- 3 Şubat 2025
- 891
- 1.281
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.941
Canım benim çok sevimdim sağlıcakl ilerlesin inşallah darısı bizim de başımızaCanım benım darısı basına olsun en kısa zamanda burda hepınızle ıyı kötü zaman geçirdik birbirinize destek olduk allah hepinizden razı olsun
Sağolasın canım8 veya 9 olması lazım ama hayalet gibiydi varla yok arası hatta ıstersenız yaptıgım testlerı atayım gün gün
Muhtemelen 1 i o zaman çünkü 7 değeri herhalde daha önceden olamazAskım ben tahmini 25-26 sı yumurtladım çünkü akıntıyı o gün gördüm ama uygulama göre beta da daha düşük olması varsayarsak 1 eylül olması lazım ben o günüde değerlendirmiştim sanırım o gün tıttu 25 ınde tutsaydı beta daha yüksek çıkardı bence
Aslında bugün 12 siydi ve eğer ayın 1'iyse seninkisi demek ki dpo 11 değer daha 10 un altında olabiliyor. Bazen 10.günde negatifler moral bozuyor ya o açıdan örneği görmek iyi olduAskım ben tahmini 25-26 sı yumurtladım çünkü akıntıyı o gün gördüm ama uygulama göre beta da daha düşük olması varsayarsak 1 eylül olması lazım ben o günüde değerlendirmiştim sanırım o gün tıttu 25 ınde tutsaydı beta daha yüksek çıkardı bence
Devam devam iki gün önce azaldı gibi oldu yanılıyorum galiba boşuna ümitlenmiyim dedim ertesi gün tekrar geri geldi. İlk gebeliğimde akıntım çok olduğu aklıma geliyor, hamile olmadığım zamanlarda da çok az olurdu günde birkaç defa ama şuan sıfır akıntı hiçççç yok. Bakalım çok kaptırmakta istemşyorum kendimi.S sarsarpapatya canım tebrik ederimmmm betaya takılma belki geç yerleşme olmuşturiki günde bir kan ver artışa bak iki katıysa sağlıklı demektir
marmelad01 ne alemdesin? Belirtilerin devam mı? Seni çok merak ediyorummmmm
Bende öyle düşünüyorum pazartesi tekrar kan vericem bakıcam durumaMuhtemelen 1 i o zaman çünkü 7 değeri herhalde daha önceden olamaz
Bılıyomusun erken öğrenmek geçekten iyi değilmiş bu seferde sevınemıyorum bileAslında bugün 12 siydi ve eğer ayın 1'iyse seninkisi demek ki dpo 11 değer daha 10 un altında olabiliyor. Bazen 10.günde negatifler moral bozuyor ya o açıdan örneği görmek iyi oldusağlıkla yükselsin inşaAllah canım
Teşekkür ederim bıtanem umarım
Aslında dün vermiştim yarın mı versem yoksa pazartesiyimi beklesem bilemiyorumS sarsarpapatya canım tebrik ederimmmm betaya takılma belki geç yerleşme olmuşturiki günde bir kan ver artışa bak iki katıysa sağlıklı demektir
marmelad01 ne alemdesin? Belirtilerin devam mı? Seni çok merak ediyorummmmm
Testlerimi paylaştım bakar mısın aşkoTeşekkür ederim bıtanem umarım
Beta 18.7 çıktı 10 Eylülde adet gününden 3 gün önce ptesi tekrar baktırcmBaya belli canım pembe çıkmış
Çok şükür geçti ikinci kez gelmişti bidaha olmadı ilaç kullanıyorumDevam devam iki gün önce azaldı gibi oldu yanılıyorum galiba boşuna ümitlenmiyim dedim ertesi gün tekrar geri geldi. İlk gebeliğimde akıntım çok olduğu aklıma geliyor, hamile olmadığım zamanlarda da çok az olurdu günde birkaç defa ama şuan sıfır akıntı hiçççç yok. Bakalım çok kaptırmakta istemşyorum kendimi.
Sen nasılsın? Lekelenme geçti mi
2 günde bir ver 48 saatteAslında dün vermiştim yarın mı versem yoksa pazartesiyimi beklesem bilemiyorum
Canım sen nerelerdesin?Nasılsınız canlar.
Bu ayda negatifi gördük.
Canım nasıl gidiyor ben dünden beri çok hastayım gogus ucu ağrım vardı bugün kayboldu onun yerine ara ara batma var ama sol tarafta ve sol tupum kapali benim. Yarın dpo 8 çok test yapasım var cikmicak ama bugün iş yerinde yapan arkadaşım oldu birden merak sardıDevam devam iki gün önce azaldı gibi oldu yanılıyorum galiba boşuna ümitlenmiyim dedim ertesi gün tekrar geri geldi. İlk gebeliğimde akıntım çok olduğu aklıma geliyor, hamile olmadığım zamanlarda da çok az olurdu günde birkaç defa ama şuan sıfır akıntı hiçççç yok. Bakalım çok kaptırmakta istemşyorum kendimi.
Sen nasılsın? Lekelenme geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?