Kızlar ben de dün dediğim gibi myo-inositol/b12/omega/ve q10 kullanıyorum ama doktor q10 a gerek yok dedi. Ev yapımı zencefil shot içiyorum ve de propolis kullanıyorum. Ancak propolisle ilgili net bir şey yok hamilelikte doktora danışın diyor. Bilgi sahibi olan var mı?

Sabah test yapmaya girdim tuvalete benim bu ay yaptığım ovülasyon testlerim de makyaj masasının üstündeydi atmamıştım bizim çocuk da o ara silik çizgi olan bir tanesine uzanıp babasına götürmüş hahahaha o da hamilelik testi sanmış süpriz olsun diye çocukla gönderiyorum sanmış sabah sabahh kaos yaşadık

K kugukusu seni şubat ya da mart grubundan hatırlıyorum canım. İçinin daralmış olması o kadar normal ki, lütfen kendine çok yüklenmemeye çalış. Bu sadece bebek için değil biz bi taraflarımıza da paralasak gelecek olan, olacak olan zamanında gelip, oluyor. İnan bana her şey çok güzel olacak. Terapiye başlaman çok güzel iyi bir başlangıç olmuş sana çok iyi gelecek eminim Her şey gönlünce olsun

Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah desteğin için teşekkür ederim

Ay şaka gibi

Hamilelik öncesi öneriliyor kuzu propolis bal karışımı ama benim dediğim

Gözünüz aydın çok güzel bir haber, sağlikla kucaginiza alın Bilgilendirme için teşekkürler

Kızlaaarrr bana da bakar mısınız
Üsttekini sabah yaptım alttakini şimdi
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?

Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor

Eklentiler

• IMG_9144.webp
    12 KB · Görüntüleme: 57
Ayyy ben görüyorum

Çok teşekkür ederim canım, ben bile artık hangi gruplarda nerelerde olduğumu unutmuşum
Umarım hepimiz atlatırız bu zor günleri. Doğru evet herşey zamanında oluyor da insanız işte sabırsız davranıyoruz... Sendeki gelişmeler nasıl?

Aa seni hatirliyorum canim gozun aydin cok sevindim ne guzel haberler geliyor bu ay masallah

Goremedim ben ya canim kaliteden olabilir biraz daha netlessin tekrar at bize insallah vardir

E bende gördüm kan versene

Biz denk gelemedik işten dolayı eşimle canım. Nisan ayında iki güne bir ilerledik ancak gebelik oluşmadı. Son iki döngüm şaştı 42-38 gündü yumurta çatlamamış. Pcos vs yok bildiğim kadarıyla mayısta hormon testi yaptırdım hepsi iyiydi. Bu ay değerlendiriyoruz bakalım folikül takibi yapılıyor, pazartesi 12mm idi doktor cuma çatlar tahmini dedi. Cumartesi gideceğim tekrar kontrole. Gecikmeden kaynaklı da kendi araştırmalarım sonucu myo-inositol başladım, doktor da kullanabilirsin dedi bakalım. Bat 16 eylül bekleme modunu açtım şu an

Ben de gördüm sanırımmmm umarım şaşırtmıyordur gözlerimiz

Ben göremedim kuzum sen görüyorsan vardir cumartesi tekrar dene bakalım koyulascakmj ayy hadi inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…