Artık inancımı kaybettim ben de maalesef
Biraz toparlanmaya çalış kuzum sevdiğin şeyleri yap kafanı dağıt mesela bu ay sadece keyfi zaman geçir eşinle eminimki kısa sürede inancın tazelenir. Rabbım en kısa sürede o minik kalbi sana nasip etsin ve tün isteyenlere. Geçecek bu günler Allahını izniyle

Özel değilse neden bu kadar kısa sürede tüp bebeğe başladınız hızlı davranmanız gereken bi konu mı vardı
Benim iki yumurtalığımda da çikolata kistim var ve amh düşük. O nedenle doktorlar yönlendirdi ama bir sonuç alamadık

Amin arkadaşım hepimize inşallah çok sağol desteğin ve duan için

Kızlar bişey sorcam nolur bılen cevaplasın benım normal yumutlamam günüm dün olması lazımdı yanı bir eylül ama ben bu ay 25 ağustos ta hem uzayan akıntıyu hem kasık agrısını yasadım büyük ihtimalle o gün çatladı zaten ozaman regl günüm onemı atmıs oluyo

Evet kuzum one atar tahmin ettiğin günü 14 15 gun ekle

Evet kuzum one atar tahmin ettiğin günü 14 15 gun ekle
Ozaman dpo 9 degıl ben 9 dıye hesap yapıyorm ama yapay zeka 15 diyo böyle olunca reglım gecmıs oluyo otomatik men ve benım agrılarım var ama regl yok yogın beyaz akıntım var alt karın agrım var göğüsler normal de regl yakın agrıları geçer benımkı hala gecemedı acaba mııı

Yok kuzum ortalama şuan 1 hafta da olabilir

Diyelimki 25 de çatladı dpo8 sin yani 6 7 gün sonra regl gelir istersen 2 gün sonra test yap

Aa mesajını bile hatırlıyorum ara verecem buraya diye baya çizgi çıkmış bu kez inşallah vardır yaa varsa gerçekten kafada o düşünceyi atmak işe yaradıysa helal olsun kız sana nasıl beceriyonuz düşünmemeyi ya ben yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…