Baby2go Proton mu, Kraft Dino mu?

Aldığımız mağazadaki satıcı 3-4 tane araba önerdi inceleyin bakın diye.Biri Kraft Jogger diğeri Baby2go 8821 yine aynı marka 8881 bide Babyhope ST908B .
Ben de internetten çok duyulmamış bi araba buldum videolarını izledim Hauck Viper diye bi araba. Al işte döndük mü başa??? Şimdi bir sürü araba modeli oldu.Daha gidip orda aklımın karışması var.Bu akşam alınacak işte bakalım.

İnsallah karar verdigin araba iyi cikar.zor isler bunlar gercekten.ben e-bebekten almistim gecen hafta.bakalim esimle konusayim biz napicaz bakalim artik.

İnsallah karar verdigin araba iyi cikar.zor isler bunlar gercekten.ben e-bebekten almistim gecen hafta.bakalim esimle konusayim biz napicaz bakalim artik.

Valla ben kendim için pratikliğini hafifliğini geçtim.Kendi arabamız kapının önünde evim 1.katta.Arabanın bagajına koyucam indiğimde oğlumu oto koltuğuna oturtup kendi arabasını kurucam.Taşıma derdim olmayacak yani.Sadece oğlumun rahatını düşünüyorum ama bulamıyorum.Benim en büyük sıkıntım teker.Antalya'da her yer parke taşı kaldırım. Tümsekler,çıkıntılar çok çok fazla.Kaldırımların sonundaki yokuşlar ya çok dik ya da kırık.Bunu da bebek arabası kullanınca anladım.Empati yapmama neden oldu en çok engelli insanlara üzülüyorum.Ben ordan sağlam geçemezken onlar nasıl mücadele edecek tek başlarına.Ben sırf araba yüzünden sokağa çıkmadım.Onlar eve mahkum mu yaşayacak.

Valla ben kendim için pratikliğini hafifliğini geçtim.Kendi arabamız kapının önünde evim 1.katta.Arabanın bagajına koyucam indiğimde oğlumu oto koltuğuna oturtup kendi arabasını kurucam.Taşıma derdim olmayacak yani.Sadece oğlumun rahatını düşünüyorum ama bulamıyorum.Benim en büyük sıkıntım teker.Antalya'da her yer parke taşı kaldırım. Tümsekler,çıkıntılar çok çok fazla.Kaldırımların sonundaki yokuşlar ya çok dik ya da kırık.Bunu da bebek arabası kullanınca anladım.Empati yapmama neden oldu en çok engelli insanlara üzülüyorum.Ben ordan sağlam geçemezken onlar nasıl mücadele edecek tek başlarına.Ben sırf araba yüzünden sokağa çıkmadım.Onlar eve mahkum mu yaşayacak.

Ewet gercektende oyle.Nekadar sukretsek az.Allah hepsinin yardimcisi olsun.
Sanada tavsiyem sisme tekerlek alman.dedigin gibi yollariniz baya bir engebeli.burasi pek oyle degil.bu tekerleklerle dedigin gibi cok zorlanmissndr.
Ben wollex marka arabaya bayilmistim.sisme buyuk tekerler.travel di.850 tl idi.esim alicakti ben degmiyecegi icin almk istemedim arabayi devamli kullanck icin deger ama.

Arabayı aldık, az önce girdik eve hemen merak edenler için yazıyorum. Baby2go 8821 aldık. Şişme 3 teker.

