- 18 Aralık 2024
- 473
- 312
- 18
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.921
Bıtanemm çok teşekkür ederim umarım gerçek bı gebeliktir 27 eylül hem doğum günüm hem yıldönümünüz esımın haberı yok daha karnım agrıyo dıye gıttım hastaneye umarım sızınde en kısa zamanda haberlerinizi alırımAyyy hamilesinnnn
Aşkımm çokkkkkk sevindim daha çok yenii 2 gün sonra tekrar kan ver iniallah sağlıkla yükselir duam seninle
Yaa süpriz olacak desene inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım benimBıtanemm çok teşekkür ederim umarım gerçek bı gebeliktir 27 eylül hem doğum günüm hem yıldönümünüz esımın haberı yok daha karnım agrıyo dıye gıttım hastaneye umarım sızınde en kısa zamanda haberlerinizi alırım
Dedim belki yerleşme ağrısıdır ama bizimkisi hep tek sebepli - reglRegl... Ne olabilir ki benim başka
tebrikleerrrKızlarrrrrrrrr Ayyyyyyy Eki Görüntüle 3643332
Canım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrr Ayyyyyyy Eki Görüntüle 3643332
Testin markası ne canım ya 7 betayı bile algılamışEki Görüntüle 3643319 okla ggösterdiğim dün yapmıştım
Pembe kapaklı olanı da 15 dakıka falan oldu yapalı yapınca dırek çıktı zaten
Gerim gerim geriliyorum artıkDedim belki yerleşme ağrısıdır ama bizimkisi hep tek sebepli - regl
Zorla bence çatladığı gün de önemli iyi olur yani değerlendirsek pik günü ve bir gün sonrası olasılığı yükseltirEki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
İnşallahYaa süpriz olacak desene inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım benim
Artımed kuruma çizgisi çıkardı kaset test olan onun dışında hepsı awox days comfort days doctor saçma sapan adını hatırlamsdıgım ıkı test daha silikte olsa çizgi çıkardılartebrikleerrrBen dedim hamilesiniz diyeee. Bu arada testlere helallll 7 betayı nasıl algılayabildiler ben şok
Canım benım darısı basına olsun en kısa zamanda burda hepınızle ıyı kötü zaman geçirdik birbirinize destek olduk allah hepinizden razı olsunCanım hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin
Testin markası ne canım ya 7 betayı bile algılamış duratestdiye bı marka eczacı iyi dedı aldım buda doğru cıkardı
Ama bı kaç gün yaptıgım awox ilk ondan görmüştüm hayalet çizgiyi awox tan şaşmayın kızlarTestin markası ne canım ya 7 betayı bile algılamış
İlk gördüğünde yumurtlamanın kaçıncı günüydü canım?Ama bı kaç gün yaptıgım awox ilk ondan görmüştüm hayalet çizgiyi awox tan şaşmayın kızlar
Askım ben tahmini 25-26 sı yumurtladım çünkü akıntıyı o gün gördüm ama uygulama göre beta da daha düşük olması varsayarsak 1 eylül olması lazım ben o günüde değerlendirmiştim sanırım o gün tıttu 25 ınde tutsaydı beta daha yüksek çıkardı benceİlk gördüğünde yumurtlamanın kaçıncı günüydü canım?
8 veya 9 olması lazım ama hayalet gibiydi varla yok arası hatta ıstersenız yaptıgım testlerı atayım gün günİlk gördüğünde yumurtlamanın kaçıncı günüydü canım?
İnşallah canımCanım benım darısı basına olsun en kısa zamanda burda hepınızle ıyı kötü zaman geçirdik birbirinize destek olduk allah hepinizden razı olsun
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahYemın ederım ağlaya ağlaya yazıyorum sızlere sızlerı hıc tanımadan o kadar gönülden konustukkı hepınızle aşşah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versın bebeklı kadınlada bakıp içimizden kurduğumuz hayallerın bızım içimizi nasıl yaktıgını en çok ben bılırım rabbım bıan önce hayılırlısını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?