Kızlar bu çörek otu hangi durumda kullanılıyor. Çok gördüm bunu burda kullanım sebebi nedir acaba öğrenebilir miyimKuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaa
Çörek otu bal tarçını karıştırarak kür yapılıyor. Adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar yapılıyor. Yumurtaları sağlıklı büyümesini sağlıyor. Herkes yapabilir bunuKızlar bu çörek otu hangi durumda kullanılıyor. Çok gördüm bunu burda kullanım sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim. Bende bi deneyeyim bu ay bakalımÇörek otu bal tarçını karıştırarak kür yapılıyor. Adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar yapılıyor. Yumurtaları sağlıklı büyümesini sağlıyor. Herkes yapabilir bunu
Aynen yap canım yani yaptım yapalı yumurtlamam var. Bence bu fatmyda ediyorKızlar bu çörek otu hangi durumda kullanılıyor. Çok gördüm bunu burda kullanım sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Bende aktardan aldım ama çektirmedim dümdüz kattım yiyemedim çöpe gitti zaten yaKuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaa
Kızlar bir fikri olan yok muKızlar merhaba 13 dpo yum ve negatif bu sabah yaptığım test sizce döner mi geç yumurtlama oldu en sın 15 temmuz regl oldum 15 ağustos ta ovulasyon testinde koyulaşmaya başladı 15 17 20 ağustostaki ovulasyon testleri 21 Ağustos öğleden sonra silikleşti
Sağol canım deneyeyim bakalım. Birde kabak çekirdeği de yumurtlama da falan iyiymiş onu da alcaktım zaten bunu da deneyeyim :)Aynen yap canım yani yaptım yapalı yumurtlamam var. Bence bu fatmyda ediyor
Askım attım bıle zaten bembeyaz çıktı sonradan ama kaset test yapmıstım bıde yürek yemıs gıbıFotosunu atsana canım bakalım
Geç döllenme olabilir miKızlar bir fikri olan yok mu
Maalesef regl oldumGeç döllenme olabilir mi
Hakında hayırlısı olsun kuzum soğan suyu başla rahmın temızlensun çalışmalara devam et umutsuz olmaMaalesef regl oldum
Böbreklere zarar verir mi acaba bir arkadaşım daha tavsiye etmişti soğan suyunu aylardır deniyoruz en çok bu ay umutsuzluğa kapıldım bu ay olacak diye bir his vardı içimde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çabalamasam mı bilemiyorumHakında hayırlısı olsun kuzum soğan suyu başla rahmın temızlensun çalışmalara devam et umutsuz olma
Bildiğim kadarıyla bir ay yapıp bir süre bırakmak gerekBöbreklere zarar verir mi acaba bir arkadaşım daha tavsiye etmişti soğan suyunu aylardır deniyoruz en çok bu ay umutsuzluğa kapıldım bu ay olacak diye bir his vardı içimde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çabalamasam mı bilemiyorum
Askım o kadar iyi anlıyorum kı senı bu ay o kadar çok inandım ki hamıle olduğuma rüyamda bile gördüm sabahtan beri çok kötüyüm iş yerınde olmasaydım hüngür hüngür aglıcaktım o kadar umudum kırıldı ama benım bildiğim bi zararı yokBöbreklere zarar verir mi acaba bir arkadaşım daha tavsiye etmişti soğan suyunu aylardır deniyoruz en çok bu ay umutsuzluğa kapıldım bu ay olacak diye bir his vardı içimde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çabalamasam mı bilemiyorum
Bende rüyamda görmüştüm kısmet diyip işin içinden çıkmak gerekiyor galiba yoksa kötü oluruz bu ay her şeyi deneyeceğim galiba bu seferde olmazsa yapabilecek bir şeyim yok artık birde etrafımdaki çoğu kişi hamile daha çok etkiledi gibi beni benden sonra evlenenlerin neredeyse hepsi bende bir buçuk yıldır evliyimAskım o kadar iyi anlıyorum kı senı bu ay o kadar çok inandım ki hamıle olduğuma rüyamda bile gördüm sabahtan beri çok kötüyüm iş yerınde olmasaydım hüngür hüngür aglıcaktım o kadar umudum kırıldı ama benım bildiğim bi zararı yok
İnşallah sende en kısa sürede müjdeli haberi alırsın canım gerçekten yorucu ve kırıcı bir süreçdpo 12 benimde bugün tüm belirtileri yaşamıştım bu ay kendimi de inandırmıştım ama negatif yinegerçekten isyan etmek istemiyorum ama çok sorguluyorum neden diye.çevredekilerin baskısından da yoruldum artık kendimi suçluyorum neden iki sene bekledim diye keşke daha önce başlasaymışız denemeye diye.
Amin inşallah hepimiz alalım çabamızın karşılığını bir an önceİnşallah sende en kısa sürede müjdeli haberi alırsın canım gerçekten yorucu ve kırıcı bir süreç
Ben de ilk başlarda yemekte zorlandım ama sonra çaresini buldum. Kaşığı yutar yutmaz hemen üstünden bol su içiyorsunuz. Çok rahat yutuluyor, ne acısı kalıyor ne birşey. Bence deneyin. Ama bir şey daha var, bu kürün kist yaptığını okumuştum biryerlerde galiba bende de ondan sonra kist oluştu çünkü önceden yoktu. Onu yediğim ay kist gördü doktor ultrasonda. O yüzden artık çekiniyorum bir daha yapmaya. Siz yine de bir ay deneyin bence... çok güzel etki ediyor...Bende aktardan aldım ama çektirmedim dümdüz kattım yiyemedim çöpe gitti zaten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?