Hay Allah ya bi araba aldik o da nasil cikti.ben cift yonlu,hafif ve tentesi tamamen kapaniyr diye begendim bunu bide almadan once burda yorumlarnizi da okudum guzel falan yazinca almaya kesin karar verdim.disarda duz yoldada mi problem yapiyr.
Kullanmadan değişim inkaniniz daha fazla. Bence hakkinizi kullanin.
Ah ne bilelim ben de ne kadar seviniyodum gönlüme göre bir araba buldum diye.Ama bundan önceki arabam WEİ-B 1012 idi ve yolda gitmesi mesele.Ben tekerden çektiğim için araba arıyordum. Ama Dino ondan da kötü çıktı.Eski arabamı en azından bi yere takılınca ittiriyodum arkasındaki çubuğa ayağımı bastırıp önünü kaldırıyodum zor oluyodu ama bi şekilde kurtarıyordum çukurdan.Bu Dinoda sıkıysa ittir o takılan yerde.Arabanın bacakları yamuluyor,açılıyor garip bir şeyler oluyor.Ama yine de çıkmıyor takılan yerden.Koldan destek alıp önünü de kaldıramıyorsun.Eşim önce benim abarttığımı ya da yapamadığımı sandı. Sonra kendi sürerken neredeyse arabayı tekmeliyordu.Hatta bi ara yara yürü bee diye vurdu oğlum sıçrayarak uyandı.Ben yavrumu öyle görünce daha bir sinirlendim.Eşim "yok ya tamam yarın gidip veriyorum almazlarsa kırıp atıyorum olmadı hayrına birine veririm "dedi.Bizim 1 haftalık Dino maceramız böylece başlamadan bitti..

Arabayı aldık, az önce girdik eve hemen merak edenler için yazıyorum. Baby2go 8821 aldık. Şişme 3 teker.
garantiye gönderdiler mi ?
Kabul ettilermi sorunu. Yoksa siz yeniden araba mj aldiniz. Bende krafy star almayi isterim eğer değişirlerse. Adam getirin bakalim dedi iaşe alacaklarini hic sanmiyoruz ama. Peşini birakmayada niyetim yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullanmadan değişim inkaniniz daha fazla. Bence hakkinizi kullanin.

garantiye gönderdiler mi ?
Kabul ettilermi sorunu. Yoksa siz yeniden araba mj aldiniz. Bende krafy star almayi isterim eğer değişirlerse. Adam getirin bakalim dedi iaşe alacaklarini hic sanmiyoruz ama. Peşini birakmayada niyetim yok.

Alalı daha 1 hafta olmuş nasıl almayacaklar.Eşim bu işi yasal yola kadar götürürüm demiş.Arabayı alıp mağazaya gittiğinde "evet araba sola çekiyor" demişler.Eşim "beni hiç yormayın,hepsiburadadan alsam 7 gün içinde koşulsuz,şartsız iade edebiliyorum" falan demiş.Zaten ordaki satıcı bize çok yardımcı oldu.Arabayı aldı yeni araba seçmemize de çok yardımcı oldu.Biz Kraft'a tövbe ettik.Eşim bölge müdürlüğü ile konuştuğunda 1 hafta kullanmışsınız biz kesinlikle iade almıyoruz demiş."Siz bu arabayı üretirken sadece avmde gider diye mi ürettiniz?araba gitmiyor benim çocuğumun sağlığından daha önemli değil sizin kurallarınız" falan demiş ama bir çözüm üretmemişler.Mağaza hatalı üretim diye alıp öyle gönderecek sanırım.

Alalı daha 1 hafta olmuş nasıl almayacaklar.Eşim bu işi yasal yola kadar götürürüm demiş.Arabayı alıp mağazaya gittiğinde "evet araba sola çekiyor" demişler.Eşim "beni hiç yormayın,hepsiburadadan alsam 7 gün içinde koşulsuz,şartsız iade edebiliyorum" falan demiş.Zaten ordaki satıcı bize çok yardımcı oldu.Arabayı aldı yeni araba seçmemize de çok yardımcı oldu.Biz Kraft'a tövbe ettik.Eşim bölge müdürlüğü ile konuştuğunda 1 hafta kullanmışsınız biz kesinlikle iade almıyoruz demiş."Siz bu arabayı üretirken sadece avmde gider diye mi ürettiniz?araba gitmiyor benim çocuğumun sağlığından daha önemli değil sizin kurallarınız" falan demiş ama bir çözüm üretmemişler.Mağaza hatalı üretim diye alıp öyle gönderecek sanırım.

Çok iyi yapmis eşin. Dua ette bize sorun cikartmasinlar.

Çok iyi yapmis eşin. Dua ette bize sorun cikartmasinlar.

Ayy inşallah sorun çıkmaz.Hayırlısıyla sen de değiştirirsin.gönlüne göre bir araba alırsın.Sizin şikayetini neydi ve ne kadar kullandınız?

