Teşekkürler kızlar. İsteyen herkes o güzel haberleri alır inşallah en kısa zamanda.
Çok sevindim çok güzel maşallah Laboquick almıştın dimi dağıtımda diyordun. Karnında hareket var mıydı karnımda bişeyler hareket ediyor da balon patlıyor sanki yani bu gazsa gerçekten ne gazmışşş beeee diyeceğim

Canım nelere dikkat et ne zaman pikti senin ne zamanları değerlendirdin
Canım ben ovulasyonla takip ettim. pik 15 ağustosta oldu. 16 ağustos sabahı silikleşmişti. 14 ağustos ve 15 ağustos akşamı ilişki oldu. Çatlamayo da sabah görünce o günün akşamını değerlendirmedim. Ekstra başka bişey yapmadım. Folik asit kullanmaya başladım sadece.

Evet canım geldi test yaptım hemen zaten. Karnımda da baya hareket var ve sesler geliyo böyle gurul gurul özellikle gece yatarken.

Benim ilk gebeliğimde tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Ve benimde geç döllenmeydi yumurtlamam 20. Gün olmuştu aslında gecikmemin 8. Günüydü. Test yapın inşallah vardır
Test aldım canım kargoda hatta kanama soukülsün diye ilişkiye bile gırdim ama yok leklenme olarak kalıyor

Sanmiyorum canim benim.aynisi başıma geldi ve bikac gün önce yine aynısı oldu ama yine yok bisey adet olmadan leke gelmesi lazım gebelik için bi doktora gör
Bakalım canım test yapicam gelmesini bekliyorum o zaman kadar sökülürse sökülür sökülmezse teste göre hareket edicem

Ne zamandır deniyordunuz

Kızlar burda eşi istemediği halde hamile kalmaya çalışan bir arkadaş vardı? Değişik yöntemler kullanmıştı onun sonucu ne oldu merak ettim şimdi

Ne zamandır deniyordunuz
Canım benim yaş 34. Evleneli 1 sene oldu artık deneyelim dedik geçen ay başladık işte ilk aydan kimyasal oldu. Bu ay da silik çizgiler var bakalım :) senin ne kadar oldu?

Öncesinde hormon testi de yaptırdım bakıyım ne durumda amh değeri 1,56 çıkınca artık tamam çocuk denemeye başlayalım dedik. Çünkü yüksek Bi değer değil. Diğer değerlerim normal çıktı ama.

çok sevindim sizin adınıza Benim bu ay 5. Ay olacak ilk kez ovü ile takip ettim dpo9 negatif inşallah pozitife döner Bu arada bence amh iyi kötü değil gibi geldi. Benim döngüler uzun karışık ama 2.68

çok sevindim sizin adınıza Benim bu ay 5. Ay olacak ilk kez ovü ile takip ettim dpo9 negatif inşallah pozitife döner Bu arada bence amh iyi kötü değil gibi geldi. Benim döngüler uzun karışık ama 2.68
İnşallah bebeğim ovü şans getirsin Ben de 3 aydir ilk kez ovü yapmadim

Ne güzel düşüncelerimiz var ahh allahım inşallah herkes aynı anda aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…