Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah desteğin için teşekkür ederimkızlar selamm! Bu ay hiç foruma yazamadım, belki hatırlarsınız beni geçen aylardan :) bende pcos vardı ve 7-8 aydır deniyorduk. Son 3 ay Femara (doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanmayınız.) ile devam etmiştik.femara’nın 3.ayında hamile olduğumu öğrendim!!bu süreçte belki yardımı olur diye ayrıntılı anlatacağım çünkü ben sürekli forum okuyarak geçiriyordum zamanımı. telaşlı geçen bi ağustos ayı oldu benim için, o yüzden buraya biraz geç yazdım. Sat’a göre şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim :)) gebeliğin olmadığı ilk 6-7 ay hep çok sağlıklı beslendim, kilo verdim, ov. Testleri kullandım, sürekli gebelik testi yapıp durdum. Son ay artık ovülasyon testi yapmayacağım dedim kendi kendime, çünkü beni strese soktuğunu fark ettim. Aman koyu çizgi mi, aman silikleşti mi, görev gibi olmaya başlamıştı. Sadece tahmini yumurtlama haftasında gün aşırı birliktelik oldu. Gebe kaldığım ay kız kıza bi tatil ayarlamıştık ve hep onu planlamakla geçirmiştim yani kafamı çok dağıttı bu tatil. Hatta tatilin olduğu hafta adet olmam gerekiyordu, gecikmeden 4-5 gün önce awox testler almıştım yanıma, onları yapmaya başladım negatif çıktı 3-4 tanesi. Sonrasında test yapmayı da bıraktım. Bat’ın üzerinden 7 gün geçti ve 7.gün çok çişim gelmeye başladı. Acaba mı diye düşünüp elimdeki son awox testi yaptım ve bi kenara attım nasıl olsa yoktur diye. Sonra bi baktım kopkoyu çift çizgi çıkmış!!! Yani demem o ki en büyük engel stres yapmak. Bi şekilde kafayı uzaklaştırmak gerektiğini yaşayarak öğrenmiş oldum. Bi de erken gebelik testlerini de sürekli yapıp stres olmaya gerek yok, doktorum da adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yap demişti dediği gibi de oldu. Boşu boşuna erkenden test yapıp negatifleri görüp üzüldüm. Zaten adet gecikmesinden 3-4 gün sonra yapılan hiçbir testte kuruma çizgisi olacağını düşünmüyorum. Kopkoyu 2 pembe Çizgi oluyor çünkü. Erken test yaptıkça stres artıyor. Size tavsiyelerim bu kadar, hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olsun diye
Ay şaka gibiSabah test yapmaya girdim tuvalete benim bu ay yaptığım ovülasyon testlerim de makyaj masasının üstündeydi atmamıştım bizim çocuk da o ara silik çizgi olan bir tanesine uzanıp babasına götürmüş hahahaha o da hamilelik testi sanmışsüpriz olsun diye çocukla gönderiyorum sanmış sabah sabahh kaos yaşadık
Hamilelik öncesi öneriliyor kuzu propolis bal karışımı ama benim dediğimKızlar ben de dün dediğim gibi myo-inositol/b12/omega/ve q10 kullanıyorum ama doktor q10 a gerek yok dedi. Ev yapımı zencefil shot içiyorum ve de propolis kullanıyorum. Ancak propolisle ilgili net bir şey yok hamilelikte doktora danışın diyor. Bilgi sahibi olan var mı?
Gözünüz aydın çok güzel bir haber, sağlikla kucaginiza alınkızlar selamm! Bu ay hiç foruma yazamadım, belki hatırlarsınız beni geçen aylardan :) bende pcos vardı ve 7-8 aydır deniyorduk. Son 3 ay Femara (doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanmayınız.) ile devam etmiştik.femara’nın 3.ayında hamile olduğumu öğrendim!!bu süreçte belki yardımı olur diye ayrıntılı anlatacağım çünkü ben sürekli forum okuyarak geçiriyordum zamanımı. telaşlı geçen bi ağustos ayı oldu benim için, o yüzden buraya biraz geç yazdım. Sat’a göre şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim :)) gebeliğin olmadığı ilk 6-7 ay hep çok sağlıklı beslendim, kilo verdim, ov. Testleri kullandım, sürekli gebelik testi yapıp durdum. Son ay artık ovülasyon testi yapmayacağım dedim kendi kendime, çünkü beni strese soktuğunu fark ettim. Aman koyu çizgi mi, aman silikleşti mi, görev gibi olmaya başlamıştı. Sadece tahmini yumurtlama haftasında gün aşırı birliktelik oldu. Gebe kaldığım ay kız kıza bi tatil ayarlamıştık ve hep onu planlamakla geçirmiştim yani kafamı çok dağıttı bu tatil. Hatta tatilin olduğu hafta adet olmam gerekiyordu, gecikmeden 4-5 gün önce awox testler almıştım yanıma, onları yapmaya başladım negatif çıktı 3-4 tanesi. Sonrasında test yapmayı da bıraktım. Bat’ın üzerinden 7 gün geçti ve 7.gün çok çişim gelmeye başladı. Acaba mı diye düşünüp elimdeki son awox testi yaptım ve bi kenara attım nasıl olsa yoktur diye. Sonra bi baktım kopkoyu çift çizgi çıkmış!!! Yani demem o ki en büyük engel stres yapmak. Bi şekilde kafayı uzaklaştırmak gerektiğini yaşayarak öğrenmiş oldum. Bi de erken gebelik testlerini de sürekli yapıp stres olmaya gerek yok, doktorum da adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yap demişti dediği gibi de oldu. Boşu boşuna erkenden test yapıp negatifleri görüp üzüldüm. Zaten adet gecikmesinden 3-4 gün sonra yapılan hiçbir testte kuruma çizgisi olacağını düşünmüyorum. Kopkoyu 2 pembe Çizgi oluyor çünkü. Erken test yaptıkça stres artıyor. Size tavsiyelerim bu kadar, hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olsun diye
Ayyy ben görüyorumKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Üsttekini sabah yaptım alttakini şimdi
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?
Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor
Çok teşekkür ederim canım, ben bile artık hangi gruplarda nerelerde olduğumu unutmuşumK kugukusu seni şubat ya da mart grubundan hatırlıyorum canım. İçinin daralmış olması o kadar normal ki, lütfen kendine çok yüklenmemeye çalış. Bu sadece bebek için değil biz bi taraflarımıza da paralasak gelecek olan, olacak olan zamanında gelip, oluyor. İnan bana her şey çok güzel olacak. Terapiye başlaman çok güzel iyi bir başlangıç olmuş sana çok iyi gelecek eminimHer şey gönlünce olsun
kızlar selamm! Bu ay hiç foruma yazamadım, belki hatırlarsınız beni geçen aylardan :) bende pcos vardı ve 7-8 aydır deniyorduk. Son 3 ay Femara (doktor tavsiyesi olmadan sakın kullanmayınız.) ile devam etmiştik.femara’nın 3.ayında hamile olduğumu öğrendim!!bu süreçte belki yardımı olur diye ayrıntılı anlatacağım çünkü ben sürekli forum okuyarak geçiriyordum zamanımı. telaşlı geçen bi ağustos ayı oldu benim için, o yüzden buraya biraz geç yazdım. Sat’a göre şuan 6 hafta 6 günlük hamileyim :)) gebeliğin olmadığı ilk 6-7 ay hep çok sağlıklı beslendim, kilo verdim, ov. Testleri kullandım, sürekli gebelik testi yapıp durdum. Son ay artık ovülasyon testi yapmayacağım dedim kendi kendime, çünkü beni strese soktuğunu fark ettim. Aman koyu çizgi mi, aman silikleşti mi, görev gibi olmaya başlamıştı. Sadece tahmini yumurtlama haftasında gün aşırı birliktelik oldu. Gebe kaldığım ay kız kıza bi tatil ayarlamıştık ve hep onu planlamakla geçirmiştim yani kafamı çok dağıttı bu tatil. Hatta tatilin olduğu hafta adet olmam gerekiyordu, gecikmeden 4-5 gün önce awox testler almıştım yanıma, onları yapmaya başladım negatif çıktı 3-4 tanesi. Sonrasında test yapmayı da bıraktım. Bat’ın üzerinden 7 gün geçti ve 7.gün çok çişim gelmeye başladı. Acaba mı diye düşünüp elimdeki son awox testi yaptım ve bi kenara attım nasıl olsa yoktur diye. Sonra bi baktım kopkoyu çift çizgi çıkmış!!! Yani demem o ki en büyük engel stres yapmak. Bi şekilde kafayı uzaklaştırmak gerektiğini yaşayarak öğrenmiş oldum. Bi de erken gebelik testlerini de sürekli yapıp stres olmaya gerek yok, doktorum da adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yap demişti dediği gibi de oldu. Boşu boşuna erkenden test yapıp negatifleri görüp üzüldüm. Zaten adet gecikmesinden 3-4 gün sonra yapılan hiçbir testte kuruma çizgisi olacağını düşünmüyorum. Kopkoyu 2 pembe Çizgi oluyor çünkü. Erken test yaptıkça stres artıyor. Size tavsiyelerim bu kadar, hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sağlıklı anneler, sağlıklı bebekler olsun diye
Kızlaaarrr bana da bakar mısınız
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?
Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor
E bende gördüm kan verseneKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Biz denk gelemedik işten dolayı eşimle canım. Nisan ayında iki güne bir ilerledik ancak gebelik oluşmadı. Son iki döngüm şaştı 42-38 gündü yumurta çatlamamış. Pcos vs yok bildiğim kadarıyla mayısta hormon testi yaptırdım hepsi iyiydi. Bu ay değerlendiriyoruz bakalım folikül takibi yapılıyor, pazartesi 12mm idi doktor cuma çatlar tahmini dedi. Cumartesi gideceğim tekrar kontrole. Gecikmeden kaynaklı da kendi araştırmalarım sonucu myo-inositol başladım, doktor da kullanabilirsin dedi bakalım. Bat 16 eylül bekleme modunu açtım şu anÇok teşekkür ederim canım, ben bile artık hangi gruplarda nerelerde olduğumu unutmuşum
Umarım hepimiz atlatırız bu zor günleri. Doğru evet herşey zamanında oluyor da insanız işte sabırsız davranıyoruz... Sendeki gelişmeler nasıl?
Ben de gördüm sanırımmmm umarım şaşırtmıyordur gözlerimizKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Oğlumla izledik ablacim çok sevinme o testler yalanci bize hep cikiyo kandiriyo o testler diyo
Ben göremedim kuzum sen görüyorsan vardirKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Yaa
Ayy vallaa mıııAyyy ben görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?