Ay inşallah vardır belli oluyor çünkü güzel haberler ver bize mutlu olalım bugün
Ay umarım o kadar çok bekliyorum ki ama bı yandan da düşünüyorum belkı 7_8 tane test yaptım awox dayc doctor days comfort artımed duratest bebetıme bunların hepsınde silik çizgi bariz çıktı olmasaydı en azından biri negatif çıkmazmıydı

14 agustos 25-26 temuzda uzayan akıntıyı gördüm 25-26-27 sınde birliktelık oldu bırde kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon gösteriyordu onuda degerlendırdım hangısı tuttu bilmiyorum ki
1 eylül ovulasyon ise normal bence canım önemli olan iki katına çıkığ çıkmayacağı hayırlı olsunn

Yükselir inşaAllah hayrlı uğurlu Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Yemın ederım ağlaya ağlaya yazıyorum sızlere sızlerı hıc tanımadan o kadar gönülden konustukkı hepınızle aşşah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versın bebeklı kadınlada bakıp içimizden kurduğumuz hayallerın bızım içimizi nasıl yaktıgını en çok ben bılırım rabbım bıan önce hayılırlısını versin hepimize

amin canım inşaAllah.
Oyy hamişlerin ağlaması da güzel oluyor. MaşaAllah.
Strese girmeden, dualarla kan takibini yaparsın canım. Herşey çok güzel ilerler inşaAllah tüm sürecinde kolaylıklarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…