşallah sizler de çift çizgiyi görürsünüz rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evett rabbim verirse 2.olcakİkinci cocuk mu sizinbenim ilk olacak ben de yildim 5 ay oldu deneyeli
Amiin teşekkürlerTebrikler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?