Herkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibi senin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün
Geçen ay çok akıntı gördüm negatifti, bu ay hiç akıntı görmedim hamileyim sivilcem de çıkmıştı yeni geçti değişir kişiden kişiye belirtiler

Herkes akıntı gebelik belirtisi diyo ben o yüzden cok umutsuzum şuan ,sivilcelerim de cikti zaten. Şimdiden elendim gibi senin belirtiler tutuyo gibi insallah pozitifi görürsün
Kuzum geçen ay çenemde sivilce çıktı ve hamileydim bence adetle benzer oluyor belirtiler ve göğüs geçen ay hiç yoktu . İnşallah bu ay sivilcelerin gebeliktendir

Kuzum geçen ay çenemde sivilce çıktı ve hamileydim bence adetle benzer oluyor belirtiler ve göğüs geçen ay hiç yoktu . İnşallah bu ay sivilcelerin gebeliktendir
Hzrgk malones kızlar ağzınızdan bal damlıyor valla insallah dediğiniz gibi olur 2 yıldır sürekli negatif görmekten sıkıldım ve yoruldum gerçekten. Ama şöyle de bisey var 2 ay önce kimyasal gebelik gecirdim o zaman akintim vardi göğüs ağrısı hatta baş dönmem bile vardi ama bu ay yumurtlama sonrası kasık ağrsı oldu birkac gün sonra geçti . Beklemedeyim bakalım ama umut oldunuz bana teşekkür ederim

Evet herkes öyle diyor ama akıntısı olmayanda var. Belli olmaz hemen umutsuz olma inşallah ikimizindr pozitifdir

Eklentiler

• IMG_9222.webp
    7 KB · Görüntüleme: 21
Bu net bir pozitif gerçekten çoook ama çok sevindim. Allah’ım inşaAllah bu defa kucağına almayı nasip eder canım sağlıkla, kolaylıkla. Başka testin varsa 3-4 saat sonra sağlamasını mı yapsan yoksa hemen kan mı versen acaba

İlk idrarla mi yaptin bi test daha al yarın bi daha yap eğer o da pozitif cikarsa kan ver bence
2.idrarla yaptım 5 saat falat tuttum. Anca yarın alabilirim inşallah gerçek pozitifdir yaa şimdiye kadar çok yalancı gördüm oyüzden korkuyorum açıkcası

Amin canım amin inşallah
Yaa hastane biraz uzak eşimin götürmesi gerek ona da emin olmadan söylemek istemiyorum. Ama başka bir testle teyitleyecem inşallah onda da pozitif çıkar çok korkuyorum yalancıdır diye

Amin canım amin inşallah
Yaa hastane biraz uzak eşimin götürmesi gerek ona da emin olmadan söylemek istemiyorum. Ama başka bir testle teyitleyecem inşallah onda da pozitif çıkar çok korkuyorum yalancıdır diye
Bence de bür testle daha görmek iyi olur. Bu çizgi bayağı belirgin olduğu için bence yine hemen göreceksin 2.çizgiyi heyecanını yaşadım canım maşaAllah sonuna kadar daim olur inşaAllah

Bence de bür testle daha görmek iyi olur. Bu çizgi bayağı belirgin olduğu için bence yine hemen göreceksin 2.çizgiyi heyecanını yaşadım canım maşaAllah sonuna kadar daim olur inşaAllah
Allah razı olsun canım amin
Evet baya belirgin inşallah bu koyulukta yalancı çıkarmaz çok kötü olurum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…