Valla Awox baya negatif bence Sadece laboquick canımı sıktı evdekine baktım kuruma yok başka elimde de kalmadı ondan yarın yapardım yoksa
Alırsın sakin olllll yeterki güzel haber gelsin yarın yapmayacaksın sanırım o zaman ?
Ay nasıl duruyorsun ben anons verdiydim çoktan hahaha kanda güzel bir sonuçla söylemen daha iyi olur tabii net bir şekilde hatta sürprizle
Beklemeyi daha doğru buldum ama kanda sürpriz yapamam çünkü motor kullanıyorum ben araba sürmüyorum da motorlara hastaneye gidemem düşerim diye burda taksi yok otobüs saat başı onun götürmesi lazım artık ama regl günü gebelik testini gösteririm artık

Ayyy çok heyecanlı ya aynen kendini sakın riske atma aman dikkat

Yapayım mı sence
Ayy çok mutlu olacak eşin yaa

Aşkım ben de yapıyorum arada da emin olamıyorum sert mi yumuşak mı Zar zor ulaşıyorum et şeklinde de yumuşak mı orta sert mı anlamıyorum . Benim burnum estetik burnumun ucu sert
Etler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme ha benimkide yumuşaktı işte çok merak ediyorum regl gelene kadar yapmıcam o sertlik gelecek mi hahshshs

Etler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme ha benimkide yumuşaktı işte çok merak ediyorum regl gelene kadar yapmıcam o sertlik gelecek mi hahshshs
Şimdi bende deniycem de nasıl olcak parmağının ucuna etmi değmesi lazım regl yaklastiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…