- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.981
İnşallah hemşireme sordum negatif kabul ediyoruz dedi morel kalmadı yarın tekrarlayacam düşüktwn 8 ay sonra ne badeler atltm kistler gecikmeler yalancı pozitifler inşallah ilerler bakalımÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bize de nasip olsun
Amaaannn onlar hep öyle söylüyor zaten kalp atışı duymadan hamile demiyoruz diyorlar 5ve üstü gebeliktir için rahat olsun inşallah güzel güzel yükselir değerinnİnşallah hemşireme sordum negatif kabul ediyoruz dedi morel kalmadı yarın tekrarlayacam düşüktwn 8 ay sonra ne badeler atltm kistler gecikmeler yalancı pozitifler inşallah ilerler bakalım
İnşallah Rabbım tez zamanda sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat ya bide kendi tercihmle progestan kullandım elimde vardı 7 adet günde bir tane zararı olmaz demiAmaaannn onlar hep öyle söylüyor zaten kalp atışı duymadan hamile demiyoruz diyorlar 5ve üstü gebeliktir için rahat olsun inşallah güzel güzel yükselir değerinn
Valla benim gibi sürekli düşük yapan kimselerde bebek doğana kadar sevinemez insan. O sebeple haberi aldıktan sonra herkese kolaylıkla, sağlıkla kucaklarına almaları duasını yapıyorum. Sen de aynı şekilde inşaAllah canım...Bılıyomusun erken öğrenmek geçekten iyi değilmiş bu seferde sevınemıyorum bile
Amin canımİnşallah Rabbım tez zamanda sanada nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat ya bide kendi tercihmle progestan kullandım elimde vardı 7 adet günde bir tane zararı olmaz demi
KalpszılerCanım selam. Çok benzer hisleri yakın zamanda yaşadım etrafımdaki herkes tek tek hamilelik haberi veriyordu, instagramda herkes hamileydi, sonunda kocama dedim ki artık sen de “hamileyim” dersen şaşırmıcam bi sen kaldın dedim düşün. İlk gebelikte bebeğimin kalbi durdu peşine de tam 1 sene hamile kalamadım. Arkadaşlarımdan biri hamile olduğunun haberini verdikten sonra benim geçen sene kaybettiğim bebeğim için aldığım beşiği benden istedi inanabiliyor musun tam çıldırmalık
Çok teşekkür ederim canım az önce kan verdım tekrar inşallah artmıştırValla benim gibi sürekli düşük yapan kimselerde bebek doğana kadar sevinemez insan. O sebeple haberi aldıktan sonra herkese kolaylıkla, sağlıkla kucaklarına almaları duasını yapıyorum. Sen de aynı şekilde inşaAllah canım...
Haberini verirsin canım inşaAllah çok güzel tutunmuştur anneciğine ve değerin de artmıştırÇok teşekkür ederim canım az önce kan verdım tekrar inşallah artmıştır
Canım ben de üzüldüm gerçekten acaba hiç yükselme ihtimali olmaz mıYıne olmadı
Kimyasal olmuş canım
Hıc bır kanama yok henüz alt karnım agrıyo hafif mıde bulantısı varCanım ben de üzüldüm gerçekten acaba hiç yükselme ihtimali olmaz mıleke kanama vs var mı şu anda?
Bence yumurtlama canım ben ovu testi yapmadan yumurtlamayı bu akıntı sayesinde anlayabiliyorum takvime not ediyorum ve o akıntının üstüne tam 14 gün sonra regl oluyorum. Hala kaçırmış sayılmazsın bugünü mutlaka değerlendir ve tavsiyem poponun altına yastık koySelam kızlar nasılsınız?
Dün benim adetimin 8. Günüydü bitmek üzereydi az az kahverengi lekelenme oluyordu neyse dün bir baktım yumurta akı mucus bildiğin ama kahverengi de karışmış muhtemelen adet kanamsinin son şeyleri. Ama nasıl yoğun aşıiri kaygan ve sümüksü ve çektikçe üzüyor baya üzüyordu kulak pamuğu ile yaptım. Şimdi yumurtlama mi bu sizce? İlk defa da oldu bu şok oldum. Daha önce köye birakinti olmamıştı . Baya yumurtlama şeyi gibi uzuyor filan. Adetim biterken oldu resmen bugün temizim. Dün ilişki olmadi çünkü henüz adetim bitmemiş gibiydi hafif lekelenme vardı. Bugün sabah dus aldım.
Sizce Yumurtlama mi bu ve kaçırdım mi
Lütfen biliyorum zor olsa da canını sıkmayıver. İnşaAllah en güzel zamanda en güzel şekilde olur dileğin. Şimdi de bakalım ne olacak. Kimyasal sonrası birçok insanda sonraki gebelik sağlıklı olur deniyor. Şükür ki gebe kalabiliyorsun.Ben yarın kendı doktoruma görüneyim bakalım o ne dıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?