- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.101
Üzüldüm ya baya da net cikmisti cizgi
Hiç adet belirtim de yok olsa bende umutlanmazdım. Bakalım adet olacak mıyımKuzum innovita bende de silik ama az önce awox yapabildim negatif. Bu sabah adet sancilarimda var karinda bakalım Adet beklicem. Önümüzdeki aylara inşallah kuzum ama umudunu yitirme Adet olana kadar çok şey degisir
Aynen canım belirtilerim mevcut hiç adet olacak gini de değilim. Adet olacak olsam hissederim yani. İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder RabbimÜzüldüm ya baya da net cikmisti cizgikasık ağrım falan da var diyodun yanlis hatirlamiyosam yarin bi daha dene insallah vardir. Bende bu sabah yaptim tertemiz bi negatif nasip olmayinca olmuyo bazen Bu imtihan bitene kadar çabalıycaz elimizden geleni yapıcaz başka çare yok
Amin inşallahAynen canım belirtilerim mevcut hiç adet olacak gini de değilim. Adet olacak olsam hissederim yani. İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder Rabbim
Amin bebeğim haber verirsin yine senİnşallah kuzum ya çok moralim bozuldu gerçekten. İnşallah sabahki yalnıştır
awox özellikle çok çok silik çıkarıp 3 5 dk sonra netleşmeye başlıyorEvet canım aynen bizim benzerdi döngülerimiz. Awox kullanıyorum ama elimde Dr. Prüfer de var.
Canım merhaba yeni gördüm ben de. Dünkü test ile duyarlılıkları aynı mı testlerin? Kimisi 10 u kimisi 50 yi kimisi 100 ü algılıyor neticede. Önceki testin yanlış olması bilemiyorum çok şaşırtıcı olur çünkü rengi herşeyi çok iyiydi
Yok ya dünkü de duyarlı bir test değil. Birinde çıkan öbüründe de çıkmakı yani o koyulukta. Çok kötü bir şey ya bu yalancı pozitif. Hergün yaparım bir tane regle de az kaldı zaten nasibimde ne ise onu yaşarım artıkCanım merhaba yeni gördüm ben de. Dünkü test ile duyarlılıkları aynı mı testlerin? Kimisi 10 u kimisi 50 yi kimisi 100 ü algılıyor neticede. Önceki testin yanlış olması bilemiyorum çok şaşırtıcı olur çünkü rengi herşeyi çok iyiydi
Benim bugünde negatif yarın dpo 11 olacak sanırım olmadı ya hafif adet oncesi sinir halimde gelmeye başladı yani off yine başa saracamMesajları okudum kızlar, üzüldüm, neler olmuş hem yalancı pozitifler hem kimyasallar
Benim de yarın 10 dpo ve hiçbir belirtim yok. Muhtemelen yine olmadı, yine olmadı... Guya sözde 12 dpo da test yapacaktım ama soğuk duş gibi bir negatifi göreyim de yoluma bakayım diyorum... Bakalım kısmet ne zamana.
Benim bugünde negatif yarın dpo 11 olacak sanırım olmadı ya hafif adet oncesi sinir halimde gelmeye başladı yani off yine başa saracam
Nasibindeki inşaAllah çok güzel ve hayrlı bir şekilde olmasıdır canım. Hayrlı haberlerini dua ile beklerimYok ya dünkü de duyarlı bir test değil. Birinde çıkan öbüründe de çıkmakı yani o koyulukta. Çok kötü bir şey ya bu yalancı pozitif. Hergün yaparım bir tane regle de az kaldı zaten nasibimde ne ise onu yaşarım artık
Selamlar canım bugünkü testten var mı bir haber?Yok ya dünkü de duyarlı bir test değil. Birinde çıkan öbüründe de çıkmakı yani o koyulukta. Çok kötü bir şey ya bu yalancı pozitif. Hergün yaparım bir tane regle de az kaldı zaten nasibimde ne ise onu yaşarım artık
Selam canım maalesef negatif umudumu kestim artıkSelamlar canım bugünkü testten var mı bir haber?
Doktora gittiğinde de doktor bir yıl deneyin bekleyin diyor ama benim tavsiyem gitmediysen gebelik düşündüğün için kontrole bir kere git vitaminlerine hormon değerlerine falan baksınlar yüzeysel tahliller en azından kontrol edilsin bunu zaten denemeye başlamadan önce yapmak gerek bence çünkü vitaminlerin bile önemli yumurta kalitesinde, ve sperm testide doktora gitmeden kendiniz verebilirsiniz bence her hangi bir laboratuvarda yarım saatinizi almaz en azından baştan öğrenmiş olursunuzİyi akşamlar kızlar, gebelik ne kadar sürede oluşmadiysa doktora gitmek gerekiyor sizce internetten araştırdığım kadarıyla 1 yıla kadar normal diyorlar bu konuda kafam çok karışık hem bir yandan gitmek istiyorum hem de biraz zaman verip kendiliğinden oluyor mu diye görmek istiyorum ( bu 3. ay oldu deneyeli ) kendi çapımda düzenli beslenmeye çalışıyorum bu arada
Aslında aile hekimine göründüm haziranın sonunda ve gebelik düşündüğümü dile getirdim folik asit verdi ve düşük olan değerlerime göre ilaç yazdı kansızlık vs ama ovulasyon takibine ve düzenli cinsel ilişkiye rağmen oluşmuyorsa bir kadın doğum doktoruna görünmekte fayda var bu ay gebelik oluşmazsa eğer eşimle beraber giderimDoktora gittiğinde de doktor bir yıl deneyin bekleyin diyor ama benim tavsiyem gitmediysen gebelik düşündüğün için kontrole bir kere git vitaminlerine hormon değerlerine falan baksınlar yüzeysel tahliller en azından kontrol edilsin bunu zaten denemeye başlamadan önce yapmak gerek bence çünkü vitaminlerin bile önemli yumurta kalitesinde, ve sperm testide doktora gitmeden kendiniz verebilirsiniz bence her hangi bir laboratuvarda yarım saatinizi almaz en azından baştan öğrenmiş olursunuz
Ben yine regl oldumEn çok üzücü olan da 1 ay boyunca hep sabredip bekliyorsun yok yumurtlamaymış yok yerleşmeymiş falan, o sabır da senden güç, diyanet istiyor yani, kolay değil... ve sonuç hüsran.
Artı olarak PMS sinirlilik hali bende de var. Herşey batıyor sanki bana zar zor toparlıyorum
Ay benim de geldi bugünn, diğer aya beraber bekleriz artık canım benim. Moral bozmak yok yola devamBen yine regl oldum
Bu ay çok etkilendim sabahtan beri ofiste kuytu köşede ağlıyorumAy benim de geldi bugünn, diğer aya beraber bekleriz artık canım benim. Moral bozmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?