Muhtemelen 1 i o zaman çünkü 7 değeri herhalde daha önceden olamaz

Aslında bugün 12 siydi ve eğer ayın 1'iyse seninkisi demek ki dpo 11 değer daha 10 un altında olabiliyor. Bazen 10.günde negatifler moral bozuyor ya o açıdan örneği görmek iyi oldu sağlıkla yükselsin inşaAllah canım

S sarsarpapatya canım tebrik ederimmmm betaya takılma belki geç yerleşme olmuştur iki günde bir kan ver artışa bak iki katıysa sağlıklı demektir

marmelad01 ne alemdesin? Belirtilerin devam mı? Seni çok merak ediyorummmmm

Devam devam iki gün önce azaldı gibi oldu yanılıyorum galiba boşuna ümitlenmiyim dedim ertesi gün tekrar geri geldi. İlk gebeliğimde akıntım çok olduğu aklıma geliyor, hamile olmadığım zamanlarda da çok az olurdu günde birkaç defa ama şuan sıfır akıntı hiçççç yok. Bakalım çok kaptırmakta istemşyorum kendimi.

Sen nasılsın? Lekelenme geçti mi

Bılıyomusun erken öğrenmek geçekten iyi değilmiş bu seferde sevınemıyorum bile

Aslında dün vermiştim yarın mı versem yoksa pazartesiyimi beklesem bilemiyorum

2 gün önce 1.test. dün 2. Test bugün sabahta en altta 2 tanesini yaptım ben bu işten bişey anlamadım ilk 3 ü predictor early en alttaki softec kafam çok karıştı tam hafifteb koyulaşıyor derken birden böyle oldu

Çok şükür geçti ikinci kez gelmişti bidaha olmadı ilaç kullanıyorum aşkım benim de hiç akıntım olmadı inanır mısın yumurtlamadan sonra tamamen kesildi bu bir işaret olabilir

Canım nasıl gidiyor ben dünden beri çok hastayım gogus ucu ağrım vardı bugün kayboldu onun yerine ara ara batma var ama sol tarafta ve sol tupum kapali benim. Yarın dpo 8 çok test yapasım var cikmicak ama bugün iş yerinde yapan arkadaşım oldu birden merak sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…