Allahhhh bir güzel haber dahaKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
Teşekkür ederim canımAllahhhh bir güzel haber dahaSağlıkla gelsin minnak
Yarın ola hayrola şimdi bir gün daha bekle işin yoksaAzaldı valla ya . İnsallah erken dıye çıkmamıştır
Ay ben de 32yle öğrendimKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
Sağol bebek çok teşekkür ederimDünden beri yazamadım tek ayak cezam vardı. Çok sevindim kuzum Rabbım sağsaglim kucağına almayı nasip etsin.
teşekkür ederim
Yaaa çok sevindimtebrik ederim
sağlıkla ilerlesin inşallah
aminnnn çok sağolHayırlı olsun canım çok sevindim ama benimde içime doğmuştu senin için bu ay olacağı. Hayırlı ile beta değerlerin katt katt artsın
Aynen bende o moda girdim nasıl olsa olmuyor heyecan yapıp kasmicam vallaBende soğudum artık ya özellikle beklentiye girmekten ve her defasında boşa ümitlenmektensetam olarak nasıl salıyorlarlar düşünmüyorlar diyordum sanırım o raddeye geldik artık bırakıcam olursa olur moduna giriyorum galiba
Onun da stresini yaşıyorum çünkü eşim kaza yaptı aracımız yok şuan nasıl gideceğiz diye kara kara düşünüyoruzCokkk iyi gelir hemde çene güzel bir kafa tatili olur hiç girme buralara da detox olsun sana da
Yaa geçmiş olsun kuzum sigorta vermiyor mu ?Onun da stresini yaşıyorum çünkü eşim kaza yaptı aracımız yok şuan nasıl gideceğiz diye kara kara düşünüyoruz
Güzel güzel yükselsin inşallah. Sağlıklı gelsin bebişlerAy ben de 32yle öğrendim
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
İnşallah balımGüzel güzel yükselsin inşallah. Sağlıklı gelsin bebişler
Sağ ol kuzucum cumartesi günü yaptı işte. Kasko dan isteyeceğiz bakalım inşallah olurYaa geçmiş olsun kuzum sigorta vermiyor mu ?
Yok valla Gmaili aktiflestirmem gerekiyormuş sil sil mail dolu bir bitmedi kudurdum resmen artık google dan 100 gb aldimda öyle mailleri geldi aktiflesti.Sağol bebek çok teşekkür ederimkimle dövüştün kız
teşekkür ederim
aminnnn çok sağol
Maşallah sağlıkla gelsin kuzucukkKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
Ay cana gelmesin de gerisi halledilir kuzum verirler inşallah stres olma hiçSağ ol kuzucum cumartesi günü yaptı işte. Kasko dan isteyeceğiz bakalım inşallah olur
Canim gecmis olsun inşallah olurSağ ol kuzucum cumartesi günü yaptı işte. Kasko dan isteyeceğiz bakalım inşallah olur
Ay bu sebepten mi tek ayak cezası olmuş benim de mail doluYok valla Gmaili aktiflestirmem gerekiyormuş sil sil mail dolu bir bitmedi kudurdum resmen artık google dan 100 gb aldimda öyle mailleri geldi aktiflesti.
Benım öyle hevesım kalmadı ya . Çok yoruldum yumurtladımmı çatladımmı yok belırtı aramaktan heyecanla test ‘ testleeer yapmaktan . Işık olan yere gecıp bır de flash la bakmaktanYarın ola hayrola şimdi bir gün daha bekle işin yoksa
Çok geçmiş olsunOnun da stresini yaşıyorum çünkü eşim kaza yaptı aracımız yok şuan nasıl gideceğiz diye kara kara düşünüyoruz
AhhhBenım öyle hevesım kalmadı ya . Çok yoruldum yumurtladımmı çatladımmı yok belırtı aramaktan heyecanla test ‘ testleeer yapmaktan . Işık olan yere gecıp bır de flash la bakmaktan
İnsanların bebek yok mu demesınden . O kadar pusmanım kı bebek düşünüyoruz dedıgıme . Ben bılemedım böyle olacağını . Bu sefer çok doldum çok o kadar bırıkmıs kı , ağlamaya ıhtıyacım varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?