- 18 Aralık 2024
- 372
- 246
- 18
- 27
20. Günü 28 gün sürer normaldeDöngünün kaçıncı günü bugun
Normal yumutlamam dün olması lazımdı ama 25 inde oldu erken oldu yanı bayaDöngünün kaçıncı günü bugun
Olabılır miktarı ve rengı önemli sancılıymıdı meselaSelam kızlar benim döngüm belirlidir 27-28 günde adet olurum. 17 agustos yumurtlamam oldu öncesini ve sonrasını da değerlendirdik 31 agustosta adet oldum ama sadece 1 gün yoğun oldu 2 gündür pede birsey gelmiyor gelse de az kahverengi geliyor lekelenme şeklinde böyle olupta yerleşme kanaması olur mu acaba
Kuzu normalde 14. Gün olur zaten bense 25 i normal o zman sen bence 2 gün sonra test yapNormal yumutlamam dün olması lazımdı ama 25 inde oldu erken oldu yanı baya
Normalde adet olmadan 1 hafta önce bende sancı olurdu bu ay hiç birsey olmadı ilk gün yoğun oldu ama sancı falan yok olmadı 1ve 2 Eylül olmadım hele bugün sadece lekelenme pede hiç gelmemiş peçeteye sildiğimde de yine kahverengi geliyorOlabılır miktarı ve rengı önemli sancılıymıdı mesela
Ay umutlandırmak istemiyorum ama sankı yerleşme gıbı ama kıst olduğu zamanda kahverengi akıntı oluyomuş öyle duydumNormalde adet olmadan 1 hafta önce bende sancı olurdu bu ay hiç birsey olmadı ilk gün yoğun oldu ama sancı falan yok olmadı 1ve 2 Eylül olmadım hele bugün sadece lekelenme pede hiç gelmemiş peçeteye sildiğimde de yine kahverengi geliyor
Askın 3 ay femara kullandım hep geç yumurtlama gördüm ilacı bırakalı iki ay oldu ilacı kullandım sürede hiç uzayan akıntıyı gornedım bıraktığım dan berı akıntım oluyoKuzu normalde 14. Gün olur zaten bense 25 i normal o zman sen bence 2 gün sonra test yap
Geçen ay muayene oldum kist falan yoktu ama bu ay da bilmiyorum artk neden böyle olduAy umutlandırmak istemiyorum ama sankı yerleşme gıbı ama kıst olduğu zamanda kahverengi akıntı oluyomuş öyle duydum
İnşallah tahmınlerımız doğru çıkar agır falan kaldırma uzanma yukarılara falan dikkat etGeçen ay muayene oldum kist falan yoktu ama bu ay da bilmiyorum artk neden böyle oldu
İnşallah tahmınlerımız doğru çıkar agır falan kaldırma uzanma yukarılara falan dikkat et
Kız dıkkat et ben öyle bı salaklık yaptım halıları yıkadım kayıvvalıdemın sankı çok degerlernıs gıbı aksamına kanamam basladı atesım çok yükseldi hastaneye gıttım meğerse düşük yapıyormusun dıkkat et lütfenİnşallah vardır adet olmadan 2 gün önce halı falan kaldırdım temizlik yaptımbundan sonra dikkat ederim yarın müsait olursam kan veririm
Bilmiyordum hiç gebe kalırım diye düşünmedim kaldırdım hepsini tekrar yerlerine serdimKız dıkkat et ben öyle bı salaklık yaptım halıları yıkadım kayıvvalıdemın sankı çok degerlernıs gıbı aksamına kanamam basladı atesım çok yükseldi hastaneye gıttım meğerse düşük yapıyormusun dıkkat et lütfen
Canım benim çok geçmiş olsun lütfen kendini dinle kendine önem ver kendi doktorun ol zaten anlamıyorum ki şu kayınvalide olayını bende düşük yaptım hatta erken doğum oldu tabiki yecek ekmekleri olsaydı şu an kucaklarımda olurdu ama bazen de tedbirli olmak en iyisi bir dahakine inşallah gebelik haberi alırsın canım bende yine hamileyim bana sürekli yürü yatma oturma gez sanki kilo vermek istiyorum da bu cümleleri sürekli duyuyorumKız dıkkat et ben öyle bı salaklık yaptım halıları yıkadım kayıvvalıdemın sankı çok degerlernıs gıbı aksamına kanamam basladı atesım çok yükseldi hastaneye gıttım meğerse düşük yapıyormusun dıkkat et lütfen
Genelde regl eden bır kaç gün yada regl günü oluyomusBilmiyordum hiç gebe kalırım diye düşünmedim kaldırdım hepsini tekrar yerlerine serdimadet günü yerleşme olur mu peki veya üstüne görme ayy heyecan yaptım ya varsa diye
Ay çok zor o kadar ıyı anlıyorum kiCanım benim çok geçmiş olsun lütfen kendini dinle kendine önem ver kendi doktorun ol zaten anlamıyorum ki şu kayınvalide olayını bende düşük yaptım hatta erken doğum oldu tabiki yecek ekmekleri olsaydı şu an kucaklarımda olurdu ama bazen de tedbirli olmak en iyisi bir dahakine inşallah gebelik haberi alırsın canım bende yine hamileyim bana sürekli yürü yatma oturma gez sanki kilo vermek istiyorum da bu cümleleri sürekli duyuyorum
Fotosunu atsana canım bakalımKızlar ben dayanamadım resmen şeytan dürttü kalktım test yaptım varla yok arasında bıseyler var emın olamadım merdiven çıktım resmen kasıgıma bıcak saplandı
Ahh canım regl oldum düşünmemekte işe yaramadıAa mesajını bile hatırlıyorum ara verecem buraya diyebaya çizgi çıkmış bu kez inşallah vardır yaa varsa gerçekten kafada o düşünceyi atmak işe yaradıysa helal olsun kız sana nasıl beceriyonuz düşünmemeyi ya ben yapamıyorum
Kuzi corek otunu aktarda 2 3 tur çektirdim sabah akşam basladim bu ay ve ben buna çok inanıyorum etkisi var bu sekilde yaptırinca hiç sıkıntı yaşamadım yaaSenin nasıl gidiyor ? Bal tarçın çörekotu yaptım ama ben yiyemedim ya denedim ama yok yani yutulmuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?