Aynıyız kuzum bende gecikmeyi bekliyorum bir gün geriden gelerek olsun bakalım nasip belki diğer aydadır minnoşlarımızSağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.
Dpo 11
Her zaman seninleyiz arkadaşım aranıza geç katıldım ama sanki hepinizi tanıyor gibiyim öyle güzel kalp bağı kurdum sizleSağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.
Dpo 11
Canım bak şöyle düşün regl gelmeden hemen yok deme daha 11. gündeymişsin. Ben oğluma gebe kaldığımda gecikme deki ilk gün test yapsaymışım asla çıkmazmış. 5 gün sonra anca 180 çıkmıştı. Yani umudunu kaybetme hemenSağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.
Dpo 11
Aynen yavrum regl gecikmesini bekle bakalım umarım gelmez yok olur giderSağ olun kızlarım yanımda olmanız çok değerli dualarınıza da teşekkür ederim bu ay da nasibimde yokmuş ama dediğiniz gibi regl gelene kadar umut var test yapmayacağım artık gecikme olursa yaparım anca.
Dpo 11
haber verirsin inşallah güzel haberlerleTamamdır anneme geldim sabah eşim buradan alacak beni. Eve gidene kadar ilk idrarı tutabilirsem eve gider gitmez yapıcam inşAllahya da sabah annemlerin oradan gebelik testi alırımm yapmaya çalışacağım
Evet evet yarın da çıkmaz çok yüksek ihtimalle. Bekleyebilirsem bekleyeceğim içim huzursuz olur kafa ararsa kısmını bilmiyorum işteAmin canım şimdi idrar testi yapsan onda da çıkmaz bak. Pazar ya da pazartesi erken gebelikte çıkabilir belki cumartesi de çıkabilir hassasiyeti yüksekse.
Kuzum erken olabilir dedim ya. İşte sırf bunun için bekleyin diyorum. Hala Umut var Adet gecikmesi olmadı henüz.Yine yine negatiff 0,21
Birisi adetten 4 gün önce vermiş negatif 1 kaç gün gecikmiş pozitif öğrenmiş hep salak gibi umutlar olmadı işte ne zorluyorsamAynıyız kuzum bende gecikmeyi bekliyorum bir gün geriden gelerek olsun bakalım nasip belki diğer aydadır minnoşlarımız
Evet canım rabbim aratmayacak inşallah sağlıkla ilerlesinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleriniHer zaman seninleyiz arkadaşım aranıza geç katıldım ama sanki hepinizi tanıyor gibiyim öyle güzel kalp bağı kurdum sizlehep birlikte bu zor günleri atlatıcaz inşAllah
Bence bu haftasonunu bi geçir sen. Pazar günü falan elinde erken gebelik testi varsa bi dene büyük ihtimalle çıkarEvet evet yarın da çıkmaz çok yüksek ihtimalle. Bekleyebilirsem bekleyeceğim içim huzursuz olur kafa ararsa kısmını bilmiyorum iştedayaklık kısmım online
Askim regl gelmedigi sürece yelkenleri suya indirmiyoruzSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Sana aglama demıcem Beraber ağlayalım arkadaşımSorun yok gidip biraz ağlayacağım alıştım
Benimde daha önce adetten 3 gün önce 47 ıle ogrenmıstım . Her gebelık aynı olmuyor tabı ama . Yıne de bu sebepten hemen umutsuzluğa kapılıyorumCanım bak şöyle düşün regl gelmeden hemen yok deme daha 11. gündeymişsin. Ben oğluma gebe kaldığımda gecikme deki ilk gün test yapsaymışım asla çıkmazmış. 5 gün sonra anca 180 çıkmıştı. Yani umudunu kaybetme hemen
Haklısınız dayanamadım işteKuzum erken olabilir dedim ya. İşte sırf bunun için bekleyin diyorum. Hala Umut var Adet gecikmesi olmadı henüz.
İnşallah olabiliyormuş öyle bakalım bende bekleyeceğimCanım bak şöyle düşün regl gelmeden hemen yok deme daha 11. gündeymişsin. Ben oğluma gebe kaldığımda gecikme deki ilk gün test yapsaymışım asla çıkmazmış. 5 gün sonra anca 180 çıkmıştı. Yani umudunu kaybetme hemen
Senin pozitifliğine güveniyorummAskim regl gelmedigi sürece yelkenleri suya indirmiyoruz
Canım benimm senin daha çok erken lütfen yıpratma kendini bak benim içinde erken olabilirmiş adet bekleyeceğim 4 gün var dahaSana aglama demıcem Beraber ağlayalım arkadaşımbugün bende çok ağladım hatta mıgrenım tuttu ınanılmaz başım ağrıyor . Ama açıldım bıraz bazen ağlamak ıyı gelıyor ıcım dolmuştu
Bende öyleyim kuzuu kan görene kadar umutlanıyoruz işteBirisi adetten 4 gün önce vermiş negatif 1 kaç gün gecikmiş pozitif öğrenmiş hep salak gibi umutlar olmadı işte ne zorluyorsam
Evet canım rabbim aratmayacak inşallah sağlıkla ilerlesinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleriniBeni düşünüp canınızı sıkmayın tadını çıkartın
Evet elimden bir şey gelmez Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurÜzülme aşkım bu ay olmadıysa hayırlısı böyleymiş o seni bir yerlerde bekliyor belki de bir dahaki ay gelecek ümidini kaynetmeee bende burdayım hepimiz beraber bekleyeceğiz
Bir aglayıp bı birbirimize tesellı verıslerımız yok mu gozlerım dolarken gülüyorumHaklısınız dayanamadım işte
İnşallah olabiliyormuş öyle bakalım bende bekleyeceğim
Senin pozitifliğine güveniyorumm
Canım benimm senin daha çok erken lütfen yıpratma kendini bak benim içinde erken olabilirmiş adet bekleyeceğim 4 gün var daha
Tabii ki mühim olan hamile kalmak değil nasip ben bunu cok iyi anladım bu kısa sürede o yüzden umudunu kaybetme ne zaman yazılmışsa o zaman gelecek istesek de bunu değiştiremeyizEvet elimden bir şey gelmez Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Adeti beklicem eğer ki olursam gerçekten belirtiler 2. Kez benim için bitecek bu sefer farklı şeyler yaşadım çünküKızlar . Her ne kadar hamıle kalamasam da ıyıkı buralara ugramısım. Meğer benım kadar üzülen ne kadar kışı varmış . Aynı zamanda aramızdan sureklı bırı elenıyor mutlu haberle . Hepımıze umut oluyor . Bır gün sevıncten aglayacaz ama o zamana kadar testlerle belırtıler le kafayı yemezsek .
Evet bende öyleyim napalım birbirimizi ancak biz anlıyoruzBir aglayıp bı birbirimize tesellı verıslerımız yok mu gozlerım dolarken gülüyorumay bugün çok duygusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?