Doğuma Hazırlık Baby Shower'ımdan goruntuler..Umarım size de fikir vermiş olur hamiş arkadaşlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de yapmayı düşünmüyorum ama yapanı da takdir ediyorum,henüz bizim toplumun hediye listesini doğal karşılamaya hazır olmadığını düşünüyorum.Oysaki eğer gerçekten güzel ve kullanışlı bir şey almak istiyorsan bu tarz listeler işini kolaylaştırabilir.
Sizin organizasyonunuz çok şık olmuş,eminim gelen kişiler de beğenmiştir.Ben de doğum da hastanede ve evde ikram edilmek üzere bebek kurabiyesi,şekeri,çikolatası ve lohusa şerbeti ikramları hazırlmak istiyorum.Daha sonra da geleneksel bebek mevludu yaparız herhalde büyük ihtimalle:)

sevgiler

bunu batida yapiyorlar amerika avrupa ulkelerinden turkiyeye gecmis bir adet herzamanki gibi bati ozentiligi baska birsey degil onun yerine bizde bebek mevlutu yapilir

Herşey çok şık ve sade olmuş gerçekten.
Yavaş yavaş türkiye de gelişen bi sektör bu tarz partiler. baby-shower,bride-shower ws.

bu arada düşünen arkadaşlar varsa görmüşken söyleyeyimm ben de bir arkadaşımla bebek şekeri, kurabiyler, misafirlere küçük hediyeler yapıyorum. aynı zamanda nikah kına vb için de geçerli bunlar. ihtiyacınız olursa msj atarsanız bana sevinirim :)))

tekrar tebrikler umarım sağlıkla mutlulukla ve huzurla gerlir bebişinn :))))))

Ben de yapmayı düşünmüyorum ama yapanı da takdir ediyorum,henüz bizim toplumun hediye listesini doğal karşılamaya hazır olmadığını düşünüyorum.Oysaki eğer gerçekten güzel ve kullanışlı bir şey almak istiyorsan bu tarz listeler işini kolaylaştırabilir.
Sizin organizasyonunuz çok şık olmuş,eminim gelen kişiler de beğenmiştir.Ben de doğum da hastanede ve evde ikram edilmek üzere bebek kurabiyesi,şekeri,çikolatası ve lohusa şerbeti ikramları hazırlmak istiyorum.Daha sonra da geleneksel bebek mevludu yaparız herhalde büyük ihtimalle:)

sevgiler

Aynen katılıyorum:) Türkiye'de yeni yeni algılanıyor belli bir kesim çok sıcak bakarken,diğer yandan eleştiri alabiliyor..ben yapmak isteyenler icin fikir olsun istedim ama yapmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim çünkü Cook keyifli bir gün oluyor anne adayı icin:) seninkide eminim çok keyifli geçecektir :))

bunu batida yapiyorlar amerika avrupa ulkelerinden turkiyeye gecmis bir adet herzamanki gibi bati ozentiligi baska birsey degil onun yerine bizde bebek mevlutu yapilir

Tercih etmeyebilirsin ama yapanları ozentilikle suçlamak hele ki boyle özel bir donemde yanlış ve sert bir eleştiri olmuş..
Ben ve çevredeki herkes büyük bir keyile bebekleri aileye katılmadan önce bebeğe hosgeldin daveti verdi ve cokta keyif aldık,yapmak isteyenlere fikir olsun istedim bende bütün olay bu.. Yılbaşını nasıl kutluyorsam ve ozentilikten degil yeni yıl geldigi icin, bebeğe hosgeldin davetinizde veriyorum çünkü bu bana göre anne adayı icin muhteşem bir deneyim;)

Herşey çok şık ve sade olmuş gerçekten.
Yavaş yavaş türkiye de gelişen bi sektör bu tarz partiler. baby-shower,bride-shower ws.

bu arada düşünen arkadaşlar varsa görmüşken söyleyeyimm ben de bir arkadaşımla bebek şekeri, kurabiyler, misafirlere küçük hediyeler yapıyorum. aynı zamanda nikah kına vb için de geçerli bunlar. ihtiyacınız olursa msj atarsanız bana sevinirim :)))

tekrar tebrikler umarım sağlıkla mutlulukla ve huzurla gerlir bebişinn :))))))

Cokk tesekkurler canım:) bunu bilmek iyi oldu özelden mesaj atıcım sana doguma yakın, kurabiye ve misafir hediyelerini örmek isterimm

çok güzel tebrik ederim. maalesef bu tarz şeylerr yapmak benim çevrem için abartı kaçar. yani görmemişin çocuğu olmuş misali algılanır biraz. lafım size değil fikrimde bu değil yanlış anlaşılmasın. ayrıca maddi olarakta herşey külfet. en azından bizim için gereksiz harcama sayılır.

sizin adınıza sevindim :49: hayırlısıyla gelsin bebiş.

kızlar herkese selam :)
2 hafta kadar önce bebeğe hoşgeldin yemeği verdik annem ve kayınvalidemle,burdan da fikir almaya çalıştım ama açıkçası cok geniş gorsellere ulaşamadım..
dolayısıyla burda henuz bu daveti vermemiş ve vermeyi dusunen hamile arkadaşlara belki biraz fikir vermiş our diye resim eklemek istedim :)
sizlerdende gelen eklemelerle guzel ve keyifli bir paylaşım olur diye dusunuyorum :)

herkese keyifli hamilelikler sevgiler..
Eki Görüntüle 285745 Eki Görüntüle 285748 Eki Görüntüle 285747 Eki Görüntüle 285746 Eki Görüntüle 285744 Eki Görüntüle 285743

feriiii sen misin canımm? ;) duygu ben(anorbis) umarım yanlış kişi değilsindir :))

Tamam hoş bi gün geçirmişsiniz, eğlenmişsiniz vs.. ama bari adına baby shover demeyin. Başlığı görünce yurtdışından biri yapıyor sandım. Bakınca şaşırdım açıkçası.. Arkadaşın biri doğru söylemiş bu kadarı özentiliğe giriyor.. bebek dogunca bi mevlüt okutulur, hediyeler orda da gelir, ikram orda da yapılır... Özümüzden bu kadar uzaklaşmayalım arkadaşlar.. bizim adetlerimiz daha güzel ve hayırlı emin olun.

Bu kutlamayı yapalı 1 seneden uzun zaman geçti fakat hala o gunu yuzumde kocaman bir gülümsemeyle hatırlıyorum :))
Şuanda bebeğim tam 10 aylık oldu ve allahıma binlerce kez sükürler olsun ki hayatımda..
Bu tip kutlamalar çok kişiye özel çok kişisel..İsteyen yapar istemeyen yapmaz.Ne yapana neden yaptın denebilir ne de yapmayana neden yapmadın denebilir..

canım benim , harika olmuş. ben de tesadüfen gezerken gördüm demin ve çok şaşırdım , sitede hiç karşılaşmamıştım çünkü baby shower ile ilgili birşeyle
ben de aynen güzel bir anı için ve moralimi yükseltmek için yaptım. en küçük detayları düşündüm , evde kendim yaptım çoğu şeyi. bikaç şeyi partipaketi nden hazır aldım. bir de kurabiye ve cupcakelerimi yaptırdım.

http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...im-birlikte-ilerleyelim-666.html#post27827445

ömür boyu hatırlayacağımı biliyorum , hele ki bebeğim için bir anı defteri olması harika oldu. tüm misafirlerim yazdı ,fotografları da yapıştırdık , her sene doğumgününde de aynı şekilde yazacağız ve büyüyünce okuyacak benim minik prensim ♥

Back
X