Ben göremedim canım ama umarım vardır dpo 9 çok erken zaten varsa bile değer azdır iki gün sonra tekrar yap benceBunlar
Tesekkur ederim 2 gun sonra deneyeyim o zamanBen göremedim canım ama umarım vardır dpo 9 çok erken zaten varsa bile değer azdır iki gün sonra tekrar yap bence
Marmom bana umut oldun canım benim. Benim de negatif transferim var. İnşallah pozitiftir kan ver pazartesiKızlar buda bugünkü testim buraya atmayı unutmuşumEki Görüntüle 3637714
Evet evet biliyorum hatta yakın zamanlarda olmuştuk transfer. Testlere güven olmuyor biliyorsun kuzum hala inanamıyorum inşallah gerçektir inşallahMarmom bana umut oldun canım benim. Benim de negatif transferim var. İnşallah pozitiftir kan ver pazartesi
Ya ben inanıyorum çok istemiştim sen konu açmıştın negatiften sonra ya içimde bir burukluk olmuştu o kadar şanslı olabilir miyiz diye. Dün gibi hatırlıyorum. İnşallah pozitif olucakTestlere güven olmuyor biliyorsun kuzum hala inanamıyorum inşallah gerçektir inşallah
İnşallah canım yaaaaYa ben inanıyorum çok istemiştim sen konu açmıştın negatiften sonra ya içimde bir burukluk olmuştu o kadar şanslı olabilir miyiz diye. Dün gibi hatırlıyorum. İnşallah pozitif olucak
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o içteki boşluk, o başaramadım hissi. Çok zordu. Rabbim bize yeniden aynı şeyleri yaşatmadan kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin en kısa zamandaİnşallah canım yaaaa
Ahhhh o günlerdeki çaresizlik yok mu hayatta hiçbir zaman o kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum. Ben hala inanmıyorum kuzum kanda görmeden asla inanmam boluna ümitlenmek istemiyorum
Amin aminSeni o kadar iyi anlıyorum ki o içteki boşluk, o başaramadım hissi. Çok zordu. Rabbim bize yeniden aynı şeyleri yaşatmadan kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin en kısa zamanda
Benim hiç embriyom kalmadı tekti zaten. Olmazsa en baştan başlayacağızAmin aminkesinlikle doğru başaramadım hissi geride embriyolarım var ama hiç o süreçlere girmek istemiyorum. İnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz
Yaaa öylemi inşallah hiççç hiçç gerek kalmaz canımBenim hiç embriyom kalmadı tekti zaten. Olmazsa en baştan başlayacağız
Ben gördüm sanırım karanlık olan fotoğrafta umarım sizinledirBunlar
Off canım benim ya adet tarihi ne zamandıKızlar günaydın az önce test yaptım yine olmadı yine negatif dünkü yalancı pozitifdi hiçbir belirtim yoktu zaten olmadığını hissediyordum. Elden bir şey gelmiyor
Vignette kuzum nerde bizde o şans
Hiç ama hiç bilmiyorum uygulama 26yı gösteriyordu 23-24-25 lekelenme oldu ve bitti galiba o lekelenme adettiOff canım benim ya adet tarihi ne zamandı
Kuzum sen yarın bir kan ver en iyisiHiç ama hiç bilmiyorum uygulama 26yı gösteriyordu 23-24-25 lekelenme oldu ve bitti galiba o lekelenme adetti
Kesin o da negatif gelir o lekelnme adetti ya kesin bu ay antibiyotik kullanmıştım o yüzden oldu benceKuzum sen yarın bir kan ver en iyisi
Yine de umudunu kaybetme kuzum. Nasıl bi lekelenmeyfi? Ped doldurdu mu?Kesin o da negatif gelir o lekelnme adetti ya kesin bu ay antibiyotik kullanmıştım o yüzden oldu bence
Hayır ya ped takmadım ki sadece günlük ped taktım onu bile doldurmadıYine de umudunu kaybetme kuzum. Nasıl bi lekelenmeyfi? Ped doldurdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?