- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
Kızlarrrrr zmaan geçmek bilmiyor yaElizabethBennettt senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ne alemdesin ya
Bence bekle canımmGun saymaktan cigerim soldu kendimi disari attim iki gundur bir de haftaya turkiyeye geliyorum onun hazirligindayim kafam dagildi biraz. 9. gundeyim canimm 11 de test yapsam mi diye yine kasinmaya basladim 5 temmuz bat yani 4 gun kala oluyor
Ocak ayından beri topik topik gezen bizAa evet 1 damla kan sadece, lekelenme gibi. Gördüğümde şaşırdım ama hormonal de olabilir, havalardan filan. Benim için daha erken, bilemiyorum henüz. İnşallah gebeyimdir4-5 gün geçti yumurtlamadan tahminimce, şimdi de dünden beri keskin kasık ağrıları yaşıyorum. Ama geçen aylarda da böyle olmuştu diye çok kafaya takmıyorum belirtimidir diye. O kadar umutsuzum ki gebe kalsam gerçekten şok olacağım.
İnşallah hepimiz bu ay güzel sürprizlerle karşılaşırız. Haberleşelim
Not: bu arada, benim de hayalim kızım, babası gibi ela gözlü olsun, güzel gözlü, ismini de Ela koyayım...bir kızımı kaybettim bari diğer kızım yaşasın. Ama tabi sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. Yeter ki sağlıklı doğsun yavrularımız
Kızlar beni unuttunuz yaTürkiye’ye nereye geliyorsun bakim ?ElizabethBennettt
Ay deme valla topikler bizden bezdi, biz hala istikrarlı şekilde devamOcak ayından beri topik topik gezen bizbizim dönemden herkes hamile kaldı. Ben bi de araya bi tüp bebek sıkıştırdım Nasıl sinirim bozuluyor anlatamam kendimi eksik hissediyorum
Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 25 Haziran ------------- @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 31 Mayıs 23 Haziran
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran @Hayalim kizim ------------- 17 Temmuz
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz @eds7 2 Haziran 1 Temmuz
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
İnşallah kuzum ya çok üzülüyorum bazenAy deme valla topikler bizden bezdi, biz hala istikrarlı şekilde devamBen hatta Ekim'den beri buralardayım, kimler geldi kimler geçti, doğurmalarına az kaldı hatta Maşallah
Ama yılmak yok, o çift çizgi haberini elbet birgün vereceğiz. Senin yolun da cesaret güç kuvvet talep ediyor, burada mücadele eden hepimizle gurur duyuyorum. Sakın ama sakın eksik hissetme, bu sadece bir süreç, sonucu iyi olacak mutlaka.
Ovulasyonla koyulaşmış mı diye bakmak beni daha çok strese sokuyor ya deli gibi bugün biraz daha koyulaşmış diyorum ertesi gün silik çıkıyor ağlama geliyorElizabethBennettt ben yapardım sanırım tabi kendi kararın ama.. herhangi bir belirti olur akıntı olur ağrı olur var mı? Ovilasyon deneyebilirsin ben 4 5 gün geçsin ovilasyon ile bakıcam koyulaşma var mı ne alemde diye kendimi öyle oyalıyorum ancak
ElizabethBennettt ben yapardım sanırım tabi kendi kararın ama.. herhangi bir belirti olur akıntı olur ağrı olur var mı? Ovilasyon deneyebilirsin ben 4 5 gün geçsin ovilasyon ile bakıcam koyulaşma var mı ne alemde diye kendimi öyle oyalıyorum ancak
Şu an gelin almadayım valla bitiyor akşam sonunda ya çok yoruldum kaçırdım bu ayı
Aa evet 1 damla kan sadece, lekelenme gibi. Gördüğümde şaşırdım ama hormonal de olabilir, havalardan filan. Benim için daha erken, bilemiyorum henüz. İnşallah gebeyimdir4-5 gün geçti yumurtlamadan tahminimce, şimdi de dünden beri keskin kasık ağrıları yaşıyorum. Ama geçen aylarda da böyle olmuştu diye çok kafaya takmıyorum belirtimidir diye. O kadar umutsuzum ki gebe kalsam gerçekten şok olacağım.
İnşallah hepimiz bu ay güzel sürprizlerle karşılaşırız. Haberleşelim
Not: bu arada, benim de hayalim kızım, babası gibi ela gözlü olsun, güzel gözlü, ismini de Ela koyayım...bir kızımı kaybettim bari diğer kızım yaşasın. Ama tabi sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. Yeter ki sağlıklı doğsun yavrularımız
Bence bekle canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?