Canım siteye yeni girdim çok kötü pozitif olup negatif görmek Kanda görmedikçe umutlanmayalim desek de umutlanıyoruz işte.. ama seninki bayaa net çıkmış ya
Öyle canım ama hissettim biliyor musun inanmıyorum dedim. Nasip değilmiş

İkisi farklı marka canım yurt dışındayım ben pregnant test diye yazıyor sadece
Canım ikisi farklı marka demişsin belliki ilk yaptığın testle son yaptığın testin hassasiyeti farklı. Senin aynı ilk yaptığın marka strip testle tekrar etmen gedekiyordu başka bir marka ile değil. Birini. Pozitif diğerinin negatif cikmasi o kadar normal ki. Lütfen ilk yaptığın testle tekrar et

Yaptım canım ya diğer markaylada yaptım negatif çıktı olsaydı artık bütün markalarda çıkması gerekirdi en ufak bir gölge bile yok. Ben kendimi adete hazırladım artık

Yaptım canım ya diğer markaylada yaptım negatif çıktı olsaydı artık bütün markalarda çıkması gerekirdi en ufak bir gölge bile yok. Ben kendimi adete hazırladım artık
Pozitif çıkaran markanın aynisiyla yaptın mı tekrar ? Bir de ne zaman yaptın aynı saatleerdemi. Daha öncekini 5 saat tuttum kendimi demişsin. .

Varsa her markayla çıkar diye birşey yok kesinlikle. O kadar çok örnek var ki etrafta. Bazen aynı testi negatif görenler var ama yinede hamile. Lütfen adet olmadan kesin emin olma. Bir de bukadar kırmızı bir yalancı pozitif yani çok zor olmaması laizm ben inanmıyorum yalancı pozitife herzaman değil. Silik çizgi değil bu basbaya kıpkırmızı testin. Heveslendirmek istememkle beraber umudunu yitirme

İşte silik değildi kopkoyuydu ve böyle koyulukta diğer testlerde de çıkar diye düşünüyorum. Evet aynı markayla yaptım tekrar. Gün içinde yaptıklarım da oldu ilk idrarla yaptıklarım da. Yarın adet günüm bakalım anlarız işin aslını

Yarın bat gününde tekrar yap aşkım dediğin gibi, inşallah pozitiftir umutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…