- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Kan vermilştim sadece insilün direnci referans dışı çıkmış 2.5 altı olması gerekiyormuş benim 4.3 çıkmışNasil bakiyolar ona sonucu atsana varsa degerleri
Evet her insanda belirti olcak diye bisey yokki her bebekte bile birinde oluyorsan birinde olmuyoDun cocugu olan arkadaslarimla konustum hicbiri boyle iliskiden sonraki gunlerde olan belirtileri yasamamislar ancak adet gectikten sonra ilk haftalarda olanlari hissetmisler. Demem o ki belirti olayini kafamizdan atmamiz sart sinir hastasi olmamak icin biraktim ben belirti aramayi
Kan vermilştim sadece insilün direnci referans dışı çıkmış 2.5 altı olması gerekiyormuş benim 4.3 çıkmış
Tatlı krizi benim genel anlamda hep var bi dahiliyeye görüncem pazartesi günü sizede haber veririm gerçekten gebe kalmak zormuş o kadar çok detay varki bu aklıma bile gelmezdi benimBelirtin var miydi bunla ilgili peki boyle yuksek ciktiysa gun icinde kendini gostermesi lazim tatli krizi falan mesela?
Merhaba ben de HannoverdeyimHamburgtayim canim ama zaten ucmaya mecburum kardesimin dugunu var iki haftayasen nerdesin?
Ovulasyon yapmıyorum ben bu ay canım 23-26 da ilişki oldu başka yok bu tarihlerde yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorumKesin kacirdin mi? Hangi tarihler yumurtladin hangilerinde iliski oldu bi yaz bakalimm
Benim kırmızıya da döndü sanki adet başlangıcı gibi sildikçe geliyo ama ped doldurmuyo bilmiyorum ya çok bunaldım bu işlerden artıkAy bende chatgpt ye yazdım babada aynını dedi az önce de kahve rengi yarım damlanın da yarısı kahve rengi leke geldi hayır yine kahve olması ne alaka sabah tertemizdi tekrar nası kahve leke oldu birşet anlamadım bu işten ya
Bende İtalyadayım kuzum ailem de hamburgdaHamburgtayim canim ama zaten ucmaya mecburum kardesimin dugunu var iki haftayasen nerdesin?
Bu Aydan birşey anlamadım vallaaaBenim kırmızıya da döndü sanki adet başlangıcı gibi sildikçe geliyo ama ped doldurmuyo bilmiyorum ya çok bunaldım bu işlerden artık
Uykuda terleme yaşıyormuşsun ve yemek yedikten sonra ağırlık uzanma hissiTatlı krizi benim genel anlamda hep var bi dahiliyeye görüncem pazartesi günü sizede haber veririm gerçekten gebe kalmak zormuş o kadar çok detay varki bu aklıma bile gelmezdi benim
Yok hayırUykuda terleme yaşıyormuşsun ve yemek yedikten sonra ağırlık uzanma hissi
Yerleşme kanaması adetten 1 hafta yada bikac gün önce oluyo canim senin adetine kaç gün varEğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.
Belki geç dollenmedir 12 gün önceki ilişki ertesi gün değilde belki 3gun sonra döllendi oda olablirEğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.
O zaman korkacak seviyede degil
10 ve 12 gün arası tam yerleşme kanamasının ideal vaktiEğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.
Kuzenimin de yerleşme kanamaSı 11 gün başladı 3 gün devam etti kırmızıya dönerek hemdeEğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?