Ay bu sebepten mi tek ayak cezası olmuş benim de mail dolu
Ayyy 2017 ye kadar girdim kadinlar kulübü çok anlayışlı ama ya sildim diyorum atıyor mail gelmiyor tek tek yazmış bankaları silin bizden gelenleri hemen silin şunu silin kudurttum onlarida

Ayyy yok testler bende bağımlılık yaptı özellikle ovu testleri ayy pik mi oldumu catladimi vallahi şuan 4. Günümdeyim çok şükür normal kanamaya dönüyor heyecanla takip gününü çekiyorum ondan sonrası keyif

Ahhh ağla rahatla kuzu çok iyi anlıyoruz seni
Çok yoruldum artık o kadar görmek ıcın uğraşıyorum kı , mesela bugün hem awox yaptım hemde ınnovıta . Awox tertemiz negatıf ınnovıta da gölge var gıbı goruyorum . Ben neden her ay böyle şeyler aramak zorunda kalıyorum ya haberlerde yenı doğan bebegımı atanları görüyorum ıcım gıdıyor . Bız haketmıyoruz onlar mı hakedıyor ben bılmıyorum

Ayyy 2017 ye kadar girdim kadinlar kulübü çok anlayışlı ama ya sildim diyorum atıyor mail gelmiyor tek tek yazmış bankaları silin bizden gelenleri hemen silin şunu silin kudurttum onlarida
Hahaha işi çözmek deyince de sen be

Deme öyle tabiiki de hak ediyoruz zamanı değil demekki en güzel zamanda gelecek bebeklerimiz biz çabalamaya devam edeceğiz içimiz de bir can verecek olan rabbimiz var ona sığın kuzum bırak test yapmayı sende onlara odaklandıkça psikolojimiz oynuyor gerçekten

Şu günler geçsin . Güzel haberler alalım iç çekerek, tebessüm ederek hatırlayalım şu hallerımızı . Çok ıstıyorum . Çok ıstıyoruz . Umarım bır an önce olur . Bugün perşembe yarın cuma . Bütün bebek ısteyen herkes ıcın dua edecem . Bugün allahtan göz yaslarımla ıstıcem

Haklısın beklemek yoruyor zaten. Benimde bi ağlayasım geldi sabah görünce dün rüyamda elimde pozitif test gördüm bende etkilenmişim heyecanla kalktım birde baktım yok. Zamanı değil demek ki daha başka ne diyebiliriz ki..

Diger grupta tanisip beraber bu basliga geldik beraber her gun ates olctuk belirti kovaladik bos testlerde cizgi aradik simdi tek tek herkes guzel haberlerle geliyor yakinda ben de alacagim inaniyorum saglikla buyusun bebegin cok mutluyum senin adina

İnşallahhhhh inşallah rabbim Duysun sesimizi

Sana ne oldu canım kaçırmışım galiba?
Birşey yok canım yaa aynı bende. Sadece son aylarda doktor beni çok endişelendirdi yordu. HSG çektirmiştim, sonra gebelik olmayınca yanına gittim, güzel yumurtam geliştiği halde (8.günde 14 mm idi ve büyüyecekti çok ihtimal) bana gereksiz yere femara ve estrofem verdi. Hadi tamam dedim içtim onları 1 hafta sonra gittim, yumurtaların büyümemiş dedi, gonal-f iğnesi yazdı şu göbeğe vurulanlardan. Onu vurmak istemedim. 4 gün sonra gittiğimde bütün yumurtalar küçülmüş gitmişti artık hiçbirşey yoktu. Bir ayım daha böylece çöpe gitmiş oldu. Ben ilaçların döngüme müdahele edip bozduğuna inanıyorum. Zaten estrofem de ara kanama yapıyormuş. 3-4 gündür kahverengi lekelenmeler kanamalar yaşıyorum, halbuki adetime daha 10 gün var. Şimdi normal adet olmayı, yeni döngüyü bekliyorum bakalım ne zaman olacak...
Bütün bu olaylar zaten yorgun psikolojimi biraz daha yıpratınca ben de artık terapiye başladım.

kızlar selamm! Bu ay hiç foruma yazamadım, belki hatırlarsınız beni geçen aylardan :) bende pcos vardı ve 7-8 aydır deniyorduk. Son 3 ay Femara (doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanmayınız.) ile devam etmiştik.femara’nın 3.ayında hamile olduğumu öğrendim!! bu süreçte belki yardımı olur diye ayrıntılı anlatacağım çünkü ben sürekli forum okuyarak geçiriyordum zamanımı. telaşlı geçen bi ağustos ayı oldu benim için, o yüzden buraya biraz geç yazdım. Sat’a göre şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim :)) gebeliğin olmadığı ilk 6-7 ay hep çok sağlıklı beslendim, kilo verdim, ov. Testleri kullandım, sürekli gebelik testi yapıp durdum. Son ay artık ovülasyon testi yapmayacağım dedim kendi kendime, çünkü beni strese soktuğunu fark ettim. Aman koyu çizgi mi, aman silikleşti mi, görev gibi olmaya başlamıştı. Sadece tahmini yumurtlama haftasında gün aşırı birliktelik oldu. Gebe kaldığım ay kız kıza bi tatil ayarlamıştık ve hep onu planlamakla geçirmiştim yani kafamı çok dağıttı bu tatil. Hatta tatilin olduğu hafta adet olmam gerekiyordu, gecikmeden 4-5 gün önce awox testler almıştım yanıma, onları yapmaya başladım negatif çıktı 3-4 tanesi. Sonrasında test yapmayı da bıraktım. Bat’ın üzerinden 7 gün geçti ve 7.gün çok çişim gelmeye başladı. Acaba mı diye düşünüp elimdeki son awox testi yaptım ve bi kenara attım nasıl olsa yoktur diye. Sonra bi baktım kopkoyu çift çizgi çıkmış!!! Yani demem o ki en büyük engel stres yapmak. Bi şekilde kafayı uzaklaştırmak gerektiğini yaşayarak öğrenmiş oldum. Bi de erken gebelik testlerini de sürekli yapıp stres olmaya gerek yok, doktorum da adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yap demişti dediği gibi de oldu. Boşu boşuna erkenden test yapıp negatifleri görüp üzüldüm. Zaten adet gecikmesinden 3-4 gün sonra yapılan hiçbir testte kuruma çizgisi olacağını düşünmüyorum. Kopkoyu 2 pembe Çizgi oluyor çünkü. Erken test yaptıkça stres artıyor. Size tavsiyelerim bu kadar, hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olsun diye

Yarın bakalım ne olacak

Canım benim, hepimiz yol arkadaşıyız. Uzakta olsak da bir-birimizi göremesek de sen ve niceleriyle bağ kurdum, arkadaşım oldunuz. Kimseye anlatamadıklarımızı burada anlattık, sevincimizi kederimizi paylaştık. Burada bir-birimizin doğum hikayelerini de paylaşıcaz inanıyorum. Sağlıkla güzel mutlu hamilelik, doğum diliyorum kuzucum

Kızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Ben kaçırmışııım Çok üzüldüm yavrum niye böyle oldu kii Sabır sabır teslimiyet... tek çaremiz bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…