ElizabethBennettt evet benim 26 gece veya 27si çatladı ben 4 5 gün sonra ovilasyonla bi denerim yoksa gebelik testi yapasım geliyor o zaman sen 2 gün sonra yapıyorsun hadi hayırlısı
Evet gerçekten belirti aramamaak lazımDun cocugu olan arkadaslarimla konustum hicbiri boyle iliskiden sonraki gunlerde olan belirtileri yasamamislar ancak adet gectikten sonra ilk haftalarda olanlari hissetmisler. Demem o ki belirti olayini kafamizdan atmamiz sart sinir hastasi olmamak icin biraktim ben belirti aramayi
Yap bakalım o zaman inşallah gönlünce sonuç çıkar bekletmez seni minişinTestler bana bakiyor ben testlere…
Daha dün ne konuştuk yaaTestler bana bakiyor ben testlere…
Ay bende chatgpt ye yazdım babada aynını dedi az önce de kahve rengi yarım damlanın da yarısı kahve rengi leke geldi hayır yine kahve olması ne alaka sabah tertemizdi tekrar nası kahve leke oldu birşet anlamadım bu işten yaHemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum 2. gün hafif kırmızıya döndü. Chatgpt’ye fotoğraf attım yumurtlama kanaması dedi ama bilmiyorum ben ped taktım her ihtimale karşı
Ay benimde yenilenmesi lazım sat 20 Haziran bat 22 Temmuz canımm
Daha dün ne konuştuk yaaerken test yapınca çıkmıyor işte negatif çıkarsa moralini etkilemicekse yap tabi ama bende çıkmamıştı 4 gün öncesi
Bak sen beni dinlee bekle azıcık dahaBenim kararlilik seviyesi
Nerde yaşıyorsun canım bende yurt dışındayım gebelik var mı yok mu emin ol öyle uçGun saymaktan cigerim soldu kendimi disari attim iki gundur bir de haftaya turkiyeye geliyorum onun hazirligindayim kafam dagildi biraz. 9. gundeyim canimm 11 de test yapsam mi diye yine kasinmaya basladim 5 temmuz bat yani 4 gun kala oluyor
Nerde yaşıyorsun canım bende yurt dışındayım gebelik var mı yok mu emin ol öyle uç
Kızlar ben vitaminlerime falan baktırmıştım insülin direnci yüksek çıktı biraz bi bilgisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?