Anladımm o zaman bence bi 3 gün daha bekle o zaman varsa çıkar diye düşünüyorum bu süreçtede beklemek çok zor
Arkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?

Eklentiler

• 1000037585.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 58
Ayy evet var kesinn kan ver hemenn
Yurtdışında yaşıyorum, burda çok komplike bu doktor işleri. Birkaç gün bekleyeceğim, Sat 5 Haziran, daha çok taze var ise bile Bebek.
Eşimde pek sıcak bakmıyordu ikinci çocuğa ,o da seyehate çıkıyor 10 günlüğüne, ben biraz o sürede bekleyip önce sindireceğim bu durumu.

Bende okuyayım inşallah
Adetin bitiminden sonra başlanması gerekiyor canim çünkü hiç ara vermemek gerekiyo 7 gün boyunca Yusuf suresi ilk 3 ayeti okunuyo ben okurken elimi karnıma koyup okumuştum ilk başlamadan tek sefer 2 rekat namaz kılınıyor sonrasında gönülden dua ediliyor bebek için bi daha kalmıyorsun sonra hergun 7 gün boyunca süre okunuyo

Bunun testini özeldemi yaptırdınız peki sayısına fakan bakıldımı
Şehir hastanesinde yaptırdık üroloji bölümünden isteniyor, sperm sayısı olması gerekenden fazla cıkmıştı ama işte şekil ve ileri hızı sayıdan önemli

Yapıcam inşallah canım sağolasın

sağlıcakla doğsunda gerisi halledilir bebeğin

Senin de belli çizgi hayırlı olsun
Kızlar size belirtilerimi yazmak istiyorum, hepsi hamilelik ile ilgili değildir mutlaka ama olsun fikir vermek açısından paylaşmak istiyorum.
Hafta başından beri çok sıcak geliyor , ki hava burda okadar sıcak değil, yanaklarım da yanıyor ara ara.
Uyku hali vardı 2-3 gün, tansiyonum düşük gibi.
Hafta başı tekrarlamayan ishal oldum 2 gün.
Sağlık çalışanıyım, bugün hastanede idar kokusundan çok rahatsız oldum, hasta odasından çıktığımda bile kokusu uzun süre bunumdaydı.
Bel ve alt karın ağrısı ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…