Biraz toparlanmaya çalış kuzum sevdiğin şeyleri yap kafanı dağıt mesela bu ay sadece keyfi zaman geçir eşinle eminimki kısa sürede inancın tazelenir. Rabbım en kısa sürede o minik kalbi sana nasip etsin ve tün isteyenlere. Geçecek bu günler Allahını izniyleArtık inancımı kaybettim ben de maalesef
Benim iki yumurtalığımda da çikolata kistim var ve amh düşük. O nedenle doktorlar yönlendirdi ama bir sonuç alamadıkÖzel değilse neden bu kadar kısa sürede tüp bebeğe başladınız hızlı davranmanız gereken bi konu mı vardı
Canim nasılsın kaçıncı gün oldu simdiÖzel değilse neden bu kadar kısa sürede tüp bebeğe başladınız hızlı davranmanız gereken bi konu mı vardı
Amin arkadaşım hepimize inşallah çok sağol desteğin ve duan içinBiraz toparlanmaya çalış kuzum sevdiğin şeyleri yap kafanı dağıt mesela bu ay sadece keyfi zaman geçir eşinle eminimki kısa sürede inancın tazelenir. Rabbım en kısa sürede o minik kalbi sana nasip etsin ve tün isteyenlere. Geçecek bu günler Allahını izniyle
Benim dün 4. Günümdü bitti sandım kanama ama bugün tekrar leke şeklinde geldi yani yoğun kanama 2 gün sürdü sadeceCanim nasılsın kaçıncı gün oldu simdi
Senin nasıl gidiyor ? Bal tarçın çörekotu yaptım ama ben yiyemedim ya denedim ama yok yani yutulmuyor resmenCanim nasılsın kaçıncı gün oldu simdi
Benimde dün bitmişti kuzum hatta yumurtlama akintisi başladı çok şaşırdım. Ağrın varmiBenim dün 4. Günümdü bitti sandım kanama ama bugün tekrar leke şeklinde geldi yani yoğun kanama 2 gün sürdü sadece
Hayır hiç ağrım yok ama ilk günler aşırı sancı çektimBenimde dün bitmişti kuzum hatta yumurtlama akintisi başladı çok şaşırdım. Ağrın varmi
Evet kuzum one atar tahmin ettiğin günü 14 15 gun ekleKızlar bişey sorcam nolur bılen cevaplasın benım normal yumutlamam günüm dün olması lazımdı yanı bir eylül ama ben bu ay 25 ağustos ta hem uzayan akıntıyu hem kasık agrısını yasadım büyük ihtimalle o gün çatladı zaten ozaman regl günüm onemı atmıs oluyo
Lh takip yapmadın dimiEvet kuzum one atar tahmin ettiğin günü 14 15 gun ekle
Ozaman dpo 9 degıl ben 9 dıye hesap yapıyorm ama yapay zeka 15 diyo böyle olunca reglım gecmıs oluyo otomatik men ve benım agrılarım var ama regl yok yogın beyaz akıntım var alt karın agrım var göğüsler normal de regl yakın agrıları geçer benımkı hala gecemedı acaba mıııEvet kuzum one atar tahmin ettiğin günü 14 15 gun ekle
Yok yapmadım stres yapıyorum testle takıp edınce tamamen vücudumu dınledım zaten libidom çok yüksek olıyo o dönemde az çok anladımLh takip yapmadın dimi
Yok kuzum ortalama şuan 1 hafta da olabilirOzaman dpo 9 degıl ben 9 dıye hesap yapıyorm ama yapay zeka 15 diyo böyle olunca reglım gecmıs oluyo otomatik men ve benım agrılarım var ama regl yok yogın beyaz akıntım var alt karın agrım var göğüsler normal de regl yakın agrıları geçer benımkı hala gecemedı acaba mııı
Kafamı karıştı yaYok kuzum ortalama şuan 1 hafta da olabilir
Diyelimki 25 de çatladı dpo8 sin yani 6 7 gün sonra regl gelir istersen 2 gün sonra test yapOzaman dpo 9 degıl ben 9 dıye hesap yapıyorm ama yapay zeka 15 diyo böyle olunca reglım gecmıs oluyo otomatik men ve benım agrılarım var ama regl yok yogın beyaz akıntım var alt karın agrım var göğüsler normal de regl yakın agrıları geçer benımkı hala gecemedı acaba mııı
Aa mesajını bile hatırlıyorum ara verecem buraya diyeSelam kızlar nasılsınız bu ay gebelik fikrini tamamen kafamdan atmak istedim bayadır da girmedim buraya (yaklaşık 1 ay kadar baya dediğim) bugün reglime 1 gün var gebelik testi yapim dedim çünkü bu sefer habire regl oldummu diye lavaboya gidiyodum sonuç bu şekilde çıktı ama yine ümitlenmek istemiyorum beklemekten başka çarem yok siz ne düşünüyosunuz
Bende o sekılde hesaplıyorum aslında ama işte bu yapay zeka kafamı karıştırdiDiyelimki 25 de çatladı dpo8 sin yani 6 7 gün sonra regl gelir istersen 2 gün sonra test yap
Döngünün kaçıncı günü bugunBende o sekılde hesaplıyorum aslında ama işte bu yapay zeka kafamı karıştırdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?