Selam kızlar benim döngüm belirlidir 27-28 günde adet olurum. 17 agustos yumurtlamam oldu öncesini ve sonrasını da değerlendirdik 31 agustosta adet oldum ama sadece 1 gün yoğun oldu 2 gündür pede birsey gelmiyor gelse de az kahverengi geliyor lekelenme şeklinde böyle olupta yerleşme kanaması olur mu acaba

Olabılır miktarı ve rengı önemli sancılıymıdı mesela

Olabılır miktarı ve rengı önemli sancılıymıdı mesela
Normalde adet olmadan 1 hafta önce bende sancı olurdu bu ay hiç birsey olmadı ilk gün yoğun oldu ama sancı falan yok olmadı 1ve 2 Eylül olmadım hele bugün sadece lekelenme pede hiç gelmemiş peçeteye sildiğimde de yine kahverengi geliyor

Ay umutlandırmak istemiyorum ama sankı yerleşme gıbı ama kıst olduğu zamanda kahverengi akıntı oluyomuş öyle duydum

Kuzu normalde 14. Gün olur zaten bense 25 i normal o zman sen bence 2 gün sonra test yap
Askın 3 ay femara kullandım hep geç yumurtlama gördüm ilacı bırakalı iki ay oldu ilacı kullandım sürede hiç uzayan akıntıyı gornedım bıraktığım dan berı akıntım oluyo

İnşallah vardır adet olmadan 2 gün önce halı falan kaldırdım temizlik yaptım bundan sonra dikkat ederim yarın müsait olursam kan veririm
Kız dıkkat et ben öyle bı salaklık yaptım halıları yıkadım kayıvvalıdemın sankı çok degerlernıs gıbı aksamına kanamam basladı atesım çok yükseldi hastaneye gıttım meğerse düşük yapıyormusun dıkkat et lütfen

Bilmiyordum hiç gebe kalırım diye düşünmedim kaldırdım hepsini tekrar yerlerine serdim adet günü yerleşme olur mu peki veya üstüne görme ayy heyecan yaptım ya varsa diye

Canım benim çok geçmiş olsun lütfen kendini dinle kendine önem ver kendi doktorun ol zaten anlamıyorum ki şu kayınvalide olayını bende düşük yaptım hatta erken doğum oldu tabiki yecek ekmekleri olsaydı şu an kucaklarımda olurdu ama bazen de tedbirli olmak en iyisi bir dahakine inşallah gebelik haberi alırsın canım bende yine hamileyim bana sürekli yürü yatma oturma gez sanki kilo vermek istiyorum da bu cümleleri sürekli duyuyorum

Ay çok zor o kadar ıyı anlıyorum ki

Kızlar ben dayanamadım resmen şeytan dürttü kalktım test yaptım varla yok arasında bıseyler var emın olamadım merdiven çıktım resmen kasıgıma bıcak saplandı

Ahh canım regl oldum düşünmemekte işe yaramadı

Senin nasıl gidiyor ? Bal tarçın çörekotu yaptım ama ben yiyemedim ya denedim ama yok yani yutulmuyor resmen
Kuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…