Yok cnm albi bende bildiğin kırmızı renk çıkardı yarım saat sonra ama kanda negatif nimo days doktor artımed güvenmeyinAlbi ye doğruyu gösteriyor diyorlar bence hamilesin askım bi iki gün koyulaşmayı bekle olmadı öyle bi kan ver
Hayır yapmaz iki gün önce yaptım tertemiz negatif test daha duruyor kuruma dahi yokKızlar awox kuruma yapıyor mu
Awox tek güvenilir marka kuruma dahi çıkarmıyo ben yalan pozitif gördüğüm markalar nimo artımed days doktor albi freely hepsi pozitif kan negatif çıkardı ama awox geçen yaptım daha elimde kuruma dahi yok tertemiz negatifBende
İki günde bir tekrarladım yumurtlamak erken oldı bu ay normalde 1 Eylül'de olması lazımdı 25-26 Ağustos'ta oldu bugün 11. Günü ilk defa avox bende de gözle bakınca görülen çizgi çıkardı umarım yanıltmaz
Yapıyormuş canım maalesef deneyimlemiş oldum. Testten 2 gün sonra regl oldum.Hayır yapmaz iki gün önce yaptım tertemiz negatif test daha duruyor kuruma dahi yok
Haydaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun...benimki kimyasalmış kızlar yine başaramadık
Hayırlı olsun umarım doğrudur test. Yok öyle düşünme çünkü benim de geçen seneki hamileliğimde adetime 1 gün kala çoook çok silik çıkmıştı ama kimyasal değildi, 21. haftasına kadar ilerledi yani başka sebepten olmadı. Ben de o zamanlar acaba kimyasalmı diye korkmuştum hatta burada konu açmıştım. Ama testlerle her gün takip ettiğimde çizgi belirginleşmişti. Bence takip et testlerle, umarım olurAcaba kimyasal mı yıne bu kadar silik olması beni korkutuyor yoksa ilk idrar olmadığı içinmi böyle cıktı
Merhaba canım bayadır girmiyodum buraya ben tabi her zamanki gibi regl oldum devam ediyor hala sen nasılsın güzel haberler vardır umarım@pandelaA @haifa @aydk @Hayalim kizim @nryyy @Hzrgk @Civcivimmm @edebiyatc
Bahar7777
Kızlar neredesiniz ya gelin artık özledik
Herkes gitti sıkıcı oldu buralar ya. Şimdilik güzel haber yok galiba benim yumurtlama yeni bitti beklemedeyimMerhaba canım bayadır girmiyodum buraya ben tabi her zamanki gibi regl oldum devam ediyor hala sen nasılsın güzel haberler vardır umarım
Hadi bakalım canım inşallah olur bı seferHerkes gitti sıkıcı oldu buralar ya. Şimdilik güzel haber yok galiba benim yumurtlama yeni bitti beklemedeyim
İnşallah bakalımHadi bakalım canım inşallah olur bı sefer
Bat ne zaman peki canımİnşallah bakalım
Gidenler artık gelmez çünkü ayrı bir platformdalar muhtemelen (; ben de takip ediyordum hep sağlık olsun. İyi olsunlar inşaAllahHerkes gitti sıkıcı oldu buralar ya. Şimdilik güzel haber yok galiba benim yumurtlama yeni bitti beklemedeyim
19 eylül canımBat ne zaman peki canım
10 gün kalmış geçmekte bilmez o zaman şimdi19 eylül canım
Bazıları gelmiş bazıları yok gelecek gibi de değil. Bende seviyordum burayı ama artık çok az kişi yazıyor. Aynen inşallahGidenler artık gelmez çünkü ayrı bir platformdalar muhtemelen (; ben de takip ediyordum hep sağlık olsun. İyi olsunlar inşaAllah
Valla öyle geçmek bilmiyor birde göğüs ucum sızım sızım sızlıyor aldırış etmemeye çalışıyorum ama kendime söz verdim gecikme omadan asla test yapmayacağım. Bence erken olmak daha iyi gecikmesindense tedavi için mi yoksa kontrol amaçlı mı canım10 gün kalmış geçmekte bilmez o zaman şimdibende beklediğimden 1 gün önce oldum bu ay çok umutluydum sürekli geçmeyen kasık sancılarım vardı ama sebebi başkaymış demekki. 15 gün sonraya randevu aldım doktora gidicem bende
Sanırım enfeksiyon geçirdim ya da kistim nüksetti yine bilmiyorum onun için gidicem çok zor bi ay geçirdim sürekli rahmimde kasıklarımda bıçak batması gibi bi his vardı regl olunca azaldı baya özellikle yumurtlama zamanı çok zorladı onu bi göstercem ne diycekValla öyle geçmek bilmiyor birde göğüs ucum sızım sızım sızlıyor aldırış etmemeye çalışıyorum ama kendime söz verdim gecikme omadan asla test yapmayacağım. Bence erken olmak daha iyi gecikmesindense tedavi için mi yoksa kontrol amaçlı mı canım
Anladım geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yokturSanırım enfeksiyon geçirdim ya da kistim nüksetti yine bilmiyorum onun için gidicem çok zor bi ay geçirdim sürekli rahmimde kasıklarımda bıçak batması gibi bi his vardı regl olunca azaldı baya özellikle yumurtlama zamanı çok zorladı onu bi göstercem ne diycek
Mavi kapaklı kullandığım geçen aylar bütün testler pesbembe pozitif gösterdi artımed days frelly nimo albi onların arasında avox tertemiz çıktı hatta dedim avox yalandır bh kadar pozitif arasında negatif ama tek doğru olan avoxmuş 17 sinde yaptım avox daha elimde kuruma dahi çizgi yok flaşla baktım o kadar bi nebze dedim ama yokYapıyormuş canım maalesef deneyimlemiş oldum. Testten 2 gün sonra regl oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?