Ben üsttekinde de gördüm canım test güvenilir bir marka mı? İnşallah gerçek pozitifdir (bu ay çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için herkese ilk ettiğim dua inşallah gerçektir oluyor) sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah daha koyu bir çizgi çıkarBurda daha net, önceki testlerde ne efekt atarsam atayım çıkmıyordu
Laboquick canım hem ovu hem gebelik laboquick. Çok sevindim görmene delirmediğime kanıtBen üsttekinde de gördüm canım test güvenilir bir marka mı? İnşallah gerçek pozitifdir (bu ay çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için herkese ilk ettiğim dua inşallah gerçektir oluyor) sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah daha koyu bir çizgi çıkar
Aaa çok iyi laboquikse ben güveniyorum ona ayy bende heyecanlandım birazdan yapacan mı yoksa yarına mı bırakacanLaboquick canım hem ovu hem gebelik laboquick. Çok sevindim görmene delirmediğime kanıtşimdi elimde test kalmadı eşimden istedim bakalım ne marka bulacak
Eşim bir buçuk saate kadar gelir ben de testi yaptığımdan beri tutuyorum idrarı herhalde 3 saat kadar tutmuş olurum hemen yaparım birini dayanamam sabahaAaa çok iyi laboquikse ben güveniyorum ona ayy bende heyecanlandım birazdan yapacan mı yoksa yarına mı bırakacan
Yapınca hemen burayada at merak ettim. Dpo 10na göre gayet uygun bir çizgi buraya atınca kalite baya düşüyor ona rağmen görünüyor gözle daha nettir kesinEşim bir buçuk saate kadar gelir ben de testi yaptığımdan beri tutuyorum idrarı herhalde 3 saat kadar tutmuş olurum hemen yaparım birini dayanamam sabahaçok heyecanlandım öylesine bi ovu yapmıştım baktım koyulaşmış gebelik yaptım, hatta elimden kaydı 3 yerine 10 damla gitti nerdeyse. Aha dedim varsa bile asla çikmaz artık ovulasyonda fazla damlatınca öyle oluyordu. Yine de çıktı şok içindeyim. Dpo 10 daha
Atarım canım inşallah hayal kırıklığına uğramam çok ilginç bir his. Eğer ikinci test de pozitif çıkarsa acile atarım kendimiYapınca hemen burayada at merak ettim. Dpo 10na göre gayet uygun bir çizgi buraya atınca kalite baya düşüyor ona rağmen görünüyor gözle daha nettir kesin
Ay inşallah hayal kırıklığına uğramazsınAtarım canım inşallah hayal kırıklığına uğramam çok ilginç bir his. Eğer ikinci test de pozitif çıkarsa acile atarım kendimi
Bunu de denedim ama yok yani ya ben tarifte yanlışlık yaptım ya da midem çok hassasBen de ilk başlarda yemekte zorlandım ama sonra çaresini buldum. Kaşığı yutar yutmaz hemen üstünden bol su içiyorsunuz. Çok rahat yutuluyor, ne acısı kalıyor ne birşey. Bence deneyin. Ama bir şey daha var, bu kürün kist yaptığını okumuştum biryerlerde galiba bende de ondan sonra kist oluştu çünkü önceden yoktu. Onu yediğim ay kist gördü doktor ultrasonda. O yüzden artık çekiniyorum bir daha yapmaya. Siz yine de bir ay deneyin bence... çok güzel etki ediyor...
Ayy bende gördüm vallahi hadi inşallah yaBurda daha net, önceki testlerde ne efekt atarsam atayım çıkmıyordu
Yaptın mı kuzumAtarım canım inşallah hayal kırıklığına uğramam çok ilginç bir his. Eğer ikinci test de pozitif çıkarsa acile atarım kendimi
Albi ye doğruyu gösteriyor diyorlar bence hamilesin askım bi iki gün koyulaşmayı bekle olmadı öyle bi kan verBu albi 10. dk'da falan çıktı 25-30 dkda çektim fotoyu ama ondan önce de vardı
Ay inşallah canım ya, öyle yapayım bugün takip etmek için yeni test alacağımAlbi ye doğruyu gösteriyor diyorlar bence hamilesin askım bi iki gün koyulaşmayı bekle olmadı öyle bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?