- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.161
İnşaAllah vardır güzel haber bekkerizBaşka test aldim yarin ilk idrarla yaparım
İnşallah canımİnşaAllah vardır güzel haber bekkeriz
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahDuyduk şükürler olsun
Aaaa oda farklı bir sistem erken bakıyor sanırım
çok geçmiş olsun yavrum hayırdır noldu dikkat et kendinizedualarım seninleeee
Kuzum şuan iyi misin? Ay kıyamam sana yaVallahi ben de anlamadım, karın ağrım oldu lavaboya gitmemle kanamayı görmem bir oldu, okuldan nasıl çıktığımı bilemedim. Okuldaki yavrularıma ayrı karnımdaki yavruya ayrı ağladım.
Her gebelik kendine özel senin miniğin biraz nazlı olacak, bu durum şu an riskli 12 haftayı devirsen de 9 aya yakın da sürebilir diyorlar. Bol istirahat ve şu dönemlerde hastalanmamaya dikkat etmek lazımmış, öksürürken karından öksürmemek lazımmış. Benim miniğimin canı sağolsun da nazı da çekilir. Kanama yeni yeni azaldı şükürler olsun ama hastanede yatanları o kadar anladım ki. Lütfen siz dikkat edin canım, soğuk almayın, bir yerlere uzanmayın ulaşmak için ya da yerleştirmek için.Doktorlar ne diyor peki?
Daha dün bebeğimin gelişimini önde gördük, resmen bir bebek olmuştu. Bugün bununla karşılaşmak o kadar yordu ve üzdü kü kuzucum beni ama inancım sonsuz bebeğim benimle kalacak inşallah. Şu an için hastanede yatıyorum, insanın evi gibisi yok minicik gördüğümüz şeyler aslında ne kadar kıymetli hayatımızda. Bir önceki mesaja da yazdım kuzum lütfen kendine dikkat etGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Kuzum şuan iyi misin? Ay kıyamam sana ya
Şu an için hastanede yatıyorum Rabbim inşallah sağsalim bebişle çıkmayı nasip eder, Allah razı olsun çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşaAllah ciddi bir sıkıntı yoktur
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuzca atlatacaksın canını sıkmaŞu an için hastanede yatıyorum Rabbim inşallah sağsalim bebişle çıkmayı nasip eder, Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Ya kuzum benim çok geçmiş olsun çok üzgünüm gerçekten. İnşallah hemencecik toparlanırsınDaha dün bebeğimin gelişimini önde gördük, resmen bir bebek olmuştu. Bugün bununla karşılaşmak o kadar yordu ve üzdü kü kuzucum beni ama inancım sonsuz bebeğim benimle kalacak inşallah. Şu an için hastanede yatıyorum, insanın evi gibisi yok minicik gördüğümüz şeyler aslında ne kadar kıymetli hayatımızda. Bir önceki mesaja da yazdım kuzum lütfen kendine dikkat et
doktor soğuk almamaya bak dedi ama doğu Anadolu’da bir köy okulundayım bunu nasıl başarırım bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuzca atlatacaksın canını sıkmaAllah şifanızı versin
Burası benim cidden sanal ailem, sizler iyi ki varsınız. Kimseye anlatamadığım kaygılarımı, heyecanımı, üzüntümü paylaşabiliyorum.Bebek dileyene bebek, bebek bekleyene sağlıklı bir süreç istiyorum yaradandan herkes için. Güzel haberler paylaşmak nasip olsun inşallah. Sizleri seviyorum.Ya kuzum benim çok geçmiş olsun çok üzgünüm gerçekten. İnşallah hemencecik toparlanırsınbebeğin sana sımsıkı tutunacak eminim. Lütfen streslenip kaygılanma sağlıklıysa zaten sen ne yaparsan yap hiç bir şey olmayacak allahın izni ile hastanedesin zaten emin ellerdesin. Umarım hemen toparlanır evine geçersin Güzelce dinlen lütfen. Uyarın için de çok teşekkür ederim dün hapşırırken kendimi kastığım için kasığıma benimde ciddi bir ağrı girdi o an. Dikkat edip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz güzel arkadaşım
Ya kuzumBurası benim cidden sanal ailem, sizler iyi ki varsınız. Kimseye anlatamadığım kaygılarımı, heyecanımı, üzüntümü paylaşabiliyorum.Bebek dileyene bebek, bebek bekleyene sağlıklı bir süreç istiyorum yaradandan herkes için. Güzel haberler paylaşmak nasip olsun inşallah. Sizleri seviyorum.
