- 5 Temmuz 2025
- 436
- 340
- 18
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.141
Sonuç çıktı mıı10 Eylül 18.7 çıkmıştı 15inde tekrar verdim 89 çıktı az yükselme dedi bugün tekrar verdim
307 çıktı hala az yükselme binlerde olması lazım dedi anlamadım yaniSonuç çıktı mıı
Bana az gibi gelmedi yükselme 48 saatte 2 katı artması gerekiyor hatta %85 civarını bile sağlıklı kabul ediyor doktorlar içinizi ferah tutun bir sonraki kanı 48 saat sonra verirseniz artış daha net görünür307 çıktı hala az yükselme binlerde olması lazım dedi anlamadım yani
Banada öyle normal yükselme değerinde 3 gün arayla nasıl binlere gelmesini beklerkiBana az gibi gelmedi yükselme 48 saatte 2 katı artması gerekiyor hatta %85 civarını bile sağlıklı kabul ediyor doktorlar içinizi ferah tutun bir sonraki kanı 48 saat sonra verirseniz artış daha net görünür
Yükselmeniz gayet güzel doktorlar bazen kalp atışını duyana kadar gebelik diye kabul etmiyorlar hiç takılmayınBanada öyle normal yükselme değerinde 3 gün arayla nasıl binlere gelmesini beklerki
Ya dönmüşsünüz canımYükselmeniz gayet güzel doktorlar bazen kalp atışını duyana kadar gebelik diye kabul etmiyorlar hiç takılmayın
Cherie C Clasroomteacher kızlar nasılsınız ??
CanıımmmYükselmeniz gayet güzel doktorlar bazen kalp atışını duyana kadar gebelik diye kabul etmiyorlar hiç takılmayın
Ya dönmüşsünüz canımiyiyim ben asıl sen nasılsın? Şuan 10+3üm gruba ve kk’ya çok az bakıyorum çoğu zaman bakamıyorum. Şimdilik iyiyiz çok şükür 2 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz sen nasıl oldun kaç haftalık oldun?
Bende iyiyim ballarım 6. Haftanın ortasındayım yarın kalp atışı dinlemeye gideceğim inşallahCanıımmmİyiyiz çok teşekkür ederiz. Seni tekrardan görmek ne hoş. İş güç derken akşamları bakabilirsem buralara göz atıyorum, sen nasılsın, bebiş nasıl
İnşallah benim kendi doktor randevuma daha 10 gün var bakalımYükselmeniz gayet güzel doktorlar bazen kalp atışını duyana kadar gebelik diye kabul etmiyorlar hiç takılmayın
Ayy maşallah yaaBende iyiyim ballarım 6. Haftanın ortasındayım yarın kalp atışı dinlemeye gideceğim inşallahbiraz lekelenme oldu kanama alanı vardı düzelmiştir diye düşünüyorum umarım cezamız vardı gelemedik buralara
Maşallah sizlereeee sizin nasıl gidiyor susamlar ne alemde
Ayyyy lokma tanesiAyy maşallah yaainşallah duyarsın kuzum merak etme lekelenme normal kuzum bu dönemde dikkat et yorma kendini sadece susamlar büyüdü teyzesi uygulama lime kadar olduğunu söylüyor ama bilemedim
Sonucu hemen paylaş bizimle kuzum benim. Güzel haberlerle gel inşallahAyyyy lokma tanesibizde kan uyuşmazlığı vardı onun iğnesini yaptırdım erkenden leke görünce bakalım inşallah duyarız bugün fetal dna düşünüyor musun acaba ?
Okulda bir anda kanamam oldu, hastaneye yatışım yapıldı. Çok üzgünüm, duanızı eksik etmeyin lütfen.Bende iyiyim ballarım 6. Haftanın ortasındayım yarın kalp atışı dinlemeye gideceğim inşallahbiraz lekelenme oldu kanama alanı vardı düzelmiştir diye düşünüyorum umarım cezamız vardı gelemedik buralara
Maşallah sizlereeee sizin nasıl gidiyor susamlar ne alemde
Duyduk şükürler olsunSonucu hemen paylaş bizimle kuzum benim. Güzel haberlerle gel inşallahfetali doktorum detaylıda herhangi bir sorun görmezse yaptırıyor. Sorun görürsem cvs yaptırırım dedi. Detaylıyıda 12. Haftada yaptırıyor. 2 hafta sonra öğreneceğiz inşallah
çok geçmiş olsun yavrum hayırdır noldu dikkat et kendinizeOkulda bir anda kanamam oldu, hastaneye yatışım yapıldı. Çok üzgünüm, duanızı eksik etmeyin lütfen.
Vallahi ben de anlamadım, karın ağrım oldu lavaboya gitmemle kanamayı görmem bir oldu, okuldan nasıl çıktığımı bilemedim. Okuldaki yavrularıma ayrı karnımdaki yavruya ayrı ağladım.Duyduk şükürler olsun
Aaaa oda farklı bir sistem erken bakıyor sanırım
çok geçmiş olsun yavrum hayırdır noldu dikkat et kendinizedualarım seninleeee
Doktorlar ne diyor peki?Vallahi ben de anlamadım, karın ağrım oldu lavaboya gitmemle kanamayı görmem bir oldu, okuldan nasıl çıktığımı bilemedim. Okuldaki yavrularıma ayrı karnımdaki yavruya ayrı ağladım.
Geçmiş olsun inşaAllah ciddi bir sıkıntı yokturVallahi ben de anlamadım, karın ağrım oldu lavaboya gitmemle kanamayı görmem bir oldu, okuldan nasıl çıktığımı bilemedim. Okuldaki yavrularıma ayrı karnımdaki yavruya ayrı ağladım.
Bu teste güvenilmez ama inşaAllah vardır başka bir testle kontrol şart gibi..Kızlar merhaba
Adetim düzensiz tahminimce 2-3 gün gecikmem var. Eczaneden bir tane kaset test aldım erken gebelik yoktu. Oda bozuk çıktı ilk idrar damlattıktan sonra hiç çizgi çıkmadı. Kontrol çizgisi bile çıkmadı bembeyazdı. Yavaş yavaş çizgiler belirmeye başladı 1 saat sonra iki çizgi vardi pembe renk. Ama çizgiler bozulmuş şekilde. İhtimal varmı?
Başka test aldim yarin ilk idrarla yaparımBu teste güvenilmez ama inşaAllah vardır başka bir testle kontrol şart gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?