My_Moonlight06 canım sen ne alemdesin en son test yapacaktın
Dün 13dpo yaptım canım ama negatifti zaten şaşırmadım çünkü bana göre erken. Zaten ilk kez gecikmeden test yapıyorum. Beklicem artık bir kaç gün sonra tekrarlarım. Zaten önümüzdeki hafta randevum var. Birşeyler netleşir diye düşünüyorum.

Sen de ne var ne yok. En son bir test yapmıştın baya silik çizgi vardı.

Anladım canım inşallah pozitife döner haftaya direk kan verirsin olmadı.
Yaptım tabi ki dün baya pembe bir çizgi çıktı umutlandım falan bugün negatif tabi sonra gazımı alamadım bir tane daha bir tane daha derken dünden beri 6 test yaptım 4ü pozitif 2si negatif konu bile açtım ama yazan yok. Durum böyleyken kan da vermek istemiyorum

Dur o zaman konuna bakayım ordan yazim canım

Burdayımm ben herkes birden yok oldu cidden belirti yaşayan test pozitif gören yok muu
Askım benım yumurtlamanın üstünde 6. Günüm akıntı falan yok kasık batmaları var özellikle yürüyünce sabahları uyanınca regl agrısı ile uyanıyorum ama sonra geçiyor gögüs lerim büyüdü ozelllikle sabahları çok agrıyo iştahım cok kapalı üç gün aç gezsem farketmez onun dısında vücudum çok sıcakmıs eşim öyle soyledı

Ay hadi inşallah göğüsler hariç benim de aynı birebir hep büyüyen göğüslerim bu ay tık yok anlamadım bende dpo 8im

Kızlar 7. Gün sanırım çok şükür bitti kanamam ama nedense içimde bir burukluk var çok isteksizim bu ay dünya dolusu lh testi sipariş ettim ama hiç takip bile edesim yok noldu bana bilmiyorum

Kızlar merhaba bu gün öğleden sonra hafif kanamam geldi acile gittim durmuştu eve gelene kadar tekrar gelmişti ebe,de ultrasona verdi kese vardı bebiş de çok minik gözüküyor du ama kalp atışını duymadık geç döllenme olabilir dedi off bilmiyorum ya cuma günü de randevum var zaten gidip kalp kontörlü yapacam inşallah dua edin yine düşük yapmak istemiyorum

Kanama nerde gordumu

Evet gördüm şu an çok az geliyor
Korkma kuzum duanı et bol bol Allahını izniyle yiyecek ekmeği varsa sana tutunur çok ayakta durma ıkinma sakin olmaya çalış ama nerde kanama o önemli bak ben kızıma 5 aylik hamileyken hastane kaldirildim ne ağrı ne sizi sicaklik hissettim arkamı bir döndüm ki yerler kan içinde musluk gibiydi 3 gunde bitti çok şükür stresden olmustu benimki rahim duvarı kendini dökmeye başlamış
Kimseyi takma sinirlenme derin nefes al Rabbım yardımcın olsun insallah

Kanamam çok değil az bu gün baya eşimle tartıştık ondan heralde stres yaptım
Ahh bu eşler çoğu aynı bak lütfen sakin ol dünya yansa sen bebegini düşün sal biraz. O bebegin sakin bedene ruha yani sadece sana ihtiyacı var suan o yüzden konu ne ise takmamaya çalış şu günleri sakinlikle atlat. Sonra acısını cikarirsin

Benimde aynı şekilde ikizlerde oldu ilk açılma yoktu sonra erken doğum oldu kalpleri durmuştu doktor bol bol dinlen dedi uzanıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…