Kızlar ben bayağı sivilce dökmüşüm benim adet geliyor galiba
Kuzu benim ufak ufak sivilcelerim çıkar ama adet öncesi falan cok takip etmem. Aktif sivilcem bir haftadır yoktu bugün üç tane çıktı umarım regliden dolayı değildirr stres yapıyoruz ya bence ondan olumsuzu atalım hemenn

Kız deme öyleeeee. Sivilce dökmek ne demek çıkarmak mı tam anlamadım da

kız ben size bol bol yollarım dostlarımsınız benim şöyle 6 gün erkenden çıkaran predictor kıvamında
sivilce dökmek denir yüzüm döktü falan da denir sivilcelerin çıkmasına

Aşkım benimde ergenlikte bile çıkmamıştı. Önceki kaybımda çıkmıştı sadece bide bu ay çıktı. Bende çok düşündüğümüz için olduğunu varsayıyorum şuan. Stres yaptıkça vücut tepki veriyor biz bunu belirti sanıyoruz sanırım

Kız deme öyleeeee. Sivilce dökmek ne demek çıkarmak mı tam anlamadım da

kız ben size bol bol yollarım dostlarımsınız benim şöyle 6 gün erkenden çıkaran predictor kıvamında
Stoklarız bacım
Bakarlar dediğin gibi inşallah varsa da ben direkt kadın doğuma randevu alırım özele gidemem 45 dklık mesafe var ilçedeyim ya kociş de çalışıyor neye bakıciiiz sen yarın test yapacak mıydın

kızlar ben öyle bişey yaptım ki inanın kafa kalmamış bende gitmişim ovu testimi çöpe atmışım çöp toplama saatine yetişeyim derken bir de pahalıya almıştım nasip değilmiş yapmak hahhahahahha

Ayy o zaman yarın senden haber bekliyor olacağız arkadaşımm böyle önce kendini sonra burayı şenlendirecek bi sonuçla gelirsin inşAllah Ahhahaha evett yarın predictorle deneyeyim madem erken çıkartıyor yarın bata 4-5 gün kalmış oluyor umarım bişeyler görürüm

Aynı yastayız bende bi an önce olsun istiyorum oyuzden ya ama hep erteleniyor vardır bundada bi hayır diyorum ama her test yaptığımda bi üzüntü bi keder

Kız yapmadığın testi sıfır testi mi attın abooo D dahacokerken tekrar okuyunca anladım
4 tane vardı içinde saat 18:55 ti 19 da çöp almaya geliyorlar diye hızlı hızlı çöpü aldım ortalıkta kutuyu görünce sabah yaptığım gebelik testi kutusu sanıp atmışım demekki iyi ki o kafayla kendimi de poşete geçirip kapının önüne koymamışım ahhahahahha

Ya bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki
Franjıt bogaza bakmayla anlaşılıyor canım benım hep var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…