- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.021
Geçen ay çok akıntı gördüm negatifti, bu ay hiç akıntı görmedim hamileyim sivilcem de çıkmıştı yeni geçti değişir kişiden kişiye belirtilerHerkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibisenin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün
Kuzum geçen ay çenemde sivilce çıktı ve hamileydim bence adetle benzer oluyor belirtiler ve göğüs geçen ay hiç yoktu . İnşallah bu ay sivilcelerin gebeliktendirHerkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibisenin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün
Hzrgk malones kızlar ağzınızdan bal damlıyorKuzum geçen ay çenemde sivilce çıktı ve hamileydim bence adetle benzer oluyor belirtiler ve göğüs geçen ay hiç yoktu . İnşallah bu ay sivilcelerin gebeliktendir
Evet herkes öyle diyor ama akıntısı olmayanda var. Belli olmaz hemen umutsuz olma inşallah ikimizindr pozitifdirHerkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibisenin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün
Amin inşallahEvet herkes öyle diyor ama akıntısı olmayanda var. Belli olmaz hemen umutsuz olma inşallah ikimizindr pozitifdir
İnovita mi markasi
baya çıkmış hemen bir kan mı versen
İlk idrarla mi yaptin bi test daha al yarın bi daha yap eğer o da pozitif cikarsa kan ver bence
Bu net bir pozitif
Yok o değil canım yurt dışındayım benİnovita mi markasi
Bilmem ki şimdilik testle bakayım emin olayım öyle vereyim diyorum hem adetime de 4 gün var daha. Emin olmdan eşimede söylemek istemiyorumbaya çıkmış hemen bir kan mı versen
2.idrarla yaptım 5 saat falat tuttum. Anca yarın alabilirim inşallah gerçek pozitifdir yaa şimdiye kadar çok yalancı gördüm oyüzden korkuyorum açıkcasıİlk idrarla mi yaptin bi test daha al yarın bi daha yap eğer o da pozitif cikarsa kan ver bence
Ya bende mi yapsam acaba bi heyecanlandim umut oldun banaYok o değil canım yurt dışındayım ben
Amin canım amin inşallahBu net bir pozitifgerçekten çoook ama çok sevindim. Allah’ım inşaAllah bu defa kucağına almayı nasip eder canım sağlıkla, kolaylıkla. Başka testin varsa 3-4 saat sonra sağlamasını mı yapsan yoksa hemen kan mı versen acaba
Erken gebeliğin varsa yap kız senin daha 6 günün bar oyüzden diyorum erken gebelik diye. İdrarını 4-5 saat falan tut öyle yapYa bende mi yapsam acaba bi heyecanlandim umut oldun bana
Bence de bür testle daha görmek iyi olur. Bu çizgi bayağı belirgin olduğu için bence yine hemen göreceksin 2.çizgiyiAmin canım amin inşallah
Yaa hastane biraz uzak eşimin götürmesi gerek ona da emin olmadan söylemek istemiyorum. Ama başka bir testle teyitleyecem inşallah onda da pozitif çıkar çok korkuyorum yalancıdır diye
Allah razı olsun canım aminBence de bür testle daha görmek iyi olur. Bu çizgi bayağı belirgin olduğu için bence yine hemen göreceksin 2.çizgiyiheyecanını yaşadım canım maşaAllah sonuna kadar daim olur inşaAllah
İdrarımı tutup ovulasyon testi yapicam pozitif cikarsa yarın gebelik testi yaparim.Erken gebeliğin varsa yap kız senin daha 6 günün bar oyüzden diyorum erken gebelik diye. İdrarını 4-5 saat falan tut öyle yap
Merakla duayla ikinci testini çift çizgili görmeyi bekliyorum canımAllah razı olsun canım amin
Evet baya belirgin inşallah bu koyulukta yalancı çıkarmaz çok kötü olurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?