Kızlarrrrr zmaan geçmek bilmiyor ya ElizabethBennettt senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ne alemdesin ya

Gun saymaktan cigerim soldu kendimi disari attim iki gundur bir de haftaya turkiyeye geliyorum onun hazirligindayim kafam dagildi biraz. 9. gundeyim canimm 11 de test yapsam mi diye yine kasinmaya basladim 5 temmuz bat yani 4 gun kala oluyor

Ocak ayından beri topik topik gezen biz bizim dönemden herkes hamile kaldı. Ben bi de araya bi tüp bebek sıkıştırdım Nasıl sinirim bozuluyor anlatamam kendimi eksik hissediyorum

ElizabethBennettt ben yapardım sanırım tabi kendi kararın ama.. herhangi bir belirti olur akıntı olur ağrı olur var mı? Ovilasyon deneyebilirsin ben 4 5 gün geçsin ovilasyon ile bakıcam koyulaşma var mı ne alemde diye kendimi öyle oyalıyorum ancak

Ocak ayından beri topik topik gezen biz bizim dönemden herkes hamile kaldı. Ben bi de araya bi tüp bebek sıkıştırdım Nasıl sinirim bozuluyor anlatamam kendimi eksik hissediyorum
Ay deme valla topikler bizden bezdi, biz hala istikrarlı şekilde devam Ben hatta Ekim'den beri buralardayım, kimler geldi kimler geçti, doğurmalarına az kaldı hatta Maşallah
Ama yılmak yok, o çift çizgi haberini elbet birgün vereceğiz. Senin yolun da cesaret güç kuvvet talep ediyor, burada mücadele eden hepimizle gurur duyuyorum. Sakın ama sakın eksik hissetme, bu sadece bir süreç, sonucu iyi olacak mutlaka.

Lavinn9 ben galiba ekletmemişim kendimi listeye. Ekleyebilir misin lütfen? 8 Haziran - 8 Temmuz

İnşallah kuzum ya çok üzülüyorum bazen

Ovulasyonla koyulaşmış mı diye bakmak beni daha çok strese sokuyor ya deli gibi bugün biraz daha koyulaşmış diyorum ertesi gün silik çıkıyor ağlama geliyor

Kızlar bişey dicem ama, kuruntu mu yapıyorum hiç bir fikrim yok benim SAT 5 haziran. Şu an 2 gündür göğüs hassasiyetim var. BAT 10 temmuzdu. Ne zaman test yapcam ben?

Yapicam herhalde ya iki tane test var 11 de birini yaparim negatif gorursem 13 te bidaha yaparim sonra regli beklerim giderayak kafam netlessin cunku. İstanbula geliyorum canim ama ben trabzonluyum ordan trabzona gecicem
Su ovulasyon testlerini arastirdim da onlar betayi lh ile karistirdiklari icin koyulasiyormus ama her zaman ayni sekilde olmuyormus bir de onu takip edip ekstra stres olmak istemiyorum.. hicbir belirtim yok sifir belirti gidiyorum yine meme hassasiyetim var 2 gun once basladi o kadar. Senin daha yeni bitti dimi bekleme zamani basladi allah sabir versin hepimize

Dun cocugu olan arkadaslarimla konustum hicbiri boyle iliskiden sonraki gunlerde olan belirtileri yasamamislar ancak adet gectikten sonra ilk haftalarda olanlari hissetmisler. Demem o ki belirti olayini kafamizdan atmamiz sart sinir hastasi olmamak icin biraktim ben belirti aramayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…