Ayyy 2017 ye kadar girdim kadinlar kulübü çok anlayışlı ama ya sildim diyorum atıyor mail gelmiyor tek tek yazmış bankaları silin bizden gelenleri hemen silin şunu silin kudurttum onlaridaAy bu sebepten mi tek ayak cezası olmuş benim de mail dolu
Ayyy yok testler bende bağımlılık yaptı özellikle ovu testleri ayy pik mi oldumu catladimi vallahi şuan 4. Günümdeyim çok şükür normal kanamaya dönüyor heyecanla takip gününü çekiyorum ondan sonrası keyifBenım öyle hevesım kalmadı ya . Çok yoruldum yumurtladımmı çatladımmı yok belırtı aramaktan heyecanla test ‘ testleeer yapmaktan . Işık olan yere gecıp bır de flash la bakmaktan
İnsanların bebek yok mu demesınden . O kadar pusmanım kı bebek düşünüyoruz dedıgıme . Ben bılemedım böyle olacağını . Bu sefer çok doldum çok o kadar bırıkmıs kı , ağlamaya ıhtıyacım varmış
Çok yoruldumAhhhağla rahatla kuzu çok iyi anlıyoruz seni
Ay cana gelmesin de gerisi halledilir kuzum verirler inşallah stres olma hiç
Sağ olun kızlarımCanim gecmis olsun inşallah olur
Hahaha işi çözmek deyince de sen beAyyy 2017 ye kadar girdim kadinlar kulübü çok anlayışlı ama ya sildim diyorum atıyor mail gelmiyor tek tek yazmış bankaları silin bizden gelenleri hemen silin şunu silin kudurttum onlarida
Sağ ol bebiş söylemiştim o gün kötü bir şey geçirdik diye buydu işteÇok geçmiş olsun
Deme öyle tabiiki de hak ediyoruz zamanı değil demekki en güzel zamanda gelecek bebeklerimiz biz çabalamaya devam edeceğiz içimiz de bir can verecek olan rabbimiz varÇok yoruldumartık o kadar görmek ıcın uğraşıyorum kı , mesela bugün hem awox yaptım hemde ınnovıta . Awox tertemiz negatıf ınnovıta da gölge var gıbı goruyorum . Ben neden her ay böyle şeyler aramak zorunda kalıyorum ya haberlerde yenı doğan bebegımı atanları görüyorum ıcım gıdıyor . Bız haketmıyoruz onlar mı hakedıyor ben bılmıyorum
O negatifteki yüz ifadesinde kendimi gördüm resmen ne kadar da biz
Ay ağlıyordum daha da duygulandım
Şu günler geçsin . Güzel haberler alalım iç çekerek, tebessüm ederek hatırlayalım şu hallerımızı . Çok ıstıyorum . Çok ıstıyoruz . Umarım bır an önce olur . Bugün perşembe yarın cuma . Bütün bebek ısteyen herkes ıcın dua edecem . Bugün allahtan göz yaslarımla ıstıcemDeme öyle tabiiki de hak ediyoruz zamanı değil demekki en güzel zamanda gelecek bebeklerimiz biz çabalamaya devam edeceğiz içimiz de bir can verecek olan rabbimiz varona sığın kuzum bırak test yapmayı sende onlara odaklandıkça psikolojimiz oynuyor gerçekten
Haklısın beklemek yoruyor zaten. Benimde bi ağlayasım geldi sabah görünce dün rüyamda elimde pozitif test gördüm bende etkilenmişim heyecanla kalktım birde baktım yok. Zamanı değil demek ki daha başka ne diyebiliriz ki..Benım öyle hevesım kalmadı ya . Çok yoruldum yumurtladımmı çatladımmı yok belırtı aramaktan heyecanla test ‘ testleeer yapmaktan . Işık olan yere gecıp bır de flash la bakmaktan
İnsanların bebek yok mu demesınden . O kadar pusmanım kı bebek düşünüyoruz dedıgıme . Ben bılemedım böyle olacağını . Bu sefer çok doldum çok o kadar bırıkmıs kı , ağlamaya ıhtıyacım varmış
Kızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarımhergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyordu Hakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallah sadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
@haifaElizabethBennettt @nryyy @Hayalim kizim @Bahar7777 Civcivimmm pandelaA @Cherie @Clasroomteacher D dahacokerken @edebiyatc K kugukusu @Peru123lima
@akantus
@marmelad01
@arthur12
@esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa
İnşallahhhhh inşallah rabbim Duysun sesimiziŞu günler geçsin . Güzel haberler alalım iç çekerek, tebessüm ederek hatırlayalım şu hallerımızı . Çok ıstıyorum . Çok ıstıyoruz . Umarım bır an önce olur . Bugün perşembe yarın cuma . Bütün bebek ısteyen herkes ıcın dua edecem . Bugün allahtan göz yaslarımla ıstıcem
Birşey yok canım yaa aynı bende. Sadece son aylarda doktor beni çok endişelendirdi yordu. HSG çektirmiştim, sonra gebelik olmayınca yanına gittim, güzel yumurtam geliştiği halde (8.günde 14 mm idi ve büyüyecekti çok ihtimal) bana gereksiz yere femara ve estrofem verdi. Hadi tamam dedim içtim onları 1 hafta sonra gittim, yumurtaların büyümemiş dedi, gonal-f iğnesi yazdı şu göbeğe vurulanlardan. Onu vurmak istemedim. 4 gün sonra gittiğimde bütün yumurtalar küçülmüş gitmişti artık hiçbirşey yoktu. Bir ayım daha böylece çöpe gitmiş oldu. Ben ilaçların döngüme müdahele edip bozduğuna inanıyorum. Zaten estrofem de ara kanama yapıyormuş. 3-4 gündür kahverengi lekelenmeler kanamalar yaşıyorum, halbuki adetime daha 10 gün var. Şimdi normal adet olmayı, yeni döngüyü bekliyorum bakalım ne zaman olacak...Sana ne oldu canım kaçırmışım galiba?
Yarın bakalım ne olacakHaklısın beklemek yoruyor zaten. Benimde bi ağlayasım geldi sabah görünce dün rüyamda elimde pozitif test gördüm bende etkilenmişim heyecanla kalktım birde baktım yok. Zamanı değil demek ki daha başka ne diyebiliriz Ki
Canım benim, hepimiz yol arkadaşıyız. Uzakta olsak da bir-birimizi göremesek de sen ve niceleriyle bağ kurdum, arkadaşım oldunuz. Kimseye anlatamadıklarımızı burada anlattık, sevincimizi kederimizi paylaştık. Burada bir-birimizin doğum hikayelerini de paylaşıcaz inanıyorum. Sağlıkla güzel mutlu hamilelik, doğum diliyorum kuzucumKızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarımhergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyordu Hakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallah sadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
@haifaElizabethBennettt @nryyy @Hayalim kizim @Bahar7777 Civcivimmm pandelaA @Cherie @Clasroomteacher D dahacokerken @edebiyatc K kugukusu @Peru123lima
@akantus
@marmelad01
@arthur12
@esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa
Ben kaçırmışııımKızlar bebegi kaybediyorum ne yazikki 10.39 geldi kan hepinize teşekkür ederim ama sanırım içime doğdu korkum
Bu ay son kez doğal yoldan deniycez olursa olur olmazsa bi sonraki ay aşılama. Pek umudum da yok acikcasi ama güzel sonuc alirsam yazarim tabiİnşallah sonuç alırsın bizlerede bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?