Kuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaa
Kızlar bu çörek otu hangi durumda kullanılıyor. Çok gördüm bunu burda kullanım sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim

Kızlar bu çörek otu hangi durumda kullanılıyor. Çok gördüm bunu burda kullanım sebebi nedir acaba öğrenebilir miyim
Çörek otu bal tarçını karıştırarak kür yapılıyor. Adetle birlikte başlayıp yumurtlama görene kadar yapılıyor. Yumurtaları sağlıklı büyümesini sağlıyor. Herkes yapabilir bunu

Kızlar merhaba 13 dpo yum ve negatif bu sabah yaptığım test sizce döner mi geç yumurtlama oldu en sın 15 temmuz regl oldum 15 ağustos ta ovulasyon testinde koyulaşmaya başladı 15 17 20 ağustostaki ovulasyon testleri 21 Ağustos öğleden sonra silikleşti

Eklentiler

• IMG_9472.webp
    21 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9473.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9476.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9478.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
Kuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaa
Bende aktardan aldım ama çektirmedim dümdüz kattım yiyemedim çöpe gitti zaten ya

Kızlar bir fikri olan yok mu

Hakında hayırlısı olsun kuzum soğan suyu başla rahmın temızlensun çalışmalara devam et umutsuz olma
Böbreklere zarar verir mi acaba bir arkadaşım daha tavsiye etmişti soğan suyunu aylardır deniyoruz en çok bu ay umutsuzluğa kapıldım bu ay olacak diye bir his vardı içimde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çabalamasam mı bilemiyorum

Bildiğim kadarıyla bir ay yapıp bir süre bırakmak gerek

Askım o kadar iyi anlıyorum kı senı bu ay o kadar çok inandım ki hamıle olduğuma rüyamda bile gördüm sabahtan beri çok kötüyüm iş yerınde olmasaydım hüngür hüngür aglıcaktım o kadar umudum kırıldı ama benım bildiğim bi zararı yok

dpo 12 benimde bugün tüm belirtileri yaşamıştım bu ay kendimi de inandırmıştım ama negatif yine gerçekten isyan etmek istemiyorum ama çok sorguluyorum neden diye.çevredekilerin baskısından da yoruldum artık kendimi suçluyorum neden iki sene bekledim diye keşke daha önce başlasaymışız denemeye diye.

Bende rüyamda görmüştüm kısmet diyip işin içinden çıkmak gerekiyor galiba yoksa kötü oluruz bu ay her şeyi deneyeceğim galiba bu seferde olmazsa yapabilecek bir şeyim yok artık birde etrafımdaki çoğu kişi hamile daha çok etkiledi gibi beni benden sonra evlenenlerin neredeyse hepsi bende bir buçuk yıldır evliyim

İnşallah sende en kısa sürede müjdeli haberi alırsın canım gerçekten yorucu ve kırıcı bir süreç

Bende aktardan aldım ama çektirmedim dümdüz kattım yiyemedim çöpe gitti zaten ya
Ben de ilk başlarda yemekte zorlandım ama sonra çaresini buldum. Kaşığı yutar yutmaz hemen üstünden bol su içiyorsunuz. Çok rahat yutuluyor, ne acısı kalıyor ne birşey. Bence deneyin. Ama bir şey daha var, bu kürün kist yaptığını okumuştum biryerlerde galiba bende de ondan sonra kist oluştu çünkü önceden yoktu. Onu yediğim ay kist gördü doktor ultrasonda. O yüzden artık çekiniyorum bir daha yapmaya. Siz yine de bir ay deneyin bence... çok güzel etki ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…