@aydk H Hzrgk forum da kısa bir araştırma yaptım çoğu kişinin çıkmamış vazgeçtim yapmayacağım 12.günü bekliyim en iyisi
Ben dpo 17 negatif çıktı 7 Eylül hatta yok dedim maydanoz kürü yapacktm rüyamda testin pozitif olduğunu gördüm 10 Eylül tekrar yaptım avox marka silk çıktı beta verdim aynı gün 18 çıktı

Ben dpo 17 negatif çıktı 7 Eylül hatta yok dedim maydanoz kürü yapacktm rüyamda testin pozitif olduğunu gördüm 10 Eylül tekrar yaptım avox marka silk çıktı beta verdim aynı gün 18 çıktı
Ay bende dün gece rüyamda test yapıyordum ve çift çizgiydi ama daha yeni yumurtlama dönemine girdim

yarın adetime 6 gün kalmş olacak sipariş ettiğim testler geliyor başladım yine o batağa Aşırı bir iştah artışı ve gaz dışında başka bir şeyim yok ya. Hepinizi takip ediyorum buradan bugün kaç kişi gebelik öğrendi çok mutlu oldum ne olur dua edin bana da. Bu sefer de olmazsa hsg çekilicem. Tüm gün buralarda takılıyorum psikopat gibi .d kafayı yedim iyice. Takmamayı da denedm olmuyor merak etmeyin En iyisi adet olana kadar her gün test yapmak. Laboquick yapcam yarın gelsin testlerim.

Senin geç döllenme olmuş canım bariz. İnşallah keseyi kalp atışını duyarsan doktorun son adet tarihini değiştirebilir çünkü seninki gibi uzun süreli geç döllenmelerde doktorlar öyle yapıyor ölçülerin denk gelmesi için sat'ı değiştirebiliyorlar

Benim zaten düzensizliğim vardı ocakta kürtaj olmuştum sonra kist vs derken 40 gun 50 gün de olurdum gebelik şüphesi duyardım testler hep pozitif ama kan negatif çıkardı artımed nimo freely albi dys doktor o markalar hep yalancı çıkardı awox güvenilirmiş kuruma dahi çıkarmadı ilkinde

O zaman bayağı geç yumurtlama mı olmuş sizin?
Ben klomen kullandım 14 agustost 18 arası günüm uzun sürdü 20 agustostt doktora gittim adetimn son günü yani leke gibi geliodu bitmek üzere idi klomenin bitiminden 2 gün sonra sağ over 21 mm ölçülmüstü hatta doktora günümdeyim dedim nasıl yani dedim uzun sürdü herhalde 5 gün sürerdi ama 7 gün sürmüştü

Merhaba bende de akıntı hiç yok normalde az da olsa olurdu ama bu ay sıfır akıntı. Siz test yaptiniz mi akıntim yok diye ben yapmak istemiyorum bata 6 gün var

Canım grip olmuştum gogus açım tamamen kesildi dünde şiddetli bel ağrım vardı bu sabah dpo9 dayanamadım yaptım ve negatif 10. Dakikadan sonra çok çok silik oda filtreyle görüldü bakalım ama sanırım boş bu ay yaa

Merhaba bende de akıntı hiç yok normalde az da olsa olurdu ama bu ay sıfır akıntı. Siz test yaptiniz mi akıntim yok diye ben yapmak istemiyorum bata 6 gün var
Yapacaktım ama vazgeçtim sonra benim meme ucu ağrısı var bir de adet sivilcem çıkmadı normalde şümdiye baş göstermesi gerekirdi. Bilmiyorum ya umutluyum ama boşa umutlanmaktan çok korkuyorum. İki gün sonra falan yaparım belki. Hem senin de baya erken daha. Bende sadece bir tane strip test var daha güzel bir test almam lazım

Canım çok geçmiş olsun geçen ayda ben yaşadım. İyi tarafından bak tuplerimiz sağlıklı embriyo oluşuyor ve hamile kalabiliyoruz. Önümüzdeki 4 ayı iyi değerlendir kimyasal sonrasi gebelik şansı artarmis inşallah o şans seni bulur

Geçmiş olsun canım. Bende yapacaktım da vazgeçtim son anda. Umutlarım boşa gider diye çok korkuyorum ya

Herkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibi senin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…