Ayy inşallah sorun çıkmaz.Hayırlısıyla sen de değiştirirsin.gönlüne göre bir araba alırsın.Sizin şikayetini neydi ve ne kadar kullandınız?

Tam iki ay doldu alalı. Bizim bütçeden dolayı aldık dedik yaza kullanırız ne bilelim sizinki gibi sorun çıkacağını,sizin sorunların aynısını yaşıyoruz. Hatta bizimki düz yerde bile dönmüyor ön tekerlekleri kilitleniyor. Sizin aldığınızın aynı modeli kraft markayı almayı istiyorum. Burda öyle kolay değil değişmek vs. Aldığımız yer gidin garantiye eğer kabul ederlerse değişirim dedi. Adam malı satmasını biliyor ama sorunu garantiye atıyor hasbinallah :(

Arkadaşlar garanti arabanin tekerleğine bir sprey sürmüş halloldu sözde. Kullanip bakacagiz nasil gidisati.

Şişme tekerlekler arkadaşlar uzun süreli bebek arabasıyla birlikte olduğunuzda etkili oluyor..yani uzun süre dışarda kalınca farklı bir sürü engebe, kaldırım, patika çamur gibi yüzeyler değişebiliyor..burda şişme tekerlekler inanılmaz güzel..Kumsalda örneğin diğer dolgu tekerlekleri sürmesi zor..

biz WOLLEX new york tercih ettik..çok başarılı...gerçekten hiç diyeceğim yok..herhalde en az 5-6 çocuk büyütür gibi..Çok dayanıklı..6 yaşında yeğenleri bile bindirip gezdiriyoruz..(:-)))) firma duymasın..

Konu sahibi olarak ne aldığımı merak edenler varsa Kraft London baston aldım. Çok memnunum. Kızımı içine yerleştiriyorum asansöre koyuyorum birlikte iniyoruz. Binanın girişinde 6-7 basamak merdiveni de arabayı kucaklayarak iniyorum zor olmuyor. Ağır değil yani. Kızım da sevdi sanırım gıkı çıkmıyor arabada. Uyuduğu zaman yatırıyorum. Tentesi yarım yalnız. Bizim buralar aşırı sıcak güneş çok yakıcı o yüzden aslında bu benim için eksi bi özellik ama tülbent falan örterim diyorum ki zaten güneşin etkili olduğu 12.00-16.00 arası dışarı çıkmıyorum. Altında sepeti var. Birkaç parça bişey alıp oraya yerleştiriyorum. Şimdilik böyle. Bi sorun çıkarsa tekrar yazarım buraya.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar lütfen bu iki bebek arabası hakkında bilgisi olan, kullanmış olan bi yorum yapsın. İkisi arasında kaldım. Benim için en önemlisi hafif olması, kolay açılıp kapanması. Proton bu anlamda süper. Ama Kraft Dino da ona çok benziyor. Sadece biraz daha ağır ve katlandığında ayakta duramıyor ve boyu daha uzun. Açıkçası gönlüm protondan yana ama karar veremiyorum. Başka araba önermeyin sadece bu ikisi arasında seçim yapacağım. Dediğim gibi en pratiğini istiyorum.

sağolun o kadar araştırdım sadece siz olumlu yanıt verdiniz. tekerlekleri çok problemliymiş. inşallah tekerleklerinde problem yaşamam

Kızlar bebeğim 3 aylık travel sistem araba almıştık kullanımı güzel lakin biraz ağır ve bağajda çok yer kapladığı için değiştirmek istiyorum Kraft dino yi beğendim lakin yorumlarınız Kafamı karıştırdı alacağım araba hem çift yönlü olsun hem hafif olsun hem yatışpozisyonu olsun hemde bagaja sığacak şekilde olsun istiyorum bir fikir verebilecekmisiniz?

Evet aldım. Tek başına rahatlıkla kullanabileceğim hafif bi araba :)
Merhaba iki aylik bebeğim için araba araştırıyorum kraft dino çift yönlü mavi renk olanını siparis verdik bugün geldi araba çok sallanıyor sanki kullanma imkanım olmadı daha .Sanirim siz kullanıyorsunuz tekerlErde filan sorun oldumu bilgi verirseniz sevinirim.

Back
X