Evet her insanda belirti olcak diye bisey yokki her bebekte bile birinde oluyorsan birinde olmuyo

Belirtin var miydi bunla ilgili peki boyle yuksek ciktiysa gun icinde kendini gostermesi lazim tatli krizi falan mesela?
Tatlı krizi benim genel anlamda hep var bi dahiliyeye görüncem pazartesi günü sizede haber veririm gerçekten gebe kalmak zormuş o kadar çok detay varki bu aklıma bile gelmezdi benim

Benim kırmızıya da döndü sanki adet başlangıcı gibi sildikçe geliyo ama ped doldurmuyo bilmiyorum ya çok bunaldım bu işlerden artık

Kızlar merhaba,
Bat’a 2 gün varken erken olmayan gebelik testinden yaptım negatifti. Sizce erken mi yoksa gebe olsam çıkar mıydı? Şimdiden teşekkürler

Tatlı krizi benim genel anlamda hep var bi dahiliyeye görüncem pazartesi günü sizede haber veririm gerçekten gebe kalmak zormuş o kadar çok detay varki bu aklıma bile gelmezdi benim
Uykuda terleme yaşıyormuşsun ve yemek yedikten sonra ağırlık uzanma hissi

Kızlar geçen yazmıştım , testim iki gün önce çok silik pozitif çıktı, ama 1 gündür de acık kahverengi tuvalette sildikçe ara ara gelen akınti var, ama gerçekten çok hafif, pette 2-3 damla vardı. Akşam bel ağrısı da başlayınca acaba adet mi oluyorum diye moralim bozuldu, ama yok.
Ağrı falan kalmadı sabah, adet te yok. Artık inanmak istemiyorum hamile olduğuma, yarın tekrar test yapacağım.
Bir yandan da bir haftadır ara ara folik asit alıyorum , ne olur ne olmaz diye.

Eğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.

Eğer yerleşme kanaması ise, ilişkiden 12 gün sonra gelmesi normal mi, daha erken oluyor diye duymuştum. İlk gebeliğimde hiç bu şekilde bir akıntı olmamıştı.
Yerleşme kanaması adetten 1 hafta yada bikac gün önce oluyo canim senin adetine kaç gün var

Belki geç dollenmedir 12 gün önceki ilişki ertesi gün değilde belki 3gun sonra döllendi oda olablir

Kuzenimin de yerleşme kanamaSı 11 gün başladı 3 gün devam etti kırmızıya dönerek hemde

Benim oglumdada olmuştu üstüne gorme deniyo ama her 2 3 gün süren de olmuyo benim 2 aydır sadexe 2 gün surup leke şeklinde biten adetim oluyo aha yerleşme üzerine görüyorum deyip bi heyecan sariyo ama sonrası husran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…