- 9 Haziran 2025
- 1.324
- 1.208
- 48
- 27
Kesinlikle canım o sebeple bağlıyız burada birbirimize hepimiz kız kardeşizAynen bende anlatmıyorum da sürekli sorular yalandan destekler itici geliyor dert aynı olunca sevinç de üzüntü de insanın yanında olduğunu hissettiriyor buradaki bağ
Evet güzel kızkardeşlerrKesinlikle canım o sebeple bağlıyız burada birbirimize hepimiz kız kardeşiz
Alırsın sakin olllll yeterki güzel haber gelsinValla Awox baya negatif benceSadece laboquick canımı sıktı evdekine baktım kuruma yok başka elimde de kalmadı ondan yarın yapardım yoksa
Beklemeyi daha doğru buldum ama kanda sürpriz yapamam çünkü motor kullanıyorum ben araba sürmüyorum da motorlara hastaneye gidemem düşerim diyeAy nasıl duruyorsun ben anons verdiydim çoktan hahahakanda güzel bir sonuçla söylemen daha iyi olur tabii net bir şekilde hatta sürprizle
Ayyy çok heyecanlı yaAlırsın sakin olllll yeterki güzel haber gelsinyarın yapmayacaksın sanırım o zaman ?
Beklemeyi daha doğru buldum ama kanda sürpriz yapamam çünkü motor kullanıyorum ben araba sürmüyorum da motorlara hastaneye gidemem düşerim diyeburda taksi yok otobüs saat başı onun götürmesi lazım artık ama regl günü gebelik testini gösteririm artık
Yapayım mı senceAlırsın sakin olllll yeterki güzel haber gelsinyarın yapmayacaksın sanırım o zaman ?
Beklemeyi daha doğru buldum ama kanda sürpriz yapamam çünkü motor kullanıyorum ben araba sürmüyorum da motorlara hastaneye gidemem düşerim diyeburda taksi yok otobüs saat başı onun götürmesi lazım artık ama regl günü gebelik testini gösteririm artık
Saçma sapan bi yerde yaşadığım için şartlar kısıtlı şimdi randevu baksam 15 gün sonrasına var ve özel yokAyyy çok heyecanlı yaaynen kendini sakın riske atma aman dikkat
Evet bu aralar derbeder geziyordu iyi gelecek emeklerinin karşılığını alacakYapayım mı sence
Ayy çok mutlu olacak eşin yaa
Aşkım ben de yapıyorum arada da emin olamıyorum sert mi yumuşak mıAy kızlar bu arada parmak testi yaptım hala yumuşakım
Olumlu bir şey görürsem atarım ozaman buraya kuzum sabaha göre karar veririmEvet bu aralar derbeder geziyordu iyi gelecek emeklerinin karşılığını alacakben yapardım biliyorsun sen bilirsin
Ahahaha kahkaha attım o nasıl bi kelime yaAy kızlar bu arada parmak testi yaptım hala yumuşakım
Valla benim ilçe de öyle göğüs doktoru yoktu ya düşün artıkSaçma sapan bi yerde yaşadığım için şartlar kısıtlı şimdi randevu baksam 15 gün sonrasına var ve özel yok
Ayy yap yap bizede at seninde güzel haberini görucezOlumlu bir şey görürsem atarım ozaman buraya kuzum sabaha göre karar veririm
Hahaha yazarken bende gülümsedimAhahaha kahkaha attım o nasıl bi kelime ya
Etler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme haAşkım ben de yapıyorum arada da emin olamıyorum sert mi yumuşak mıZar zor ulaşıyorum et şeklinde de yumuşak mı orta sert mı anlamıyorum . Benim burnum estetik burnumun ucu sert
Ay sende annişsin bir yükseltiyorsunuz beniAyy yap yap bizede at seninde güzel haberini görucez
Dur bir daha bakayım sjsjsEtler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme habenimkide yumuşaktı işte çok merak ediyorum regl gelene kadar yapmıcam o sertlik gelecek mi hahshshs
Şimdi bende deniycem de nasıl olcak parmağının ucuna etmi değmesi lazım regl yaklastiysaEtler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme habenimkide yumuşaktı işte çok merak ediyorum regl gelene kadar yapmıcam o sertlik gelecek mi hahshshs
Seni hamis görmeden rahatlamiycamAy sende annişsin bir yükseltiyorsunuz beni
Dur bir daha bakayım sjsjs
İlla kendimizmi denememiz lazım ahdgggEtler yumuşaksa tamam işte daha derine gitme habenimkide yumuşaktı işte çok merak ediyorum regl gelene kadar yapmıcam o sertlik gelecek mi hahshshs
Evet yumuşak et olcak serte denk gelmedim sertse 3-4 güne regl geliyormuşŞimdi bende deniycem de nasıl olcak parmağının ucuna etmi değmesi lazım regl yaklastiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?