Albi ye doğruyu gösteriyor diyorlar bence hamilesin askım bi iki gün koyulaşmayı bekle olmadı öyle bi kan ver
Yok cnm albi bende bildiğin kırmızı renk çıkardı yarım saat sonra ama kanda negatif nimo days doktor artımed güvenmeyin

Awox tek güvenilir marka kuruma dahi çıkarmıyo ben yalan pozitif gördüğüm markalar nimo artımed days doktor albi freely hepsi pozitif kan negatif çıkardı ama awox geçen yaptım daha elimde kuruma dahi yok tertemiz negatif

Kızlar laboquick dpo dan sonra kaçıncı gün yapılmalı? Benim regl 14-15 eylül civarı eğer günümde olursam. Dün yaptım negatifti tabii ki. Acaba predictor early mi alsam? Benim nasibi zorlayış asla bekleyim demiyorum

Acaba kimyasal mı yıne bu kadar silik olması beni korkutuyor yoksa ilk idrar olmadığı içinmi böyle cıktı
Hayırlı olsun umarım doğrudur test. Yok öyle düşünme çünkü benim de geçen seneki hamileliğimde adetime 1 gün kala çoook çok silik çıkmıştı ama kimyasal değildi, 21. haftasına kadar ilerledi yani başka sebepten olmadı. Ben de o zamanlar acaba kimyasalmı diye korkmuştum hatta burada konu açmıştım. Ama testlerle her gün takip ettiğimde çizgi belirginleşmişti. Bence takip et testlerle, umarım olur

Valla öyle geçmek bilmiyor birde göğüs ucum sızım sızım sızlıyor aldırış etmemeye çalışıyorum ama kendime söz verdim gecikme omadan asla test yapmayacağım. Bence erken olmak daha iyi gecikmesindense tedavi için mi yoksa kontrol amaçlı mı canım

Sanırım enfeksiyon geçirdim ya da kistim nüksetti yine bilmiyorum onun için gidicem çok zor bi ay geçirdim sürekli rahmimde kasıklarımda bıçak batması gibi bi his vardı regl olunca azaldı baya özellikle yumurtlama zamanı çok zorladı onu bi göstercem ne diycek

Anladım geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur

Yapıyormuş canım maalesef deneyimlemiş oldum. Testten 2 gün sonra regl oldum.
Mavi kapaklı kullandığım geçen aylar bütün testler pesbembe pozitif gösterdi artımed days frelly nimo albi onların arasında avox tertemiz çıktı hatta dedim avox yalandır bh kadar pozitif arasında negatif ama tek doğru olan avoxmuş 17 sinde yaptım avox daha elimde kuruma dahi çizgi yok flaşla baktım o kadar bi nebze dedim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…