Marmom bana umut oldun canım benim. Benim de negatif transferim var. İnşallah pozitiftir kan ver pazartesi
Evet evet biliyorum hatta yakın zamanlarda olmuştuk transfer. Testlere güven olmuyor biliyorsun kuzum hala inanamıyorum inşallah gerçektir inşallah

Testlere güven olmuyor biliyorsun kuzum hala inanamıyorum inşallah gerçektir inşallah
Ya ben inanıyorum çok istemiştim sen konu açmıştın negatiften sonra ya içimde bir burukluk olmuştu o kadar şanslı olabilir miyiz diye. Dün gibi hatırlıyorum. İnşallah pozitif olucak

Ya ben inanıyorum çok istemiştim sen konu açmıştın negatiften sonra ya içimde bir burukluk olmuştu o kadar şanslı olabilir miyiz diye. Dün gibi hatırlıyorum. İnşallah pozitif olucak
İnşallah canım yaaaa
Ahhhh o günlerdeki çaresizlik yok mu hayatta hiçbir zaman o kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum. Ben hala inanmıyorum kuzum kanda görmeden asla inanmam boşuna ümitlenmek istemiyorum

İnşallah canım yaaaa
Ahhhh o günlerdeki çaresizlik yok mu hayatta hiçbir zaman o kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum. Ben hala inanmıyorum kuzum kanda görmeden asla inanmam boluna ümitlenmek istemiyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o içteki boşluk, o başaramadım hissi. Çok zordu. Rabbim bize yeniden aynı şeyleri yaşatmadan kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin en kısa zamanda

Seni o kadar iyi anlıyorum ki o içteki boşluk, o başaramadım hissi. Çok zordu. Rabbim bize yeniden aynı şeyleri yaşatmadan kendiliğinden hamile kalmayı nasip etsin en kısa zamanda
Amin amin kesinlikle doğru başaramadım hissi geride embriyolarım var ama hiç o süreçlere girmek istemiyorum. İnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz

Amin amin kesinlikle doğru başaramadım hissi geride embriyolarım var ama hiç o süreçlere girmek istemiyorum. İnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz
Benim hiç embriyom kalmadı tekti zaten. Olmazsa en baştan başlayacağız

Kızlar ya hepiniz gitmişsiniz cidden üzüldüm umarım hemen dönersiniz. Sizsiz kk’nın tadı olmaz. Daha hepinizin gebelik haberini alacaktık

Kızlar günaydın az önce test yaptım yine olmadı yine negatif dünkü yalancı pozitifdi hiçbir belirtim yoktu zaten olmadığını hissediyordum. Elden bir şey gelmiyor
Vignette kuzum nerde bizde o şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…