- 18 Aralık 2024
- 473
- 312
- 18
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.901
Ay umarım o kadar çok bekliyorum ki ama bı yandan da düşünüyorum belkı 7_8 tane test yaptım awox dayc doctor days comfort artımed duratest bebetıme bunların hepsınde silik çizgi bariz çıktı olmasaydı en azından biri negatif çıkmazmıydıAy inşallah vardır belli oluyor çünkü güzel haberler ver bize mutlu olalım bugün
Ikı saat dedıler 11:30 da verdım az kaldı amın rabbım yüzümüze baksınKan ne zaman çıkacak bence kesin var inşallah kanda da güzel bir değer çıkar amin
Amin aminnnnIkı saat dedıler 11:30 da verdım az kaldı amın rabbım yüzümüze baksın
Canım bu yalancı pozitif değil ki test bozukmuş, çizgi diğerine çok yakın ve dağınıkEki Görüntüle 3643311
Temmuz ayı bu koyulukta yalancı pozitif çıktı benim testim çok büyüm hayal kırıklığıydı o yüzdeb korkuyorum valla tekrar kanda negatif çıkar diye
Son adet tarihin neydi canımÇıkmıs kız ama çok düşük degılmı
Yükselir inşaAllah hayrlı uğurlu Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahÇıkmıs kız ama çok düşük degılmı
14 agustos 25-26 temuzda uzayan akıntıyı gördüm 25-26-27 sınde birliktelık oldu bırde kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon gösteriyordu onuda degerlendırdım hangısı tuttu bilmiyorum kiSon adet tarihin neydi canım
1 eylül ovulasyon ise normal bence canım önemli olan iki katına çıkığ çıkmayacağı hayırlı olsunn14 agustos 25-26 temuzda uzayan akıntıyı gördüm 25-26-27 sınde birliktelık oldu bırde kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon gösteriyordu onuda degerlendırdım hangısı tuttu bilmiyorum ki
Yemın ederım ağlaya ağlaya yazıyorum sızlere sızlerı hıc tanımadan o kadar gönülden konustukkı hepınızle aşşah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versın bebeklı kadınlada bakıp içimizden kurduğumuz hayallerın bızım içimizi nasıl yaktıgını en çok ben bılırım rabbım bıan önce hayılırlısını versin hepimizeYükselir inşaAllah hayrlı uğurlu Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Pazatesı bıdaha kan vereyım ozaman dimi1 eylül ovulasyon ise normal bence canım önemli olan iki katına çıkığ çıkmayacağı hayırlı olsunn
Evet canım kan verdiğin yerdeki doktorla konuşunca o sana söyler kaç gün sonra gelmen gerektiğini 2-3 gün diyecektir büyük ihtimallePazatesı bıdaha kan vereyım ozaman dimi
Özel bi hastanede direk test yaptırdım doktora görüşmedim vallaEvet canım kan verdiğin yerdeki doktorla konuşunca o sana söyler kaç gün sonra gelmen gerektiğini 2-3 gün diyecektir büyük ihtimalle
Yemın ederım ağlaya ağlaya yazıyorum sızlere sızlerı hıc tanımadan o kadar gönülden konustukkı hepınızle aşşah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versın bebeklı kadınlada bakıp içimizden kurduğumuz hayallerın bızım içimizi nasıl yaktıgını en çok ben bılırım rabbım bıan önce hayılırlısını versin hepimize
AMİN çok teşekkür ederimamin canım inşaAllah.
Oyy hamişlerin ağlaması da güzel oluyor. MaşaAllah.
Strese girmeden, dualarla kan takibini yaparsın canım. Herşey çok güzel ilerler inşaAllah tüm sürecinde kolaylıklarla...
Anladım 2 güne tekrar edersin o zaman ama bir doktorla görüşmeye çalış en iyi o yorumlar iyi mi artıyor diye sağlık ocağı bile olurÖzel bi hastanede direk test yaptırdım doktora görüşmedim valla
Ayyy hamilesinnnnÇıkmıs kız ama çok düşük degılmı
Pazatesı gidicem zaten haftasonu doktor da bulamam hemde ıkı üç güne degerın artıp artmadıpı bellı olurAnladım 2 güne tekrar edersin o zaman ama bir doktorla görüşmeye çalış en iyi o yorumlar iyi mi artıyor diye sağlık ocağı bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?