Oyyyy nazlı kuzumuz deseneHer gebelik kendine özel senin miniğin biraz nazlı olacak, bu durum şu an riskli 12 haftayı devirsen de 9 aya yakın da sürebilir diyorlar. Bol istirahat ve şu dönemlerde hastalanmamaya dikkat etmek lazımmış, öksürürken karından öksürmemek lazımmış. Benim miniğimin canı sağolsun da nazı da çekilir. Kanama yeni yeni azaldı şükürler olsun ama hastanede yatanları o kadar anladım ki. Lütfen siz dikkat edin canım, soğuk almayın, bir yerlere uzanmayın ulaşmak için ya da yerleştirmek için.
Canım bence de kimyasal olma ihtimali çok yüksek. Ancak kimyasal sonrası birçok kişi hemen gebe kalıyor. Bu seferi hamile kalmanda bilmediğin bir engelin olmadığına yorabilirsin bence. Ki biliyorsun bazen sonradan da o engeller oluşabiliyor. Kimyasal gebelikler de o ihtimali ortadan kalıdıryor. İnşaAllah bence artık yakın senin haberin. Vücudun da kendini hazırlıyor gibi gebelik dönemlerine. Moralini hiç bozma inşaAllah gelecek güzel haberVignette A aydk alsimist
Kızlar regl oldum
Ve bence kimyasal oldu çünkü bu belirtileri ben normalde asla yaşamam en son ilk gebeliğimde olmuştu piskolojik değil yani. Sonraki yaptığım testlerde de belli belirsiz çizgiler vardı. Regl sırasında normalde ağrım olmaz ama şuan çok fena ağrılarım var. Hayırlısı ne diyim
Aynen canım haklısın gidene çare yok iyi tarafından bakmak lazım. Rahim dilmi geçen sene çektirmiştim bir sorun yoktu bu aralar tekrar çektirsem mi acaba tüplerim kapalı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım. Biraz akışına bırakayım ben en iyisi. İnşallah hepimiz güzel haberi alırız en kısa zamandaCanım bence de kimyasal olma ihtimali çok yüksek. Ancak kimyasal sonrası birçok kişi hemen gebe kalıyor. Bu seferi hamile kalmanda bilmediğin bir engelin olmadığına yorabilirsin bence. Ki biliyorsun bazen sonradan da o engeller oluşabiliyor. Kimyasal gebelikler de o ihtimali ortadan kalıdıryor. İnşaAllah bence artık yakın senin haberin. Vücudun da kendini hazırlıyor gibi gebelik dönemlerine. Moralini hiç bozma inşaAllah gelecek güzel haber
Ayy canım hayırlı olsun çok sevindimDuyduk şükürler olsun
Aaaa oda farklı bir sistem erken bakıyor sanırım
çok geçmiş olsun yavrum hayırdır noldu dikkat et kendinizedualarım seninleeee
Kimyasal olma ihtimali Bencede var aşkım ama iyi tarafından bakalım döllenme olduğunu gösteriyorVignette A aydk alsimist
Kızlar regl oldum
Ve bence kimyasal oldu çünkü bu belirtileri ben normalde asla yaşamam en son ilk gebeliğimde olmuştu piskolojik değil yani. Sonraki yaptığım testlerde de belli belirsiz çizgiler vardı. Regl sırasında normalde ağrım olmaz ama şuan çok fena ağrılarım var. Hayırlısı ne diyim
İnşallahhhAyy canım hayırlı olsun çok sevindim
Bende ara ara bakıyorum gruba herkesin duyalım hamilelik haberini inşallah
Aynen bende iyi tarafından bakmaya çalışıyorum en azından döllenme oluyor. İnşallah canım biraz salmak istiyorum hiçbir şey düşünmeden inşallah başarırımKimyasal olma ihtimali Bencede var aşkım ama iyi tarafından bakalım döllenme olduğunu gösteriyorkimyasaldan sonra gebelik ihtimali arttığını da söylüyorlar bu ay inşallah bizi güzel haberlerinle mutlu edeceksin dualarım seninleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?