- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bunun testini özeldemi yaptırdınız peki sayısına fakan bakıldımıSpermde şekil demek baş boyun ve kuyruk kısımlarının yüzdelik oranları var sınır 4 eşiminki 3.32 çıkmıştı doktor takviyeyle düzelir demişti
Arkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?Anladımm o zaman bence bi 3 gün daha bekle o zaman varsa çıkar diye düşünüyorum bu süreçtede beklemek çok zor
Ayy evet var kesinn kan ver hemennArkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?
Yurtdışında yaşıyorum, burda çok komplike bu doktor işleri. Birkaç gün bekleyeceğim, Sat 5 Haziran, daha çok taze var ise bile Bebek.Ayy evet var kesinn kan ver hemenn
Adetin bitiminden sonra başlanması gerekiyor canim çünkü hiç ara vermemek gerekiyo 7 gün boyunca Yusuf suresi ilk 3 ayeti okunuyo ben okurken elimi karnıma koyup okumuştum ilk başlamadan tek sefer 2 rekat namaz kılınıyor sonrasında gönülden dua ediliyor bebek için bi daha kalmıyorsun sonra hergun 7 gün boyunca süre okunuyoBende okuyayım inşallah
Ayy ben gördüm çizgiyi hangi test bu kan vermelisinArkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?
Evet öyle valla şekil bozukluğu olunca yumurtayı delip dölleyemiyor işteAyy ne kadar çok detay var ya gerçekten hamile kalmak zor galiba
Şehir hastanesinde yaptırdık üroloji bölümünden isteniyor, sperm sayısı olması gerekenden fazla cıkmıştı ama işte şekil ve ileri hızı sayıdan önemliBunun testini özeldemi yaptırdınız peki sayısına fakan bakıldımı
Yapıcam inşallah canım sağolasınAdetin bitiminden sonra başlanması gerekiyor canim çünkü hiç ara vermemek gerekiyo 7 gün boyunca Yusuf suresi ilk 3 ayeti okunuyo ben okurken elimi karnıma koyup okumuştum ilk başlamadan tek sefer 2 rekat namaz kılınıyor sonrasında gönülden dua ediliyor bebek için bi daha kalmıyorsun sonra hergun 7 gün boyunca süre okunuyo
Ayy ben gördüm çizgiyi hangi test bu kan vermelisin
Benim eşimde sperm testi vericek bakalimŞehir hastanesinde yaptırdık üroloji bölümünden isteniyor, sperm sayısı olması gerekenden fazla cıkmıştı ama işte şekil ve ileri hızı sayıdan önemli
sağlıcakla doğsunda gerisi halledilir bebeğinYurtdışında yaşıyorum, burda çok komplike bu doktor işleri. Birkaç gün bekleyeceğim, Sat 5 Haziran, daha çok taze var ise bile Bebek.
Eşimde pek sıcak bakmıyordu ikinci çocuğa ,o da seyehate çıkıyor 10 günlüğüne, ben biraz o sürede bekleyip önce sindireceğim bu durumu.
İlk defa duydum bunu bakkEvet öyle valla şekil bozukluğu olunca yumurtayı delip dölleyemiyor işte
Vay be neler var neler bi mucize gerçekleşiyor gerçektenŞehir hastanesinde yaptırdık üroloji bölümünden isteniyor, sperm sayısı olması gerekenden fazla cıkmıştı ama işte şekil ve ileri hızı sayıdan önemli
Inşallahsağlıcakla doğsunda gerisi halledilir bebeğin
Net belli 2. Çizgi hayırlı olsunArkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?
Senin de belli çizgi hayırlı olsunArkadaşlar ben dayanamayıp test yaptım, sabahı bekleyemedim ilk idrarı, ikinci çizgi silik olsa da var gibi , sizce?
Teşekkür ederim, darısı inşallah isteyen bütün anne adaylarınaNet belli 2. Çizgi hayırlı olsun
AminnnTeşekkür ederim, darısı inşallah isteyen bütün anne adaylarına
Kızlar size belirtilerimi yazmak istiyorum, hepsi hamilelik ile ilgili değildir mutlaka ama olsun fikir vermek açısından paylaşmak istiyorum.Senin de belli çizgi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?