- 29 Temmuz 2025
- 308
- 359
- 18
- 26
Kuzu benim ufak ufak sivilcelerim çıkar ama adet öncesi falan cok takip etmem. Aktif sivilcem bir haftadır yoktu bugün üç tane çıktıKızlar ben bayağı sivilce dökmüşüm benim adet geliyor galiba
sivilce dökmek denir yüzüm döktü falan da denir sivilcelerin çıkmasınaKız deme öyleeeee. Sivilce dökmek ne demek çıkarmak mı tam anlamadım da
kız ben size bol bol yollarım dostlarımsınız benimşöyle 6 gün erkenden çıkaran predictor kıvamında
Aşkım benimde ergenlikte bile çıkmamıştı. Önceki kaybımda çıkmıştı sadece bide bu ay çıktı. Bende çok düşündüğümüz için olduğunu varsayıyorum şuan. Stres yaptıkça vücut tepki veriyor biz bunu belirti sanıyoruz sanırımKuzu benim ufak ufak sivilcelerim çıkar ama adet öncesi falan cok takip etmem. Aktif sivilcem bir haftadır yoktu bugün üç tane çıktıumarım regliden dolayı değildirr stres yapıyoruz ya bence ondan olumsuzu atalım hemenn
İlk defa duydumsivilce dökmek denir yüzüm döktü falan da denir sivilcelerin çıkmasına
Stoklarız bacımKız deme öyleeeee. Sivilce dökmek ne demek çıkarmak mı tam anlamadım da
kız ben size bol bol yollarım dostlarımsınız benimşöyle 6 gün erkenden çıkaran predictor kıvamında
Bakarlar dediğin gibi inşallah varsa da ben direkt kadın doğuma randevu alırım özele gidemem 45 dklık mesafe var ilçedeyim ya kociş de çalışıyorAyy yarın hastaneye gitmişken hcg bakılırsa süper olursabah testi tekrarla bakalım inşallah pozitiftir o zaman hcg bakmasalar bile gün gün koyulaşmayı takip edersin ya da hemen özele gidip kan verirsin zaten predictor 350 falan tıp merkezleri de benzer fiyata hcg bakıyor
Gitti testkızlar ben öyle bişey yaptım ki inanın kafa kalmamış bende gitmişim ovu testimi çöpe atmışım çöp toplama saatine yetişeyim derkenbir de pahalıya almıştım nasip değilmiş yapmak hahhahahahha
Ayyyykızlar ben öyle bişey yaptım ki inanın kafa kalmamış bende gitmişim ovu testimi çöpe atmışım çöp toplama saatine yetişeyim derkenbir de pahalıya almıştım nasip değilmiş yapmak hahhahahahha
Ayy o zaman yarın senden haber bekliyor olacağız arkadaşımm böyle önce kendini sonra burayı şenlendirecek bi sonuçla gelirsin inşAllahStoklarız bacım
Bakarlar dediğin gibi inşallah varsa da ben direkt kadın doğuma randevu alırım özele gidemem 45 dklık mesafe var ilçedeyim ya kociş de çalışıyorneye bakıciiiz sen yarın test yapacak mıydın
Aynı yastayız bende bi an önce olsun istiyorum oyuzden ya ama hep erteleniyor vardır bundada bi hayır diyorum ama her test yaptığımda bi üzüntü bi kederKızlar bazen içime böyle bi umut geliyor sizde de oluyordursonra böyle geçiyor bazen de umursamazlık geliyor yok ya diyorum üzülmeyeyim şimdi üst komşum yeni doğum yaptı birazdan yanına çıkcam hatta eşi nöbette tek başına baya zorlanıyor. Küçük bebişi görünce özlemişim de o duyguyu hoş benim zaten kızım 22 aylık daha Allah sağlıklı günlerini göstersin. Ama ben tek çocuk olduğum için açıkçası kardeşi olsun da çok istiyorum. Yaş da 34 oldu yoksa bu kadar acele de etmezdim ama bakmayın zaman kaçıyor gibi hissediyorum ben nedense böyle bir duygu yüklendi:)) ama tüm bunlara rağmen yine de yarın test yapmıcam perşembeyi beklicem
Nasipte yokmuş artımet yalancılığını gösteremeden gitti bu sefer markaya daha çok gıcık oldum ahahhahahahGitti test
Ya sorma arkadaşım yarın eczaneden bir daha alsam eczacı günde 5 ovu testi yaptığımı düşünecek yani ovu takibi bende son bulduAyyyyAllah demiş kulum bu sana yaramaz Artimed
4 tane vardı içinde saat 18:55 ti 19 da çöp almaya geliyorlar diye hızlı hızlı çöpü aldım ortalıkta kutuyu görünce sabah yaptığım gebelik testi kutusu sanıp atmışım demekki
Ayyy kız buuuu bence nub teorisine goreKızlar merhaba 14 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Ben bugün sana ne dedim o kelimeyi kullanmıyoruz cisss diye aaaKızlar ben bayağı sivilce dökmüşüm benim adet geliyor galiba
Franjıt bogaza bakmayla anlaşılıyor canım benım hep varYa bilmiyorum ki iki haftayı geçti kuru öksürüğüm var yarın bizimkiler hastaneye gidecek bari bende baktırayım dedim faranjit yada bronşit var ama kanla anlaşılır mu ki
Allahin sevdiği kuluymussun seni üzmedjNasipte yokmuş artımet yalancılığını gösteremeden gitti bu sefer markaya daha çok gıcık oldum ahahhahahah
Ahahhahahha gerçekten öyle olduAllahin sevdiği kuluymussun seni üzmedj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?