kızlar 8 . Gün negatif gördüm 10. Gün negatif gördüm 11. Gün awox yaptım varla yok arasında bı çizgi vardı buraya atmıstım bugün yaklaşık bır saat önce yaptım böyle çıktı resımde kalite düşüyor baya pembe çizgi var yarın bat

Acaba kimyasal mı yıne bu kadar silik olması beni korkutuyor yoksa ilk idrar olmadığı içinmi böyle cıktı

Canım görüyor gibi oldum insallah vardır yarın daha da belirgin olur insallah

Acaba kimyasal mı yıne bu kadar silik olması beni korkutuyor yoksa ilk idrar olmadığı içinmi böyle cıktı
Canım koyulasmaya devam ederse kimyasal degildir insallah. Geçen ay benim koyulasmadi bende kimyasal diye hazırladım ve evet kinyasaldi. Ama herkezde aynı olmayabilir boşa stres yapma kendine Rabbım saglikli olanı nasip etsin inşallah

İki test arasında sence koyulasma varmı

Bugün belim kopacak gibi ağrıyor inşallah bu bir sıkıntı değildir. Çok umudum yok ama yinede dört gözle bekliyorum test gunlerini
Benım yumurtlamada bir gün veya ıkı gun sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım hıc bıtmedı göğüslerim aynı gün başladı agrıya sızım sızım sızladılar halada aynı ayrılad var

Of ya umudum kırılmaz inşallah yine
Insallah kuzum heray yorulduk umut etmekten ama elden ne gelir Rabbım sağlıklı bir şekilde nasip etsin biz bilemiyoruz zamanını elimizden geleni yapıp beklemekten başka çaremiz yok. Benim ilk defa böyle ağrım oldu yumurtlama sonrasi belimde skolyoz var bugün yağmur felan yağdı belki odur ama duramıyorum

Rabbım hıc bır kadını evlatsızlıkla sınamasın çok zor yanından geçen her bebeklı kadına içimiz gıde gıde bakıyoruz hergün ne hayaller kuruyoruz inşallah vaktı zamanı geldiğinde rabbımde bizim yüzümüzü güldür

Bugün belim kopacak gibi ağrıyor inşallah bu bir sıkıntı değildir. Çok umudum yok ama yinede dört gözle bekliyorum test gunlerini
Benimde yumurtlamadan beri göğüs ucumda fena bir ağrı var ilk gebeliğimdeki gibi ve kasık ağrısı inşallah yanıltmıyordur. Ben bu ay test yapmayı düşünmüyorum bat 19-20 eylül ben 21de yapmayı düşünüyorum varsa kesin çıkar zaten çünkü geçen ay çok çektim testlerden kafam allak bullak oldu birdaha öyle yapmayacağım

Ben de elimden geldiğince beklemeye calisicam. Az önce uzanırken sag kasigimda birden ağrı oldu kipirdayamadim ne olabilir anlamadım üşütme gibi şuan arada da zonkluyor.

inşallah hakkında hayırlısı olsun bayadır yoktuk geldik şükür sen nasılsın bir ara testini gördük pozitif gibiydi yalancı mıymış regl mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…