ElizabethBennettt evet benim 26 gece veya 27si çatladı ben 4 5 gün sonra ovilasyonla bi denerim yoksa gebelik testi yapasım geliyor o zaman sen 2 gün sonra yapıyorsun hadi hayırlısı

Üşüttüm sanmıştım sürekli bel ağrım göğüs hassasiyetim vardı kokuları yoğun alıyordum falan değişikti

Evet gerçekten belirti aramamaak lazım

23393 regle 6 gün kala öğrenenler var yani çatlamadan 10 12 gün sonra da. Yani bekleyebiliyorsan daha iyi olur

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum 2. gün hafif kırmızıya döndü. Chatgpt’ye fotoğraf attım yumurtlama kanaması dedi ama bilmiyorum ben ped taktım her ihtimale karşı
Ay bende chatgpt ye yazdım babada aynını dedi az önce de kahve rengi yarım damlanın da yarısı kahve rengi leke geldi hayır yine kahve olması ne alaka sabah tertemizdi tekrar nası kahve leke oldu birşet anlamadım bu işten ya

Kızlar ben vitaminlerime falan baktırmıştım insülin direnci yüksek çıktı biraz bi bilgisi olan var mı acaba

Gun saymaktan cigerim soldu kendimi disari attim iki gundur bir de haftaya turkiyeye geliyorum onun hazirligindayim kafam dagildi biraz. 9. gundeyim canimm 11 de test yapsam mi diye yine kasinmaya basladim 5 temmuz bat yani 4 gun kala oluyor
Nerde yaşıyorsun canım bende yurt dışındayım gebelik var mı yok mu emin ol öyle uç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…