- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.041
Bu teste benzer bi test inovita ile yapmıştım bende aynı bu koyulukta beta 50 ckmıstı. Kimyasaldı o ayrı ama bencede bariz pozitif sağlıkla ilerler inşallah. Bilaç gün test ile artışı görüp sonra kan vermek mantıklı hastanede uzakmıs mademAllah razı olsun canım amin
Evet baya belirgin inşallah bu koyulukta yalancı çıkarmaz çok kötü olurum valla
Evet bu daha mantıklı öyle yap canımİdrarımı tutup ovulasyon testi yapicam pozitif cikarsa yarın gebelik testi yaparim.
Çok teşekkür ederim canım desteğin için inşallahhhh inşallahhhMerakla duayla ikinci testini çift çizgili görmeyi bekliyorum canım
Hemen çıkmasa asla inanmazdım ama hemen çıktı inşallah yanılmaz. Aynen bende öyle düşündüm hem adetim de gecikmiş olur. Amin inşallahBu teste benzer bi test inovita ile yapmıştım bende aynı bu koyulukta beta 50 ckmıstı. Kimyasaldı o ayrı ama bencede bariz pozitif sağlıkla ilerler inşallah. Bilaç gün test ile artışı görüp sonra kan vermek mantıklı hastanede uzakmıs madem
Tebrikler@Hzrgk A aydk @zyynppp @Malones @edebiyatc @Civcivimmm T Talya AAalsimist
Kızlarrrrr bakın hele dayanamadım yaptım şimdi ne diyorsunuz 10 dakika içinde çıktı. Ayyy inanmıyorum yaa hemde hiçççç inanmıyorum. Yarın başka bir test daha alıp netleşdirmeden asssllaaa inanmam
Eki Görüntüle 3644473
Teşkkür ederimmTebrikler
Çıkmış cnm var görünüyor net şekilde ama en güvenilir kan ben çok yalancı pozitif yaşadım hangi marka testin@Hzrgk A aydk @zyynppp @Malones @edebiyatc @Civcivimmm T Talya AAalsimist
Kızlarrrrr bakın hele dayanamadım yaptım şimdi ne diyorsunuz 10 dakika içinde çıktı. Ayyy inanmıyorum yaa hemde hiçççç inanmıyorum. Yarın başka bir test daha alıp netleşdirmeden asssllaaa inanmam
Eki Görüntüle 3644473
Ben yurt dışındayım canım glowup diye bir marka. Bende çok gördüm yalancı o yüzden pek güvenmiyorum yarın tekrat deniycemÇıkmış cnm var görünüyor net şekilde ama en güvenilir kan ben çok yalancı pozitif yaşadım hangi marka testin
Aşkım hamilesin bence sen bu sefer şükürler olsun. Belirtilerin nelerdi hemen söyleee2.idrarla yaptım 5 saat falat tuttum. Anca yarın alabilirim inşallah gerçek pozitifdir yaa şimdiye kadar çok yalancı gördüm oyüzden korkuyorum açıkcası
İnşallah kuşum yaa çok korkuyorum ya yalancıysa diyeAşkım hamilesin bence sen bu sefer şükürler olsun. Belirtilerin nelerdi hemen söyleee
10 dakika bekliyorum ben telefonla dakka tutuyorum hatta. Sana şöyle söyliyim bu attığım testteki çizgi 5 dakika sonra belirmeye başladı ve 10 dakika dolana kadar fotodaki görüntü oluştu. Bence 10-15 dakika bekle senKızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
Of umutlanmak istemiyorum boş yere10 dakika bekliyorum ben telefonla dakka tutuyorum hatta. Sana şöyle söyliyim bu attığım testteki çizgi 5 dakika sonra belirmeye başladı ve 10 dakika dolana kadar fotodaki görüntü oluştu. Bence 10-15 dakika bekle sen
Yaa inşallah vardır aşkım kan vericek misinİnşallah kuşum yaa çok korkuyorum ya yalancıysa diye
En belirgin belirtim meme ucu ağrısı böyle sütuenin üstünden bile hissediliyor. Arada kasık ağrısı. Bir de adet sivilcem çıkmadı her adet öncesi muhakkak çıkar kocaman o çıkmadı
Bu hamile kalma sürecindeki ennnn çoookkkk korktuğum duygu bu biliyor musun...Of umutlanmak istemiyorum boş yere
Şimdilik vermeyi düşünmüyorum 4 gün var daha adete gecikme olduktan sonra veririm artık. Şimdilik testle takip etmek istiyorumYaa inşallah vardır aşkım kan vericek misin
Bazı testlerde 20 dakikadan sonra çıkan sonuçlara bakmayınız diyor bence ilk 20 dk anlamlı olabilirKızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
Aşkım benim baya kırmızı olmuştu bekledikçe ilk başta silikti ama görünüyordu sonra kıpkırmızı oldu.. kaçıncı gündesin şuan ?
Son attığım testi görmedin mi? Etiketlemiştim seniAşkım benim baya kırmızı olmuştu bekledikçe ilk başta silikti ama görünüyordu sonra kıpkırmızı oldu.. kaçıncı gündesin şuan ?
Yaaaaaa şimdi gördüm hayırlı olsun bu sefer kesin@Hzrgk A aydk @zyynppp @Malones @edebiyatc @Civcivimmm T Talya AAalsimist
Eki Görüntüle 3644473
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?